حرکت قطار‌ها از مشهد با تاخیر انجام می‌شود (۳ مهر ۱۴۰۴) مهار آتش سوزی در بازارچه مرزی دوغارون خراسان رضوی (۳ مهر ۱۴۰۴) وزیر نیرو: پاییز بسیار سختی را از نظر شرایط آبی در پیش خواهیم داشت چگونه با هوس شیرینی مقابله کنیم؟ آیا میل زیاد به شیرینی خطرناک است؟ خوراکی ناسالم در زنگ تفریح ممنوع سخنگوی پلیس: بیش از ۳۶ هزار و ۶۴۸ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف شد رعایت بهداشت دهان و تغذیه سالم، کلید پیشگیری از پوسیدگی دندان کودکان فواید شگفت انگیز کدو حلوایی که از آن بی خبر مانده‌اید پژما‎ن‌فر خبر داد: تکمیل بخش اورژانس بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی شمال شرق مشهد تا پایان آبان‌ماه ۱۴۰۴ رئیس سازمان برنامه و بودجه: با بودجه دولتی حتی آوردن آب از کشور‌های دیگر هم مشکل را حل نمی‌کند کشف مواد مخدر صنعتی از چاه فاضلاب سوداگر مرگ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۳ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران و وقوع رعدوبرق در برخی نقاط استان جزئیاتی از مرگ عجیب زن تراکتورسوار در حوالی مشهد تشکیل کارگروه تخصصی برای دفاع از حقوق عامه در ارتفاعات جنوبی و کشف‌رود مشهد خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی در «تأمین من» به ۵۹ خدمت افزایش یافت آیا می‌توان تنها با تغییرات غذایی وزن کم کرد؟ آموزش و پرورش: شهریه بالای ۱۴۵ میلیون تومان نخواهیم داشت بیماران مبتلا به فشار خون به این غذا‌ها لب نزنند پوکی استخوان از این سن و سال آغاز می‌شود شایع‌ترین بیماری‌های «پاییز» را بشناسیم! استاندار خراسان رضوی: دانشگاه فرهنگیان باید از کیفیت بالای آموزشی برخوردار باشد میانگین «سن» بازنشستگی در صندوق بازنشستگی کشوری؛ ۵۲ سال | ۶۵ درصد جامعه حقوق‌بگیران مرد و ۳۵ درصد زن هستند زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری غرب و شمال ونزوئلا را لرزاند + فیلم اخاذی از زنان با فیلم‌های غیراخلاقی شکارچیان متخلف سه روز پس از حمله به محیطبانان، کانکس‌شان را آتش زدند گروگانگیری با تله استخدام در شبکه های ماهواره‌ای | انهدام باند مخوف آدم‌ربایی که یکی از طعمه‌هایشان به قتل رسیده است! وحید دستجردی: طرح «کارت امید مادر» از فروردین ۱۴۰۵ اجرا می‌شود اهمیت دوره اول متوسطه و فرآیند سرنوشت‌ساز هدایت تحصیلی اعلام محدودیت‌های ترافیکی در سطح محورهای مواصلاتی تهران- سمنان - مشهد و برخی جاده‌های کشور
سرخط خبرها

خواب مرگ پشت فرمان

  • کد خبر: ۹۱۰۲
  • ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۶
خواب مرگ پشت فرمان
در حالی ۵ نفر در تصادفات رانندگی استان کشته شدند که خستگی علت اصلی این سوانح اعلام شد.

محمدجواد ابوعطا-شهرآرانیوز، تعطیلی پنجشنبه‌های مدارس و پیوند آن به جمعه برای بسیاری از شهروندان فرصتی مغتنم است که با استفاده از این تعطیلات کوتاه مدت، به جاده بزنند و سفر‌های کوتاه مدتی را تجربه کنند. سفر‌های کم جانی که به آن‌ها برای ادامه زندگی جان دوباره می‌دهد. اما این تمام ماجرا نیست و متاسفانه برخی غفلت‌های کوچک، اما رایج موجب بروز خسارت‌هایی می‌شود، که شهروندان تاوان این خسارت‌ها را گاهی با جان شان می‌پردازند که می‌توان به آن «خسارت محض» لقب داد.
برخی اشتباهات رانندگی فراگیر است و بیشتر رانندگان حداقل یک بار این اشتباه را انجام داده اند. اشتباهی که در قوانین راهنمایی و رانندگی با عنوان خستگی و خواب آلودگی تعریف می‌شود. آمار‌ها نشان می‌دهد که این نوع از تصادفات بیشتر در ۳۰ کیلومتری شهر‌های بزرگ که مقصد مسافران است رخ می‌دهد. این شرایط بیشتر گریبان مسافرانی را می‌گیرد که پس از یک مسافرت خسته کننده به نزدیکی مقصد رسیده اند، اما خسته و خواب آلوده. آنچه آن‌ها نمی‌دانند این است که دارند سخت‌ترین تصمیم زندگی شان را می‌گیرند و میان مرگ و زندگی یکی را برمی گزینند. در این تصمیم گیری ناخواسته بیشتر مسافران و به خصوص رانندگان به قصد رسیدن به مقصد، پدال گاز را فشار می‌دهند و به جای استراحت کوتاه مدت، به سمت زندگی ابدی می‌تازند.


خواب ابدی ۵ مسافر 


براساس آنچه فرمانده انتظامی خراسان رضوی اعلام کرده است طی دو روز گذشته در محور‌های استان چندین تصادف رخ داده است که متاسفانه منجر به جان باختن ۵ شهروند و مصدومیت ۹ نفر دیگر شده است.
سرهنگ امیدوار علت عمده تصادفات را خستگی و خواب آلودگی دانسته و از رانندگان خواسته است که با سرعت مطمئنه و توجه کافی به قوانین حرکت کنند و حتما هر دو ساعت یک بار استراحت کوتاهی داشته باشند.


حادثه کُشنده زیر چرخ‌های یک کِشنده


یکی از حوادثی که طی دو روز گذشته در جاده‌های استان رخ داده در محور خواف به تایباد رخ داده است که سرهنگ علیرضا حسینعلی زاده، فرمانده انتظامی شهرستان خواف در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص جزئیات آن اعلام کرد: یک خودروی پراید در حال حرکت در محور خواف به تایباد با یک دستگاه تریلی کشنده برخورد می‌کند. با اعلام موضوع همکاران ما از پلیس راهور شهرستان در محل حاضر می‌شوند که برررسی‌های اولیه نشان می‌دهد راننده ۲۸ ساله خودروی پراید در دم جان باخته و سه نفر دیگر مصدوم شده اند. بررسی علت این سانحه رانندگی حاکی از آن بود که عدم رعایت حق تقدم در هنگام گردش از جانب راننده تریلر کشنده علت سانحه بوده است.
هر چند این سانحه مرتبط با خواب آلودگی نبوده است، اما فرمانده انتظامی شهرستان خواف بی توجهی رانندگان به جلو و خستگی و خواب آلودگی آنان را یکی از مهمترین عامل بروز سوانح رانندگی در محورای مواصلاتی این شهرستان اعلام کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->