راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

خواب مرگ پشت فرمان

  • کد خبر: ۹۱۰۲
  • ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۶
خواب مرگ پشت فرمان
در حالی ۵ نفر در تصادفات رانندگی استان کشته شدند که خستگی علت اصلی این سوانح اعلام شد.

محمدجواد ابوعطا-شهرآرانیوز، تعطیلی پنجشنبه‌های مدارس و پیوند آن به جمعه برای بسیاری از شهروندان فرصتی مغتنم است که با استفاده از این تعطیلات کوتاه مدت، به جاده بزنند و سفر‌های کوتاه مدتی را تجربه کنند. سفر‌های کم جانی که به آن‌ها برای ادامه زندگی جان دوباره می‌دهد. اما این تمام ماجرا نیست و متاسفانه برخی غفلت‌های کوچک، اما رایج موجب بروز خسارت‌هایی می‌شود، که شهروندان تاوان این خسارت‌ها را گاهی با جان شان می‌پردازند که می‌توان به آن «خسارت محض» لقب داد.
برخی اشتباهات رانندگی فراگیر است و بیشتر رانندگان حداقل یک بار این اشتباه را انجام داده اند. اشتباهی که در قوانین راهنمایی و رانندگی با عنوان خستگی و خواب آلودگی تعریف می‌شود. آمار‌ها نشان می‌دهد که این نوع از تصادفات بیشتر در ۳۰ کیلومتری شهر‌های بزرگ که مقصد مسافران است رخ می‌دهد. این شرایط بیشتر گریبان مسافرانی را می‌گیرد که پس از یک مسافرت خسته کننده به نزدیکی مقصد رسیده اند، اما خسته و خواب آلوده. آنچه آن‌ها نمی‌دانند این است که دارند سخت‌ترین تصمیم زندگی شان را می‌گیرند و میان مرگ و زندگی یکی را برمی گزینند. در این تصمیم گیری ناخواسته بیشتر مسافران و به خصوص رانندگان به قصد رسیدن به مقصد، پدال گاز را فشار می‌دهند و به جای استراحت کوتاه مدت، به سمت زندگی ابدی می‌تازند.


خواب ابدی ۵ مسافر 


براساس آنچه فرمانده انتظامی خراسان رضوی اعلام کرده است طی دو روز گذشته در محور‌های استان چندین تصادف رخ داده است که متاسفانه منجر به جان باختن ۵ شهروند و مصدومیت ۹ نفر دیگر شده است.
سرهنگ امیدوار علت عمده تصادفات را خستگی و خواب آلودگی دانسته و از رانندگان خواسته است که با سرعت مطمئنه و توجه کافی به قوانین حرکت کنند و حتما هر دو ساعت یک بار استراحت کوتاهی داشته باشند.


حادثه کُشنده زیر چرخ‌های یک کِشنده


یکی از حوادثی که طی دو روز گذشته در جاده‌های استان رخ داده در محور خواف به تایباد رخ داده است که سرهنگ علیرضا حسینعلی زاده، فرمانده انتظامی شهرستان خواف در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص جزئیات آن اعلام کرد: یک خودروی پراید در حال حرکت در محور خواف به تایباد با یک دستگاه تریلی کشنده برخورد می‌کند. با اعلام موضوع همکاران ما از پلیس راهور شهرستان در محل حاضر می‌شوند که برررسی‌های اولیه نشان می‌دهد راننده ۲۸ ساله خودروی پراید در دم جان باخته و سه نفر دیگر مصدوم شده اند. بررسی علت این سانحه رانندگی حاکی از آن بود که عدم رعایت حق تقدم در هنگام گردش از جانب راننده تریلر کشنده علت سانحه بوده است.
هر چند این سانحه مرتبط با خواب آلودگی نبوده است، اما فرمانده انتظامی شهرستان خواف بی توجهی رانندگان به جلو و خستگی و خواب آلودگی آنان را یکی از مهمترین عامل بروز سوانح رانندگی در محورای مواصلاتی این شهرستان اعلام کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->