پیش‌بینی بورس یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴ قیمت جدید ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد + جدول (۱۹ مهر ۱۴۰۴) آمار وام کارمندان بانک‌ها توسط بانک مرکزی پنهان شد کاهش ۱۵ درصدی ارزش واردات کشور در ۶ ماهه نخست ۱۴۰۴ قیمت امروز خودرو‌های داخلی و خارجی (۱۹ مهر ۱۴۰۴) | پژو ۲۰۷ چند؟ + جدول رکود تا چه زمانی در بازار مسکن می‌ماند؟ واردات برنج خارجی با ارز ترجیحی از مرز یک میلیارد دلار گذشت | رانت ۸۰ هزار میلیارد تومانی در جیب مافیا! جزئیات تأمین ارز کالا‌های اساسی اعلام شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) سرمایه‌گذاران اماراتی و هندی، در صدر جذب سرمایه خارجی خراسان رضوی زعفران خراسان رضوی کیلویی ۲۰۰ هزار تومان ارزان‌تر شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) سبزپوشی بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ویدئو | چگونه نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی راه‌اندازی کنیم؟ ثبت‌نام وام ۵۰ میلیونی ویژه روستاییان کشور آغاز شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ایران‌خودرو: قیمت جدید محصولات به‌زودی اعلام خواهد شد (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) علت گرانی مرغ چیست؟ | تنها ۳۶ درصد هزینه‌های تولید مرغ با ارز ۲۸۵۰۰ تومان است نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها ۱۰.۶ درصد شد جهاد کشاورزی: طرح ملی سرشماری زنبورستان‌ها در خراسان رضوی پایان یافت دلار در بازار آزاد مشهد گران شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز نقره جهانی چقدر است؟ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) آمریکا در مقابل چین به زانو درآمد | سبقت یوان از دلار در مبادلات تجاری جهان درباره بی‌نتیجه بودن قانون مالیات بر خانه‌های خالی | سراب مالیات‌ستانی از خانه‌های خالی تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ علیه چین قیمت رمزارز‌ها را نزولی کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) سامانه جستجوی شغلی با ظرفیت جدید راه‌اندازی می‌شود برای بازگرداندن وجه کلاهبرداری‌شده به حساب بانکی، چه‌کار کنیم؟ قیمت امروز دینار عراق و درهم امارات در مشهد اعلام شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) طلا در بازار مشهد امروز چند قیمت خورد؟ (۱۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس فردا یکشنبه ۲۸ آذر

  • کد خبر: ۹۲۵۴۸
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۸
پیش‌بینی بورس فردا یکشنبه ۲۸ آذر
در پایان امروز شاخص کل با شیبی مثبت کار خود را پایان داد و می‌توان این انتظار را داشت که شاخص کل و به تبع آن کلیت بازار سهام، کار خود را در مدار مثبت آغاز کند و نیمه اول بازار فردا وضعیت قابل قبولی داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص کل بورس اوراق بهادار در جریان معاملات اولین روز کاری هفته جاری بازدهی ۰.۹۵ درصدی را کسب کرد. برای پیش بینی بورس در روز کاری آتی نیاز است تا به مهم‌ترین اتفاقاتی که پیرامون بازار سهام در روز جاری رخ داده است نگاهی داشته باشیم.

ار جمله مهم‌ترین اتفاقات می‌توان به بسته ۱۰ بندی کمک به بازار سرمایه اشاره کرد که دیروز توسط رییس سازمان بورس دوباره مطرح شد و به گفته وی این امر به تایید رییس جمهور هم رسیده است. باتوجه به گفته‌های مدیران زی ربط این بسته به همراه اصلاحاتی که قرار است در لایحه بودجه ۱۴۰۱ رخ دهد می‌تواند قویا سودسازی صنایع را افزایش دهد.

موضوع دیگری که وجود دارد این است که این دور از مذاکرات وین بدون حاصل شدن نتیجه خاصی پایان پذیرفت. چراکه صحبت‌های طرف‌های مختلف این مذاکرات با یکدیگر تناقض‌های فاحشی دارد. همچنین مشاهده می‌شود که نرخ دلار هم که سریع‌ترین واکنش را نسبت به اخبار این مذاکرات به تصویر می‌کشد، واکنش خاصی از خود نشان نداد. فلذا در حال حاضر ریسکی از جانب کاهش نرخ دلار برای روز آتی معاملاتی بورس مطرح نیست.

روند معاملاتی شاخص کل بورس در روز جاری نشان دهنده این موضوع است که در پایان روز شاخص کل با شیبی مثبت کار خود را پایان داد و با توجه به سوابق پیشین می‌توان این انتظار را داشت که شاخص کل و به تبع آن کلیت بازار سهام، کار خود را در مدار مثبت آغاز کند و نیمه اول بازار فردا وضعیت قابل قبولی داشته باشد.

پیش‌بینی بورس فردا یکشنبه ۲۸ آذر

نمودار صف‌های خرید و فروش هم در جریان معاملات امروز علی رغم اینکه هم از نظر تعدادی و هم از نظر ارزشی نسبت به روز‌های گذشته افت جدی را تجربه کرده است، شیب صعودی را تا پایان ساعت معاملاتی طی کرده است. زمانی که این موضوع را کنار اینکه تعداد و ارزش صف‌های خرید نتوانست در جریان بازار امروز از صف‌های فروش پیشی بگیرد می‌گذاریم. متوجه می‌شویم که ممکن است از این حیث بازار کمی فشار عرضه را همچنان حس کند.

پیش‌بینی بورس فردا یکشنبه ۲۸ آذر

از نظر تکنیکالی هم شاخص کل در طی معاملات چند روز اخیر به موجب واکنشی که نسبت به میانگین متحرک ۳۰۰ روزه نشان داده است، با افزایش تقاضا در چند روز اخیر مواجه شده است و شاهد روند معاملاتی بهتری در کلیت بازار هستیم. باتوجه به اینکه چرخش قیمتی شاخص کل در سطحی بین دو تراز ۵۰ درصد و ۶۱ درصد بوده است، می‌توان نسبت به شروع موج صعودی شاخص امیدوارتر بود. اینگونه هم بنظر می‌رسد که تا میانگین متحرک ۲۰۰ روزه، شاخص کل مقاومت جدی را پیش روی خود نمی‌بیند.

پیش‌بینی بورس فردا یکشنبه ۲۸ آذر

یکی دیگر از موضوعاتی که سبب می‌شود نسبت به بهبود شرایط بازار خوشبین‌تر بود این است که وزیر صمت صحبت از برنامه در قالب ۹ محور برای تحول در صنعت خودرو مطرح کرده است که به گفته وی تمامی چالش‌ها و راهکار‌های این صنعت را در بر می‌گیرد و همچنین این برنامه به زودی منتشر خواهد شد. باتوجه به اینکه درست یا غلط گروه خودرو لیدر سنتی بازار سهام محسوب می‌شود، این موضوع و ایجاد جو مثبت در این گروه می‌تواند سبب بهبود معاملات در کلیت بازار سهام به ویژه این گروه صنعتی شود.

منبع: بورسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->