تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

ضوابط جدید سفر به لبنان اعلام شد

  • کد خبر: ۹۲۵۳۳
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۲
ضوابط جدید سفر به لبنان اعلام شد
همزمان با شیوع گسترده سویه جدید کرونا تحت عنوان «امیکرون» در سراسر دنیا، لبنان مقررات سفر به این کشور را بازنگری و به‌روزرسانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس اطلاعیه وزارت بهداشت لبنان که به دفاتر خدمات مسافرتی ایران نیز اعلام شده است، تمام مسافران بالای ۱۲ سال باید در صورتی که کارت واکسن نداشته باشند در محدوده ۴۸ ساعت مانده به پرواز در یکی از مراکز تأیید شده وزارت بهداشت تست PCR انجام دهند.

مطابق این اطلاعیه همچنین مسافران دارای کارت واکسیناسیون که بیش از ۱۴ روز از آخرین نوبت دریافت واکسن توسط آن‌ها گذشته باشد و افرادی که کمتر از هفت روز در خارج از کشور لبنان اقامت داشته‌اند نیز از انجام تست PCR معاف شده‌اند.

هر چند در این اطلاعیه در خصوص نوع واکسن مورد پذیرش صحبتی نشده است، اما تأکید شده است کارت واکسن باید به زبان انگلیسی بوده و حتما دارای کد QR باشد.

مسافران بالای ۱۲ سالی که فاقد شرایط فوق باشند مطابق اطلاعیه صادره باید لزوماً در بدو ورود به این کشور نسبت به انجام تست PCR در فرودگاه اقدام کنند و تا زمان اعلام نتیجه تست این افراد قرنطینه خواهند شد.

همچنین مطابق اعلام وزارت بهداشت لبنان هزینه این تست که معادل ۳۰ دلار است و در سیستم نرخ‌گذاری به‌روزرسانی شده است و مسافرانی که از دهم ژانویه ۲۰۲۲ وارد این کشور می‌شوند باید ضمن ثبت نام در سایت http://pass.moph.gov.lb این هزینه را از قبل پرداخت کنند.

همچنین لازم به توضیح است طبق اعلام دفاتر خدمات مسافرتی در ایران، این مقررات هنوز شامل گردشگران و مسافران ایرانی نمی‌شود و بیشتر مختص به  اتباع ایرانی و لبنانی است که روادید اقامت، کار، تحصیل و یا تجارت داشته یا قصد بازگشت به لبنان را دارند. بر همین اساس در حال حاضر تور لبنان در دفاتر خدمات مسافرتی عرضه نمی‌شود و پرواز مستقیمی بین ایران و لبنان دایر نیست.

همچنین گفتنی است سال ۱۳۹۲ مقررات ناظر بر نحوه دریافت ویزا با توافق دولت هر دو کشور آسان شد؛ بر این اساس شهروندان ایرانی در فرودگاه این کشور می‌توانند ضمن پرداخت هزینه ویزای ۳۰ روز سفر در لبنان دریافت کنند و در مقابل شهروندان لبنانی می‌توانند بدون ویزا و به مدت ۱۵ روز به ایران سفر کنند.

ایرانیان برای سفر به عمان تا ۱۴ روز نیاز به ویزا ندارند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->