انجام بیش از ۲۹ میلیون سفر شهری با اتوبوس در مشهد طی ۷ ماه نخست سال | ۳۵ اتوبوس جدید به ناوگان اضافه شد آسفالت‌ریزی و توسعه پارکینگ ضلع جنوبی آرامستان بهشت جواد الائمه (ع) برای تسهیل تردد شهروندان لزوم ارتقای ظرفیت معابر شهری مشهد | همه معابر شهر مستعد ترافیک هستند استقبال بی‌سابقه از جشنواره «طعم و رنگ پاییز» مشهد در سال ۱۴۰۴ بولوار مشرف به دانشگاه آزاد مشهد، به نام «شهید محمدمهدی طهرانچی» نام‌گذاری شد هوای ناسالم، نفس‌های ناتمام | نگاهی به تداوم آلودگی در کلانشهر مشهد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) سرویس‌دهی صلواتی خطوط مترو در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) | تمهیدات شهرداری مشهد در حوزه حمل‌ونقل شهری اعلام شد گذر از شهر فناوری‌محور به شهر هوشمند مردم‌محور آلودگی هوای مشهد، فردا (دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴) بیشتر می‌شود بازدید استاندار خراسان رضوی از جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در مشهد + فیلم پاکستان به توافق ۱۰ ساله هند و آمریکا واکنش نشان داد راهپیمایی ۱۳ آبان (۱۴۰۴) در مشهد، به‌صورت متمرکز در میدان شهدا برگزار می‌شود «طرح طاهرین»، الگویی برای سبک زندگی معنوی | فعالیت ۲۰۰ داوطلب در آرامستان‌های مشهد موحدیان: شورای ششم با نگاه آینده‌نگرانه به توسعه مشهد می‌نگرد+ فیلم قیمت امروز پول افغانی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: وجود آمار و اطلاعات دقیق، در تحقق تصمیم سازی های مشهد و استان مؤثر است استاندار خراسان رضوی: دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند آمار و اطلاعات موردنیاز را در اختیار رصدخانه شهری مشهد قرار دهند + فیلم کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | کیفیت هوای شهر همچنان در مرز هشدار است تحلیلی تاریخی و متفاوت از شرایط مشهد در دوران شورش عصر «محمدشاه قاجار» | ۲ روی سکه حکومت «حسن‌خان سالار»
سرخط خبرها

مصرف بنزین در مسیر کاهش

  • کد خبر: ۹۳۰۵
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۰۶:۴۱
مصرف بنزین در مسیر کاهش
گزارشی از کاهش ۱۸ درصدی مصرف بنزین در استان و افزایش ۱۹ هزار نفری مسافران قطارشهری
ظهیری- فلاح - ۴ روز از اجرای افزایش نرخ و سهمیه‌بندی بنزین در کشور می‌گذرد؛ تصمیمی که در همین مدت کوتاه بر میزان مصرف سوخت و فراورده‌های نفتی از یک سو و میزان استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی از سوی دیگر تأثیرات درخور تأملی گذاشته است. شاید به تبع همین تغییر در رفتار چند روز اخیر مردم بود که هوای روز گذشته تمام نقاط مشهد در شرایط سالم قرار داشت و حتی چند ایستگاه همیشه‌آلوده این شهر همانند ایستگاه‌های نخریسی، لشکر، خیام شمالی، سمزقند و سرافرازان وضعیت پاک را گزارش دادند.
به گفته وزیر نفت، درآمد حاصل از این تصمیم ۳۱هزار میلیارد تومان خواهد بود که حدود ۱۱هزار و ۵۰۰میلیارد تومان از محل فروش بنزین سهمیه‌ای و حدود ۲۰هزار میلیارد تومان از محل عرضه بنزین آزاد به وجود خواهد آمد که البته همه آن در قالب بسته‌های حمایتی در بین ۱۸میلیون خانوار تقسیم خواهد شد.
مدیر شرکت ملى پخش فراورده‌هاى نفتى منطـــقه خراسان‌رضوی نیز در گفتگو با شهرآرا با اشاره به کاهش مصرف بنزین در ۳ روز اخیر، گفت: برای اظهار نظر قطعی در این زمینه زود است، اما در روز‌های اخیر پس از افزایش قیمت بنزین، مصرف این سوخت در مشهد نسبت به قبل از آن ۱۸ درصد کاهش داشته است. علی‌اصغر اصغری درباره استقبال مردمی در استفاده از سوخت گاز طبیعی به عنوان سوختی پاک، ابراز خرسندی کرد و افزود: در روز‌های اخیر مصرف گاز سی‌ان‌جی نیز در مشهد ۱۰ درصد افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه شنبه هفته جاری ۲۰۰۰ کارت سوخت همشهریان رمزگشایی شده است، اظهارکرد: با توجه به اینکه در کارت‌های سوختی که به نام صاحب خودرو است، ۴ شماره آخر کارت ملی به عنوان پیش‌فرض، رمز کارت سوخت گذاشته شده است و همشهریان دیگر نیازی به حضور در دفاتر ما برای رمزگشایی ندارند، اما در عین حال ۴ مرکز در مشهد و تمامی دفاتر شرکت پخش فراورده‌های نفتی در شهرستان‌ها آماده هرگونه اقدام برای رمزگشایی کارت‌های سوخت هستند.

افزایش ۱۹ هزار نفری مسافران قطارشهری در مشهد
با افزایش نرخ بنزین در همین مدت کوتاه شاهد افزایش استقبال شهروندان از حمل‌ونقل عمومی ازجمله قطارشهری و اتوبوس‌های درون‌شهری هستیم که آمار ارائه‌شده از سوی شرکت قطارشهری مشهد مهر تأییدی بر این ادعاست.
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد در این‌باره از افزایش ۱۹ هزار نفری مسافران خط یک و دو در روز شنبه خبر داده است.
به گفته وحید مبین‌مقدم، با توجه به افزایش قیمت و سهمیه‌بندی بنزین، استفاده شهروندان از حمل‌ونقل عمومی ازجمله خطوط قطارشهری افزایش داشته است.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، وی با بیان اینکه طبق آمار، شنبه گذشته (۱۸ آبان‌ماه) و پیش از افزایش قیمت و سهمیه‌بندی بنزین درمجموع ۲۱۴ هزار مسافر با خط یک و دو قطارشهری جابه‌جا شده‌اند، اظهار کرد: در این روز ۱۶۱ هزار مسافر با خط یک و ۵۳ هزار مسافر با خط ۲ قطارشهری مشهد جا‌به‌جا
شده‌اند.
مبین‌مقدم ادامه داد: این درحالی است که شنبه این هفته (۲۵ آبان‌ماه) و پس از اجرایی شدن سهمیه‌بندی بنزین، ۱۷۶ هزار مسافر با خط یک و ۵۷ هزار مسافر با خط ۲ و در مجموع ۲۳۳ هزار مسافر با خطوط قطارشهری مشهد جابه‌جا شده‌اند که نسبت به شنبه گذشته ۱۹ هزار نفر افزایش داشته است. ارائه آمار سازمان اتوبوس‌رانی مشهد درباره استفاده شهروندان از این سامانه حمل‌ونقلی نیز به چند روز آینده و به تکمیل فرایند ورود اطلاعات به این سامانه‌های مجموعه موکول شد.

تمهیدات مدیریت شهری برای حمل‌ونقل راحت مردم
معـــاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهردار مشهد نیز با توجه به استقبال مردم از سامانه‌های حمل‌ونقل عمومی، با تأکید بر اینکه تمام تلاش مدیریت‌شهری این است تا امکانات بیشتری را در حوزه حمل‌ونقل عمومی برای زائران و مجاوران بارگاه رضوی مهیا کنند، گفت: با توجه به افزایش مسافران خطوط قطارشهری، در خط یک تمامی ناوگان رزرو هم به کار گرفته شده است.
خلیل‌ا... کاظمی در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه در حوزه اتوبوس‌رانی و تاکسی‌رانی هم تقویت ناوگان و استفاده از تمام ظرفیت موجود شهر در دستورکار است، ادامه داد: اکنون عملیات اجرایی مسیر ویژه خط ۳ اتوبوس‌رانی از میدان استقلال تا میدان توحید در حال انجام است و با اجرایی شدن این مسیر ویژه سرعت حرکت اتوبوس از میانگین ۱۰ کیلومتر به بالای ۲۰ کیلومتر خواهد رسید.
وی بیان کرد: همچنین یک تا ۲ ماه آینده ۱۰۰ دستگاه مینی‌بوس به ناوگان مینی‌بوس‌رانی شهر افزوده خواهد شد و بر اساس قرارداد منعقدشده تا پایان سال یا اوایل سال آینده ۱۰۰ دستگاه اتوبوس هم به ناوگان اتوبوس‌رانی اضافه می‌شود.
کاظمی ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، سعی ما بر این است تا با کم شدن سرفاصله رسیدن سامانه حمل‌ونقل عمومی، استفاده از این ناوگان در بخش مترویی، تاکسی‌رانی، اتوبوس‌رانی و مینی‌بوس‌رانی در ماه‌های آینده تسهیل شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->