برنج‌های وارداتی و تجهیزات تفریحی زیر ذره‌بین استاندارد خراسان رضوی زمان ثبت‌نام نسخه ایرانی ال-۹۰ اعلام شد | نسخه داخلی ال-۹۰ چند قیمت دارد؟ روند ریزش قیمت دینار عراق در مشهد شدت یافت | افغانی افغانستان چند؟ (۲۲ مهر ۱۴۰۴) درجازدن قیمت طلا در ایران درمقابل سقف‌شکنی‌های متعدد اونس جهانی طلا (۲۲ مهر ۱۴۰۴) اقساط وام فرزندآوری ۱۴۰۴ چقدر است؟ + جدول جزئیات قیمت طلای جهانی امروز (۲۲ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | افزایش توقف‌ناپذیر طلای جهانی معرفی ۳ بانک متخلف در پرداخت وام ازدواج قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۲ مهر ۱۴۰۴) | خرمالو کیلویی ۳۰ هزار تومان معمای حل‌نشده ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی نهاد‌ه‌های دامی و مرغ ۱۳۵ هزار تومانی! ویدئو | کالابرگ با شکلی جدید می‌آید قیمت جدید محصولات ایران خودرو تا ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴ اعلام می‌شود ذخایر کالا‌های اساسی ۳ برابر میزان مصوب تامین شد شرایط صادرات با کارت‌های بازرگانی جدید اعلام شد طلا رکورد تاریخی ۴۱۰۰ دلاری را شکست پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ بازرس کل خراسان رضوی: عدم اتصال سامانه‌های تجاری به یکدیگر زمینه‌ساز فساد در واردات کالا‌های اساسی است برندگان جایزه نوبل اقتصاد سال ۲۰۲۵ معرفی شدند: کارشناسانی که روی نقش فناوری در پیشبرد رشد اقتصادی کار کرده‌اند فرار مالیاتی زیرسایه‌ حساب‌های قرض‌الحسنه با گردش هزار میلیاردی   پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ ساینا وانت، محصول جدید سایپا خواهد بود؟ + جزئیات ادعای رئیس اتحادیه طلا مشهد: سایت‌های فروش طلا و نرم‌افزارها کلاهبرداری است قیمت امروز خودرو (۲۱ مهر ۱۴۰۴) | شوک شدید قیمتی در بازار خودرو + جدول صادرات چین باوجود تعرفه‌های ترامپ رکورد زد بازرس کل استان خراسان رضوی: ظرف ۲ هفته آینده، برنج پاکستانی با قیمت مناسب وارد مشهد می‌شود + فیلم ریزش یک میلیون تومانی قیمت گل تازه زعفران (۲۱ مهر ۱۴۰۴) شرایط پیش فروش کی‌ام سی J۷ ویژه مهرماه ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات
سرخط خبرها

مافیای زعفران به دنبال کاهش قیمت طلای سرخ

  • کد خبر: ۹۰۷۳۴
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۷
مافیای زعفران به دنبال کاهش قیمت طلای سرخ
نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر واقعا بخاطر خشکسالی قیمت افزایش پیدا کرده است، چرا اینقدر عصبانی هستید و علیه زعفران مصاحبه و امضا جمع می کنید، این نشان می دهد عملکرد خوب وزارت جهاد و مجلس و عدم اعتماد به شورای ملی زعفران قیمت این محصول را به قیمت جهانی نزدیک کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن زنگنه، نماینده مردم تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه علی رغم دو برابر شدن میزان صادرات در حوزه زعفران، میزان ارز وارد شده به کشور 70 درصد کاهش یافته است، گفت: مافیای زعفران که در دولت قبل سر آن در پاستور و دمش در بازار رضای مشهد بود این روزها دائما با رسانه ها مصاحبه یا به دولت و مجلس نامه نگاری می کنند که قیمت زعفران کاذب و باید کاهش یابد.

نماینده مردم تربت حیدریه خطاب به مافیای زعفران اظهار کرد: اگر واقعا بخاطر خشکسالی قیمت افزایش پیدا کرده است، چرا اینقدر عصبانی هستید و علیه زعفران مصاحبه و امضا جمع می کنید، این نشان می دهد عملکرد خوب وزارت جهاد و مجلس و عدم اعتماد به شورای ملی زعفران قیمت این محصول را به قیمت جهانی نزدیک کرده است. متاسفم برای کسانی که متعلق به این شهر هستند و با مافیای زعفران فالوده می خورند و صادر کننده نمونه زعفران هم می شوند.

عضو کمیسیون جهش تولید مجلس گفت: بعد از اینکه تعاون روستایی خرید حمایتی را اغاز کرده همین افراد با اکانت های فیک در کانال ها و گروهها به دنبال ضربه به قیمت زعفران بودند و متاسفانه برخی از شهروندان تربت حیدریه در گروهها و کانالها این مطالب را دست به دست منتشر می کنند، لذا توصیه می کنیم مراقب باشند که در زمین چه کسانی بازی می کنند.

حسین شرافتی راد، معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه اظهار کرد: اقتصاد امروز باید دانش محور و مردم محور باشد. متاسفانه در حوزه زعفران بین تولید، سرمایه و درآمد فاصله است و کشاورزی که زحمت می کشد به درستی لذت آن را نمی بیند، لذا درآمد زعفران باید متعلق به کشاورز باشد و با دغدغه هایی که دارد به کشاورز امید بدهد

مهدی جهانشیری، عضو شورای اسلامی تربت حیدریه در این مراسم گفت: حاصل دسترنج زعفرانکاران خراسان رضوی برای اعضای شورای ملی زعفران هتل و زمین و ثروت در داخل و خارج کشور شده و هنوز با جمع کردن امضا و فشار به دولت و مجلس در پی کاهش قیمت این محصول جهانی هستند. این در حالی است که از هیچ کشاورزی نسبت به ایجاد این شورا و اعضای آن نظرخواهی نشده است؛ 9 نفر دور هم جمع شده اند و برای ۱۲۰ هزار خانوار زعفرانکار و کشاورز رنج دیده تصمیم می گیرند.

وی افزود: با دستور برخی از اعضای شورای ملی زعفران و اتحادیه صادرکنندگان زعفران کرکره فروشگاه های زعفران و قیمت آن در بازار رضای مشهد بالا و پایین می رفت اما حالا با ورود بازار سرمایه و بورس به صنعت زعفران مدیریت به نفع کشاورزان شده و آن ها نیز از فروش محصولات خود خوشحال هستند.

عضو شورای اسلامی تربت حیدریه تصریح کرد: مافیای زعفران در شورای ملی زعفران و اتحادیه صادر کنندگان زعفران ۱۴۰ امضا جمع کردند که قیمت زعفران کاذب است و از نفوذ خودشان در رسانه ها استفاده می کنند تا قیمت را کاهش دهند و این در حالی است که افزایش قیمت به سود کشاورز و به ضرر دلالان و مافیاست. ما از مسوولان تقاضا داریم شورای ملی زعفران و اتحادیه صادرکنندگان زعفران را یا منحل و یا کشاورزان در آن تصمیم گیری کنند.

در انتها این جلسه نیز از کشاورزان نمونه حوزه زعفران توسط مسئولین شهرستان تقدیر به عمل آمد. همچنین بيانيه ای توسط کشاورزان حاضر در این مراسم قرائت و طوماری نیز امضا شد که به موجب آن کشاورزان اعتراض خود را نسبت به عملکرد شورای ملی زعفران و به تبع آن اتحادیه صادر‌کنندگان زعفران اعلام‌ کردند و نسبت به مسائلي نظیر: حضور افراد دارای سابقه نشر اکاذیب در این‌ شورا،‌ مکاتبات و نامه نگاری ها به ضرر کشاورزان، جلوگیری از ورود ایده‌ های نو و بدیع جوانان به این حوزه و بعضا مقابله با آن ها، فعالیت های سودجویانه در لباس حمایت از کشاورز، مقابله با افزایش قیمت زعفران که به نفع کشاورزان است، استفاده از برخی رسانه ها به منظور ایجاد جو روانی علیه منافع کشاورزان و رانت خواری توسط اعضای این شورا اعلام شکایت کرده و از مسئولان خواستار رسیدگی هرچه سریع تر به این موارد شدند.

البته موج اعتراضات کشاورزان حوزه زعفران به اقدامات شورای ملی زعفران به یک استان محدود نشده و این جریان توسط کشاورزان سراسر کشور در حال رشد و شکل گیری است.

 

منبع: تابان تربت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->