روز پیوند اولیا و مربیان، مسیری برای آینده روشن دانش‌آموزان | مشارکت و تعامل، حلقه مفقوده انجمن اولیا و مربیان است «شُله» جهانی‌ترین غذای مردمی در مشهد است | گفتگو با یکی از شله‌پزهای جوان مشهدی که عاشقانه آن را پخت می‌کند دعوت انتقال خون خراسان رضوی از مردم برای مشارکت در پویش «یک درصد برای نجات جان انسان‌ها» نشانه‌های مسمومیت با ماهی را بشناسید آثار منفی آلودگی هوا بر سلامتی | دَم های بی بازدم سد شوریجه از ابتدای زمستان ۱۴۰۴، آب‌گیری می‌شود نماینده سازمان جهانی فائو در ایران: ۸۰۰ میلیون نفر از مردم دنیا دچار کمبود مواد غذایی هستند  کمبود این ویتامین‌ها در بدن منجر به زوال عقل می‌شود سومین همایش ملی امنیت غذایی در مشهد برگزار شد | چاره‌اندیشی نخبگانی برای بحران‌های غذایی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: چرا سازمان تأمین‌اجتماعی بعداز ۷ ماه انتظار، معوقات بازنشستگان را قطره‌چکانی پرداخت می‌کند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۴ مهر ۱۴۰۴) | آلودگی دست از سر مشهد برنمی‌دارد! رصد بازار مشهد درخصوص عروسک‌های حاشیه ساز ابوظبی چگونه برای خارجی‌ها جذاب‌تر از دبی شده است؟ کمبود ۵۰ پایگاه اورژانس در مشهد کلاس‌های مجازی، دردسر حقیقی خانواده‌ها | روایت چالش‌های آموزش غیرحضوری در روز‌های غبارآلود مشهد آیا مصرف نوشیدنی‌های گازدار به هضم بهتر غذا کمک می‌کنند؟ انجمن اولیا و مربیان محفلی برای هم‌افزایی ۲ نهاد خانه و مدرسه خودرو با نصف قیمت برای بازنشستگان آموزش و پرورش و فرهنگیان+ جزئیات وزیر آموزش و پرورش: نگاه تحولی دولت به عدالت آموزشی، آغاز یک جریان تمدنی در کشور محسوب می‌شود درباره کلاس‌های ۴۱ نفره در  ۲۱ محله مشهد که  فرصت  آموزش برابر را  از دانش آموزان می‌گیرد | سرانه؛ صفر مطلق پیش‌بینی بارش باران و وزش باد در برخی استان‌ها (۲۴ مهر ۱۴۰۴) فیش حقوقی بازنشستگان تأمین اجتماعی باید اصلاح شود عوارض مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک که از آن‌ها بی‌خبرید  چند تمرین ساده برای تقویت ریه‌ها در هوای سرد موارد ابتلای تب دنگی در هرمزگان به ۷۰ نفر رسید (۲۴ مهر ۱۴۰۴) دادسرای جرائم پزشکی درباره تزریق بوتاکس در آرایشگاه‌ها هشدار داد جای پای حضرت زینب (س) در مصر: مسجدی که میزبان کاروان اسرای کربلا بود اعترافات تکان‌دهنده مردی که جسد دختر جوانش را خاکستر کرد! اخراج کادر خاطی مدرسه در پی انتشار فیلم تنبیه بدنی یک دانش‌آموز
سرخط خبرها

قتل عام هولناک خانواده یزدی | پای بازی نهنگ آبی در میان است؟

  • کد خبر: ۹۰۵۰۸
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۲
قتل عام هولناک خانواده یزدی | پای بازی نهنگ آبی در میان است؟
پسر جوان با انگیزه ای نا مشخص دست به قتل عام هولناک خانواده خود زد.اما نزدیکان او حدس می زنند این اقدام هولناک تحت تاثیر بازی نهنگ آبی باشد

به گزارش شهرآرانیوز، در شهر مجومرد اشکذر واقع در استان یزد، هر کسی خانواده الله پور را می‌شناسد از شنیدن خبر قتل عام فجیع آن‌ها شوکه است، اما این بهت زدگی برای آشنایان زمانی بیشتر و بیشتر می‌شود که متوجه شدند عامل این جنایت فجیع، پسر سر به راه خانواده بود که از ادب در میان دیگران زبانزد بود.

جزئیات قتل عام خانواده یزدی به دست پسرشان

«مهدی بچه خیلی آرامی بود. آرام و مودب و درس خوان. اهل کار و زندگی بود و باورمان نمی‌شود این قدر فجیع خانواده اش را سلاخی کرده است. او حتی لب به سیگار هم نمی‌زد.»
این اولین جمله‌هایی است که یکی از بستگان نزدیک خانواده الله پور در مورد قتل عام آن‌ها به خبرنگار رکنا گفت و ادامه داد: «سه شنبه ۹ آذر امسال، ساعت دوازده و نیم ظهر همسایه‌ها از خانه قاسم الله پور سر و صدایی شنیدند، اما یکدفعه سکوت برقرار شده بود. بعد مهدی با خونسردی در یک کافه نشسته و با  همسر جوان خود که چند ماه قبل عقد کردند؛ تماس تصویری گرفته بود. در آن تماس به همسر خود گفته بود پدر و مادرم را راحت کردم. زن جوان با نگرانی از شوهرش پرسیده بود منظورش چیست؛ اما مهدی جوابی نداده بود و بعد دیگر پاسخی به تماس‌های همسرش نداد و متواری شد. زن جوان که ساکن کاشمر بود، وقتی نتوانست با مهدی تماس بگیرد، موضوع را به بستگان خود خبر داد. عموی مهدی که متوجه شده بود خبری از خانواده آن‌ها نیست با تصور اینکه شاید دچار گازگرفتگی شده باشند وارد منزل آن‌ها شد. او دیده بود که خانه به هم ریخته است و یکدفعه در حمام؛ مادر مهدی و برادر ۱۴ ساله او به نام میلاد را دیده بود که به طرز فجیعی به قتل رسیده بودند. بعد هم مشخص شد که شب قبل از قتل میلاد و مادرش، مهدی پدرش را هم در خرابه‌های اطراف یزد به قتل رسانده و جسد او را به آتش کشیده بود. چند ساعت بعد از کشف اجساد بود که مهدی دستگیر شد.»

او در ادامه گفت: «مهدی در اعتراف به قتل خانواده اش گفته بود که با آن‌ها اختلاف داشته و آن‌ها او را درک نمی‌کردند، اما این ادعا برای همه اهل خانواده خیلی عجیب است و عمه‌های مهدی که خیلی به این خانواده نزدیک بودند، می‌گویند که روحشان هم از این اختلاف خبر نداشته است.»

قتل عام خانواده یزدی تحت تاثیر نهنگ آب بود؟

«در میان نزدیکان و آشنایان زمزمه‌هایی هست و عده‌ای می‌گویند که مهدی تحت تاثیر بازی نهنگ آبی دست به این قتل‌ها زده است. او پسر سر به راه و آرامی بود و در کنار پدرش کار می‌کرد. دانشجو بود و سرش در درس و زندگی بود. چند ماه قبل هم ازدواج کرده بود و هنوز عقد کرده بودند. با پدرش مشغول کار جوشکاری بود، اما یکدفعه یکی دو هفته قبل سرش را تراشیده بود  فقط یک راه وسط سرش مو باقی گذاشته بود. چنین ظاهری نه تنها از مهدی خیلی عجیب بود بلکه در میان اقوام و همشهری‌های ما هم اصلا جا افتاده نیست. نزدیکان مهدی می‌گویند که او تحت تاثیر بازی نهنگ آبی قرار گرفته بود و این کار‌ها را می‌کرد. شاید برای همین هم بود که بعد از به قتل رساندن خانواده خود با خونسردی به کافه رفته بود و قلیان می‌کشید و با همسرش تماس تصویری برقرار می‌کرد!»

این فرد در آخر گفت: «وقتی خبر قتل قاسم و همسر و فرزندش را به دست پسر بزرگش شنیدیم، گمان می‌کردیم عمو‌ها و پدربزرگ مهدی از او به شدت عصبانی باشند. پدربزرگش که مرد آبرومندی است می‌گفت مهدی یادگار قاسم است.»

آخرین آرزو‌های پسر نوجوان قبل از قتل توسط برادرش

یکی از همسایه‌های خانواده الله پور که چند سال قبل با پدر خانواده همکار بود نیز در گفتگو با رکنا گفت: «قاسم الله پور یکی از موجه‌ترین افراد شهر ما بود. او  اهل کاشمر بود، اما ۱۵ سالی می‌شد که برای کار در مجومرد زندگی می‌کرد. خانواده بسیار محترمی داشت و فرزندان او از ادب و اخلاق نمونه بودند. چند سال قبل در کارگاه سوله سازی با قاسم همکار بودم و یادم هست که آن زمان شب و روز تلاش می‌کرد تا بتواند مهدی را در مدرسه نمونه ثبت نام کند و حالا باورش سخت است که مهدی قاتل خانواده اش شده است. روز قبل معلم میلاد - پسر کوچک قاسم -با اظهار اندوه از مرگ این نوجوان در فضای مجازی دست خط میلاد را منتشر کرده بود. میلاد نوشته بود آرزو دارم پلیس شوم و معلمش برای او نوشته بود که یکی از موفق‌ترین و بهترین دانش آموزان است.»

رسیدگی به پرونده قتل عام خانوادگی در روند رسیدگی قضایی قرار دارد و انگیزه اصلی متهم هنوز در هاله‌ای از ابهام است.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->