تصادف مرگبار خودروی کارگران مزرعه در مشهد با ۶ فوتی (۲۱ مهر ۱۴۰۴) ماجرای عروسک‌های موهن چیست؟ زلزله سربیشه خراسان جنوبی را لرزاند (۲۱ مهر ۱۴۰۴) بازرس کل خراسان رضوی: تکمیل کمربند جنوبی مشهد با ضوابط بالادستی مغایرت دارد تنبیه سخت دانش‌آموز توسط مدیر به خاطر یک شوخی! سال ۱۴۰۳ خشک‌ترین سال کشور در سه دهه اخیر ویدئو | رئیس پلیس راهور استان خراسان رضوی: زیرساخت‌های شهر مشهد با ترافیک همخوانی ندارد! معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی: وضعیت منابع آبی جنوب خراسان رضوی بسیار وخیم است معوقات فروردین بازنشستگان دارای حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان واریز شد (۲۱ مهرماه ۱۴۰۴) درباره آپارتمان‌نشینی و جرمی به نام «مزاحمت همسایه » | دوستی بین دیوارهای مشترک یادی از دکتر غلامحسین مصاحب، پدر ریاضیات نوین ایران | بازآفرین زبان اعداد ثبت ۱۳۳ زلزله در کشور طی هفته دوم مهرماه ۱۴۰۴ تأکید دادستان تهران بر افزایش نظارت‌ها بر بازار بالارفتن سن بارداری در مادران، ریسک تولد کودکان دارای سندرم‌داون را افزایش می‌دهد سقوط از ارتفاع باعث فوت یک دانشجو در تبریز شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) هشدار درباره واکسن تقلبی گارداسیل ۹ به فرم ویال تربیت نسل مسئول در قبال محیط زیست، مأموریت آموزش و پرورش است دستگیری سارق باغ‌ویلا‌های شمال مشهد با ۲۰ فقره سرقت (۲۱ مهر ۱۴۰۴) هشدار پلیس فتا به پیامک‌های جعلی قطع برق پیش‌بینی رگبار باران در نوار شمالی کشور (۲۱ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۱ مهر ۱۴۰۴) | تداوم تابستان در واپسین روز‌های ماه‌ِ مهر اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۱ مهر ۱۴۰۴) اسامی برخی تنقلات غذایی غیرمجاز منتشر شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) ورود هیئت‌رئیسه مجلس به مشکل تأخیر پرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی رئیس محیط زیست سازمان برنامه و بودجه کشور: اعتبارات فعلی دولت پاسخگوی هدف کاهش هدررفت آب نیست ماجرای نوزادی ۳ماهه که والدینش او را نمی‌خواهند | دست ردّ زوج جوان به هدیه بهشتی پاسخ مسئولان به تقاضای شهروندان برای شفافیت درخصوص سرنوشت اقلام توقیفی: اول آزمایش، بعد ورود به بازار یا امحا چند نکته مهم درباره مصرف استامینوفن در دوران بارداری با این ۶ کربوهیدرات عالی، چربی‌های شکمی خود را آب کنید و لاغر شوید
سرخط خبرها

اسلحه را برای کشتن مادرم خریدم اما فرد دیگری را کشتم!

  • کد خبر: ۹۱۰۱۴
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۳
اسلحه را برای کشتن مادرم خریدم اما فرد دیگری را کشتم!
در این مطلب زندگی قاتلان و جنایتکاران معروف ایران که سرنوشتی جز چوبه دار نداشتند، بر اساس اعترافات‌شان در دادسرا و دادگاه و به نوعی از زبان خودشان مرور می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه جام جم به سراغ مردی رفته است که در جریان سرقت از دلارفروشان، مرتکب قتل یکی از آنها شد.

قصد قتل نداشتم اما اشتباهم باعث شد مرد دلارفروشی را به قتل برسانم و خودم به اتهام قتل روانه زندان شوم و فصل آخر زندگی‌ام با چوبه دار گره بخورد. اوایل سال ۹۶، به‌ دلیل بیماری پدرم و خرج عملش نیاز به پول زیادی داشتم. اگر پول را جور نمی‌کردم، پاهای پدرم را باید قطع می‌کردند. ناچار شدم نقشه سرقت بکشم. از طرفی برادرم هم ورشکسته شده و با وجود دو فرزند کوچک به زندان افتاده‌بود و باید پول طلبکاران او را هم جور می‌کردم. به همین دلیل تصمیم به سرقت از دلارفروش‌ها گرفتم اما همان‌طور که گفتم، قصد کشتن کسی را نداشتم. کلت‌ها را اواسط سال ۹۵ زمانی که برای تفریح به سلیمانیه عراق رفته‌بودم، خریدم. داستان خریدنش هم این بود که قصد کشتن مادرم را داشتم اما سرنوشت جور دیگری رقم خورد و فرد دیگری با سلاح‌ها کشته‌شد. شاید برایتان سؤال باشد چرا قصد کشتن مادرم را داشتم، مادرم وقتی ۱۳سالم بود، من را به همراه دو برادر دیگرم گذاشت و رفت. او با پدرم اختلاف داشت و خواهر هشت‌ساله‌ام را هم با خود برد که بعدا متوجه شدم به اروپا رفته‌است. دیگر از او خبر نداشتم اما کینه عجیبی در دلم نسبت به او داشتم. تا این‌که اواخر سال۹۴ در فیسبوک مادرم را پیدا کردم و وقتی با او چت کردم، متوجه شدم قرار است به‌زودی به ایران بیاید. می‌خواستم با کلت سراغش بروم و از او انتقام بگیرم اما هرگز او را ندیدم. کلت‌ها از آن به بعد پیش من ماند. تا این‌که به‌خاطر فقر مالی و نیاز شدید به پول تصمیم گرفتم از دلارفروش‌ها سرقت کنم. برای این کار یک پلاک سرقتی خریدم و روی خودرویم نصب کردم. بعد هم بی‌سیم و تجهیزات پلیس خریدم و سراغ دلارفروش‌ها رفتم. از دو نفر توانستم سرقت کنم اما نفر سوم پی به نقشه‌ام برد و مقاومت کرد. من هم ناچار شدم شلیک کنم. در همان زمان پلیس سر رسید که با تهدید اسلحه از محل فرار کردم.

پس از دستگیری متوجه شدم ماجرا آن‌طور که من فکر می‌کردم پیش نرفته و مرد دلارفروش مرده‌است. متهم به قتل شدم و اولیای دم مقتول فقط قصاص می‌خواستند و یک قدم از خواسته‌شان کوتاه نمی‌آمدند. همین باعث شد حکم قصاصم صادر و در دیوان عالی کشور تایید شود. سرانجام هم حکم قصاص مهر ماه ۹۹ در زندان رجایی‌شهر اجرا شد.

منبع: جام جم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->