مرکز نوآوری‌های حمل‌ونقل شهرداری مشهد آغاز به کار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نقشه تصادفات مرگبار مشهد در ۱۴۰۳ | موتورسیکلت‌ها و عابرین پیاده؛ قربانیان اصلی ترافیک مشهد هوای کلانشهر مشهد برای دومین روز پیاپی آلوده است (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فقط ۶درصد از بیمارستان‌های مشهد در برابر آتش‌سوزی ایمن هستند | گزارش شهرآرانیوز از راهکار‌های ایمن‌سازی مراکز درمانی مشهد نشست تخصصی «شهر‌های ایرانی در چارچوب جهانی» در مشهد آغازبه‌کار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش یک‌ساعته سرویس‌دهی مترو مشهد در روز جمعه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هم‌زمان با برگزاری کنکور افتتاح اولین مرکز نوآوری محیط‌زیست و خدمات شهری در مشهد | پیوند مدیریت شهری و دانش‌بنیان‌ها برای مقابله با چالش‌ها ایمنی شهری؛ آغازگر تحول در حمل‌ونقل مشهد مشهد یکپارچه آماده برگزاری جشن‌های میلاد باسعادت امام‌رضا(ع) اعدام برادران دالتون در مشهد | درباره دستگیری راهزنان در دوره قاجار هزینه حدود ۳۰ میلیارد تومانی ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی مشهد بهره‌برداری از فاز یک ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد + فیلم احداث و توسعه ۹ ایستگاه آتش‌نشانی در مشهد در دستورکار شورای ششم فرماندار مشهد: باید با قاطعیت به‌سمتی برویم که ساختمان‌های ناایمن را ایمن کنیم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پنج ایستگاه دیگر آتش‌نشانی در شرف ساخت است قلندرشریف: تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهرداری مشهد باید به ۶۰ ایستگاه برسد + فیلم مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۸ درصدی عملیات اطفای حریق در سال ۱۴۰۳ معاون گردشگری شهرداری مشهد: برنامه‌های دهه کرامت با محوریت هویت و فرهنگ رضوی پیش‌بینی شده است رئیس شورای شهرستان مشهد: شورا‌های ما در پیگیری مشکلات مردم با نامهربانی ادارات مواجه هستند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: این قابل قبول نیست که بخشی از حاکمیت، تشخیص مصلحت شورا‌ها را به رسمیت نشناسد
سرخط خبرها

شهردار مشهد: باید روحیه ایثار را در شهر زنده نگه داریم

  • کد خبر: ۹۲۲۴۰
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۰
  • ۱
شهردار مشهد: باید روحیه ایثار را در شهر زنده نگه داریم
سیدعبدا... ارجائی، شهردار مشهد: باید روحیه شهادت و ایثار را در شهر زنده نگه داریم، زیرا اگر این روحیه تحت‌شعاع قرار بگیرد، با مشکلات زیادی روبه‌رو خواهیم شد.

امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ «باید روحیه شهادت و ایثار را در شهر زنده نگه داریم، زیرا اگر این روحیه تحت‌شعاع قرار بگیرد، با مشکلات زیادی روبه‌رو خواهیم شد.» این جمله بخشی از سخنان شهردار مشهد در یادواره حماسه ۲۳ آذر ۱۳۵۷ با عنوان «تدام‌افتخار» بود.

سیدعبدا... ارجائی در این مراسم که با حضور شماری از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از یادگاران این حماسه بزرگ و خانواده معظم شهدای سلامت برگزار شد، گفت: باید به بهانه‌های مختلف این قبیل مراسم در شهر گسترش یابد و شورا‌های اجتماعی محلات برگزاری چنین یادواره‌هایی را در دستورکار خود قرار دهند تا شاهد برگزاری ماهانه این مراسم و تدوام آن در شهر باشیم.

وی با بیان اینکه هرجامعه‌ای که دارای پتانسیل و ظرفیت بالا باشد دشمن دارد و کسی دشمن ندارد که ضعیف است، افزود: فرد، سازمان و کشور قوی بی‌شک دشمنانی دارد که به داشته‌های او طمع دارند و هرچه قوی‌تر باشد، این دشمنان نیز بیشتر می‌شوند.

ارجائی اظهار کرد: کشور و دین ما نیز از این قاعده مستثنا نیست؛ وقتی انقلابی داریم که می‌تواند الگویی جدید در حکمرانی ارائه دهد، رهبری داریم که در میان سران دنیا یک‌سروگردن بالاتر است و کشوری داریم که ظرفیت‌های زیادی دارد، بی‌شک دشمنان زیادی نیز داریم.

شهردار مشهد با تأکید بر اینکه استکبار در عرصه فرهنگی دو راهبرد عمده برای جنگ با ما در پیش گرفته است، اضافه کرد: آن‌ها جوانان و بنیان خانواده را هدف گرفته‌اند.

وی با اشاره به ابزار دشمن تصریح کرد: خشونت یکی از این ابزارهاست که برخی به آن تمایل دارند و ابزار دیگر گسترش اعمال منافی عفت است که جذابیت‌های خود را دارد؛ دشمن از این دو عنصر برای جذب نیرو‌های فکری انقلاب به‌وضوح استفاده می‌کند.

ارجائی گفت: جان‌فشانی‌های مردم ما در ۲۳ آذر ۱۳۵۷، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، دفاع از حرم و دفاع از سلامت، همگی از عاشورای امام‌حسین (ع) سرچشمه می‌گیرد و ایثار درون‌مایه همه این اتفاق‌هاست.

شهردار مشهد تأکید کرد: ما با بهره‌گیری از فرهنگ ایثار می‌توانیم به جنگ همه پلشتی‌ها و زشتی‌ها برویم؛ عزت کنونی ما نتیجه این ایثار است و ملت ما مفتخر است که سرآمد فرهنگ ایثار در دنیاست.

در پایان این مراسم، از خانواده شهید محمدعلی منفرد که شهید حادثه حمله مزدوران رژیم پهلوی به بیمارستان امام‌رضا (ع) در ۲۳ آذر ۱۳۵۷ بود و نیز جمعی از خانواده‌های شهدای مدافع سلامت شهر مشهد تقدیر شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
0
0
بزرگترین ایثار این است که شما تشنگان قدرت بی کفایت از میدان مدیریتی خارج شوید و فضا را به متخصصین کار کشته واگذار کنید. تا به ما مردم عادی ایثار را آموزش دهید .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->