موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید جلال حسینی‌نژاد

  • کد خبر: ۹۱۷۲۸
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۹
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید جلال حسینی‌نژاد
جلال در پانزدهم دی‌۱۳۴۸ در شهر مشهد پا به عرصه وجود گذاشت. مقطع ابتدایی را در دبستان شهید خزایی به پایان رساند و درحالی‌که از دانش‌آموزان ممتاز این مدرسه بود، به چناران رفت و مقطع راهنمایی را در این شهر گذارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جلال در پانزدهم دی‌۱۳۴۸ در شهر مشهد پا به عرصه وجود گذاشت. مقطع ابتدایی را در دبستان شهید خزایی به پایان رساند و درحالی‌که از دانش‌آموزان ممتاز این مدرسه بود، به چناران رفت و مقطع راهنمایی را در این شهر گذارند. او در سال دوم راهنمایی در مسابقات عقیدتی‌سیاسی در شهرستان چناران رتبه اول را کسب کرد و با رادیومشهد دراین‌زمینه مصاحبه کرد. جلال مقطع متوسطه را در دبیرستان آیت‌ا... کاشانی طی کرد و در همان سال‌ها مقام اول شعر در شهرستان را کسب کرد.

جلال اهل ورزش بود و والیبال بازی می‌کرد؛ از آن پای‌تور‌های همیشگی که ضربه‌هایش مهلک به زمین حریف می‌نشست. در تابستان ۱۳۶۵ بعد از تعطیلی مدارس به آموزش نظامی رفت و هم‌زمان دوره امداد را نیز با موفقیت پشت‌سر گذاشت. با شروع سال تحصیلی، والدین اصرار کردند تا به تحصیل ادامه دهد، اما روح بلند جلال تاب ماندن در قفس خاکی تن را نداشت.

با همه اقوام خداحافظی کرد و به همه گفت که این آخرین وداع است! او به جبهه رفت و هم‌زمان به خودسازی نیز مشغول شد. هم‌رزمانش روایت می‌کنند که بیشتر اوقات جلال را با پای برهنه می‌دیدند. او از هرگونه غرور و خودخواهی به دور بود. کربلای ۴ که شروع شد، جلال خودش را هم‌زمان با دیگر هم‌رزمانش در گردان یدا... آماده عملیات کرد. او در ادامه در عملیات کربلای ۵ شجاعانه به رزم بر علیه خصم زبون پرداخت و درنهایت در ۲۱ دی‌۱۳۶۵ در کربلای شلمچه به اصحاب حسین (ع) پیوست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->