ارونوف بازی با ملوان را از دست داد (۲ مهر ۱۴۰۴) تاریخ و ساعت بازی تراکتور و فجرسپاسی | جنگ صدرنشین اسمی با صدرنشین رسمی چالش‌های هاشمیان مقابل زارع؛ ملوانان هلی کوپتر سرخ را سرنگون می‌کنند؟ هزینه گزاف بارسلونا برای میزبانی در هر بازی علی کریمی از خارج رانده از ایران مانده نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و ملوان (۲ مهر ۱۴۰۴) + لینک و قیمت حسن یزدانی در اتحادیه جهانی کشتی پست گرفت خیز اسلات برای انقلاب در لیورپول تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و ملوان در هفته پنجم لیگ برتر | تدبیر هاشمیان برای خروج از بحران اسامی داوران بازی‌های هفته پنجم لیگ برتر اعلام شد برنامه بازی‌های هفته پنجم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | سرخابی‌ها به دنبال جبران مافات پیاتزا: بازی با جمهوری‌چک از صربستان سخت‌تر است سرمربی تیم ملی جودو ایران: جشنواره خانواده ورزش، فرصتی برای پرورش قهرمانان آینده است + فیلم علوی‌مقدم: جشنواره «خانواده ورزش» بسترساز نشاط اجتماعی است + فیلم از نمایش‌های رزمی تا کشف استعدادها؛ روایت چهارمین روز جشنواره خانواده ورزش + فیلم فدراسیون فوتبال به دنبال استخدام مربی خارجی حضور تیم فوتسال استقلال در لیگ دسته اول قطعی شد افشاگری درباره دستمزد آنتونیو آدان | ۲ میلیون دلار به‌جای ۲۰۰ هزار دلار مانع بزرگ سد راه بازگشت ماشاریپوف به ترکیب استقلال
سرخط خبرها

پیروزی شاگردان سرجان در لیگ برتر بسکتبال| آویژه در مسیر خوشبختی

  • کد خبر: ۹۱۷۲۵
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۴
پیروزی شاگردان سرجان در لیگ برتر بسکتبال| آویژه در مسیر خوشبختی
نماینده مشهد در لیگ‌برتر بسکتبال مقابل اکسون دبل کرد.

مرتضی اخوان | شهرآرانیوز؛ تیم بسکتبال آویژه صنعت پارسا در نهمین دیدارش در لیگ‌برتر، شب گذشته توانست با نتیجه ۸۰ بر ۶۵ بر اکسون تهران فائق آید. پیروزی روحیه‌بخشی که حالا نماینده مشهد را به‌تنهایی در جایگاه چهارم جدول رده‌بندی قرار داده است. شاگردان سرجان ایوانوویچ که از زمان بازگشت این مربی صربستانی جانی تازه گرفته‌اند، روز گذشته کار را طوفانی آغاز کردند و در کوآرتر اول ۲۵ بر ۱۵ از حریف جلو افتادند. برتری‌ای که در کوآرتر‌های بعدی هم حفظ شد و آویژه در کوآرتر دوم ۱۵ بر ۱۱ و در کوآرتر سوم ۲۵ بر ۲۱ برنده بود و فقط در کوآرتر آخر ۱۸ بر ۱۵ به حریف باخت.

درخشش خیره‌کننده «فروتن»

یکی از چهره‌های ویژه دیدار آویژه و اکسون، صالح فروتن بود؛ آسمان‌خراش مشهدی که زیر سبد اکسون بار‌ها تیم مشهد را به گل رساند و چندبار هم با پرتاب‌های سه‌امتیازی از بیرون محوطه نفس حریف را گرفت. فروتن در این بازی ۲۴ امتیاز برای تیمش به‌دست آورد تا امتیازآورترین بازیکن میدان باشد. نوید خواجی‌زاده با ۱۸ امتیاز و برایان استار با ۱۶ امتیاز بعد از فروتن امتیازآورترین بازیکنان نماینده مشهد بودند.

تلاش ناکام کورین و یاران

کورین هنری، ستاره آمریکایی اکسون، که ۲ فصل قبل برای آویژه بازی می‌کرد، در دیدار دیروز نتوانست کمک چندانی به تیمش بکند. او با ۱۲ امتیاز و ۶ پاس منجر به گل یکی از بهترین‌های تیمش بود. البته امیرحسین رضایی‌فر، هم‌تیمی کورین، با ۱۹ امتیاز و ۹ ریباند بهترین بازیکن تیم تهرانی بود، اما نه او و نه سایر هم‌تیمی‌هایش نتوانستند برابر تیم یکدست و منسجم آویژه ره به جایی ببرند.

برتر در همه آمار

آویژه در نبرد دیروز در همه آمار‌های بازی از حریف تهرانی سر بود. مشهدی‌ها در پرتاب‌های دوامتیازی ۲۲ پرتاب را به سبد انداختند، درحالی‌که اکسونی‌ها فقط ۱۸ بار پرتاب‌هایشان به سبد نشست. در سه‌امتیازی، آویژه ۹ بار پرتاب موفق داشت و اکسون فقط ۷ پرتاب نتیجه‌بخش داشت.

در پرتاب‌های آزاد هم سهم آویژه از موفقیت ۹ بود و سهم اکسون ۸ امتیاز. در ریباند آویژه ۴۲ ریباند موفق داشت و اکسون فقط ۲۹ بار به این مهم رسید. نماینده مشهد حالا با این پیروزی سیزده‌امتیازی شد و در جدول به‌تن‌هایی در جایگاه چهارم قرار گرفت. شاگردان سرجان هفته آینده ۲ بازی سخت برابر رعد پدافند و مهرام دارند؛ ۲ دیداری که با انگیزه‌های انتقامی به آن‌ها پا خواهند گذاشت، زیرا در دیدار رفت برابر هر ۲ حریف تن به شکست دادند.

آویژه در مسیر خوشبختی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->