۷۲۹ نفر از مصدومان حادثه بندر شهید رجایی از بیمارستان ترخیص شدند شکارچیان غیرقانونی، محیط‌بان پارک ملی گلستان را به شهادت رساندند + جزئیات و عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل مرد جوان با ضربات چاقو در کیانشهر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف سه خودرو در قوچان خراسان رضوی با ۶ مصدوم (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۶ مفقودی در انفجار بندر شهید رجایی عوارض و نشانه‌های زایمان زودرس این را برای شما مشهدی‌ها می‌نویسم دستور رسیدگی فوری به مصدومان حادثه بندر شهید رجایی در مراکز درمانی تامین اجتماعی جزئیات تازه از افزایش قربانیان و مجروحان انفجار بندر شهید رجایی | ۱۴ کشته و ۶ مفقود و ۱۰۸۶ مجروح (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس جمعیت هلال احمر: ۵ فروند بالگرد هلال‌احمر به بندرعباس اعزام شد دادستان کل کشور نسبت‌به انتشار اخبار کذب از حادثه بندر شهید رجایی هشدار داد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تندخویی و تندمزاجی نابود کننده پیوندهای خانوادگی و اجتماعی | سم مهلک یک رابطه وزیر بهداشت دستور رسیدگی فوری به مصدومان بندر شهید رجایی را صادر کرد بازی با مرگ با بلع یک کیلو و ۸۰۷ گرم تریاک در تربت حیدریه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل بر اثر اختلاف مالی در لرستان | دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت ماجرای تیراندازی پلیس تهران در قلهک چه بود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب پرداخت ۱۸۵هزار میلیارد تومان از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۴ لخته‌شدن خون در مغز مرد ترکیه‌ای، زبانش را دانمارکی کرد! افزایش سرقت از مشاغل حساس در تهران؛ آیا قوانین بازدارنده کافی هستند؟ شمار موتورلانس‌های اورژانس مشهد بیش از ۲ برابر شد هشدار به مادران باردار: نشانه‌های زایمان زودرس را بشناسید آمار تلفات و تعداد مصدومان انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس + فیلم واکسیناسیون از مرگ‌ومیر ۴۰ درصد از کودکان جلوگیری کرده است رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی همسر متوفی بلافاصله مسدود نشود آخرین فرصت ثبت‌نام برای ترمیم سوابق تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد نقش آفرینی موفق شعبه ۳۰۳ شورای حل اختلاف مشهد در صلح و سازش یک پرونده مطالبه طلا
سرخط خبرها

بزرگ‌ترین عقاب دنیا مثل کرکس رفتار می‌کند!

  • کد خبر: ۹۰۵۳۵
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۹
بزرگ‌ترین عقاب دنیا مثل کرکس رفتار می‌کند!
براساس مطالعه‌ای جدید عقاب «هاست»، بزرگ‌ترین عقاب زمین، سرش را درون طعمه مرده فرو می‌برد تا اعضای بدن آن را بخورد.

به گزارش شهرآرانیوز، پژوهش جدید نشان می‌دهد بزرگ‌ترین عقابی که تاکنون روی زمین زندگی کرده است، مانند خویشاوندان امروزی اش شکار می‌کرد، اما مانند کرکس طعمه اش را می‌خورد. این غول منقرض شده معروف به «عقاب، هاست» طعمه زنده را با چنگل‌ها و منقار تیزش می‌گرفت و سوراخ می‌کرد، اما آن را مانند کرکس می‌خورد و لاشه را می‌شکافت و سرش را در اعماق حفره بدن طعمه فرو می‌کرد تا اندام‌های داخلی را ببلعد.

دانشمندان مدت‌ها بر سر این موضوع بحث می‌کردند که آیا عقاب «هاست» شکارچی مانند عقاب‌های امروزی بوده است یا لاشخوری شبیه کرکس. پا‌ها و چنگال‌های این پرنده مانند عقاب‌ها بود، اما ویژگی‌های جمجمه کرکس مانند او نشان می‌داد که شاید به تغذیه از جانورانی سازگار بوده است که پیش از آن مرده بودند.

پژوهشگران به تازگی این پرسش را با استفاده از شبیه سازی و مدل‌های دیجیتالی برای مقایسه این غول منقرض شده با پرندگان زنده حل کرده اند. تجزیه و تحلیل جمجمه و چنگال‌های پرنده نشان داد که کدام رفتار‌های تغذیه این شکارچی منقرض شده شبیه رفتار‌های عقاب و کدام رفتار او شبیه عادت‌های کرکس بوده است.

عقاب‌های هاست در نیوزیلند زندگی می‌کردند و وزنشان به ۱۵کیلوگرم می‌رسید و چنگال‌هایی به طول ۹سانتی متر داشتند و پهنای بال هایشان به ۳ متر می‌رسید. این عقاب‌های غول پیکر بیشتر از موآ‌ها تغذیه می‌کردند. موآها، پرندگانی بزرگ و بدون بال که اکنون منقرض شده اند، تا حدود ۸۰۰سال پیش در نیوزیلند فراوان بودند.

گروه دیگری از پژوهشگران در سال۲۰۱۴ گزارش کردند که در حدود همان زمان، مردم مائوری به این جزیره رسیدند و شروع به شکار موآ‌ها و تخریب زیستگاه‌های این پرندگان جنگلی کردند. مردم مائوری عقاب هاست را «شکم پرست پیر» می‌نامیدند. اما این اشتهای انسان‌ها برای موآ‌ها بود که عقاب‌ها را نابود کرد. با کاهش موآ‌ها در سرزمین نیوزیلند، عقاب‌ها نیز ناپدید شدند. عقاب هاست ممکن است وجه اشتراک دیگری نیز با کرکس‌ها داشته باشد؛ سر طاس.

در نمایش‌های هنری از این پرنده منقرض شده، بیشتر سر و گردن دارای پر برای آن به تصویر کشیده می‌شود؛ اگرچه در نقاشی غاری از مردمان مائوری که تصور می‌شود عقاب هاست باشد، بدن پرنده رنگی است، درحالی که سرش بدون رنگ است که به گفته‌ی ون هترن، آن را طاس دربرابر پر تفسیر می‌کنیم و این مدرک نیز نشان می‌دهد عقاب هاست مانند کرکس غذا می‌خورد و سرش را درون بخش‌های چسبناک شکارش فرو می‌برد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->