نتیجه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۱۶ آبان ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شروع طوفانی اوسمار ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۱۶ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آیا شایعهٔ زندانی‌شدن ناهید کیانی در هتل مسابقات جهانی حقیقت داشت؟ + فیلم بازدید معاون باشگاه پرسپولیس از ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد| محل برگزاری دربی به زودی مشخص می‌شود ویدئو | تسلیت بازیکنان تیم ملی والیبال ایران برای صابر کاظمی فقید آدان، دروازه‌بان قطعی استقلال در دربی اوسمار: هواداران انتظار قهرمانی دارند، اما مسیر صاف نیست نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و افغانستان | تساوی ناامیدکننده! سلمانی و شکاری؛ لایی‌های گران سپاهان به پرسپولیس حردانی نتوانست ساپینتو را راضی کند| شب پراشتباه مقابل الوحدات ویدئو | گل دوم تیم ملی فوتسال ایران به افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) مصدومیت منیر جدی نیست ویدئو | سلام نظامی فوتسالیست‌های ایران به سرود مقدس کشورمان پیش از دیدار با افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) کری سنگین مسی برای رونالدو | هیچ‌چیزی با جام جهانی قابل مقایسه نیست! باشگاه العربی قطر: آرام بخواب صابر + عکس بیرو در جمع برترین‌های آسیا + عکس تاریخ و ساعت بازی رفت پرسپولیس و استقلال خوزستان (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | پرسپولیسِ اوسمار جان می‌گیرد؟
سرخط خبرها

پرسپولیس و استقلال در انتظار عفو AFC!

  • کد خبر: ۹۳۷۴۱
  • ۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۳
پرسپولیس و استقلال در انتظار عفو AFC!
سرخابی‌ها آخرین مدارک رفع محرومیت را به AFC فرستادند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هفته گذشته کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌ای درخواست کرد مجوز حرفه‌ای اعطا شده به ۳ باشگاه استقلال، پرسپولیس و گل گهر ابطال شود و به فدراسیون فوتبال و ۳ باشگاه تا دیروز مهلت داد تا دفاعیات را در این زمینه ارسال کنند. پرونده مجوز حرفه‌ای صادر شده برای این باشگاه‌ها به کمیته انضباطی ارسال شده و از همین رو، این موضوع وارد فاز جدیدی شده است. وزارت ورزش و جوانان به عنوان مالک و متولی ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس به دنبال روزنه‌ای برای حل مشکلات این ۲ باشگاه بود تا بلکه بتواند با اقناع‌ای اف سی بازگشت آن‌ها به لیگ قهرمانان آسیا در فصل ۲۰۲۲ را رقم بزند.

ازهمین رو در فرصت پنج روزه‌ای که‌ای اف سیتعیین کرده بود، ۲ مشکل بزرگ و مانع اصلی حرفه‌ای سازی ۲ باشگاه حل و فصل شد. یکی از مشکلات اصلی استقلال و پرسپولیس، بدهی‌های مالیاتی سنگین بود که در این خصوص اختلاف نظر‌هایی میان ۲ باشگاه و همچنین سازمان امور مالیاتی وجود داشت. در نهایت این مشکل حل شد تا ۲ باشگاه دیگر بدهی مالیاتی نداشته باشند. همچنین یکی از ایراد‌هایی که‌ای اف سی نسبت به ۲ باشگاه داشت، مالکیت مشترک آن‌ها بود که این مسئله نیز حل شده است.

با وجود اینکه چندی پیش مسئله مجمع مشترک ۲ باشگاه برای ورود به فرابورس حل و هر کدام صاحب مجمع جداگانه‌ای شدند، اما بحث مالکیت آن‌ها همچنان در اختیار وزارت ورزش و جوانان قرار داشت تا پس از واگذاری در فرابورس این موضوع نیز حل شود. با این حال با واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس به وزارت اقتصاد و دارایی و باشگاه استقلال به وزارت صنعت، معدن و تجارت، این موضوع حل شده و به اطلاع کنفدراسیون فوتبال آسیا رسیده است. برخی ایراد‌ها و نواقص دیگر که مانع از دریافت مجوز حرفه‌ای ۲ باشگاه شده نیز تا ساعات پایانی دیشب رفع شد و مدارک آن از سوی باشگاه‌ها بارگذاری شد.

دولت هنوز هم مالک ۲ باشگاه است!

رئیس سازمان خصوصی سازی از تعیین تکلیف اختیار مالکانه و اعضای مجمع سرخابی‌ها برای حل شدن مشکل از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا خبر داد. حسین قربان زاده در پاسخ به این سؤال که گفته می‌شود وزارت اقتصاد مالک باشگاه پرسپولیس شده است، اظهار کرد: طبق بند یک ماده ۱۸ قانون سیاست‌های اصل ۴۴ هر شرکتی که در فهرست واگذاری قرار می‌گیرد، وزیر اقتصاد رئیس مجمع آن است و هم اکنون ۲۹۵ بنگاه در لیست واگذاری‌ها قرار دارند.

رئیس سازمان خصوصی سازی ادامه داد: وزیر اقتصاد مسئولیت و اختیار مالکانه ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس را به وزیر ورزش تفویض کرده است. یکی از ایراد‌های کنفدراسیون فوتبال آسیا به این ۲ باشگاه، بحث مالکیت یگانه مطرح شده و به آن ایراد وارد کرده است. به همین جهت اختیار مالکانه باشگاه پرسپولیس به وزیر اقتصاد و باشگاه استقلال به وزیر صمت سپرده شد تا مشکل مالکیت یگانه برطرف شود. معاون وزیر اقتصاد تأکید کرد: استفاده از واژه سپرده شدن «مالکیت» باشگاه پرسپولیس به وزارت اقتصاد اشتباه است. دولت مالک این ۲ باشگاه محسوب می‌شود.

وی در پاسخ به این سؤال که گفته می‌شود یکی از دلایل سپرده شدن مالکیت، بدهی‌های مالیاتی این ۲ باشگاه است، عنوان کرد: مسئله تفویض اختیار مالکانه هیچ ارتباطی به بدهی مالیاتی این ۲ باشگاه ندارد. رئیس سازمان خصوصی سازی ادامه داد: وزیر دادگستری،  وزیر ورزش و وزیر اقتصاد به عنوان اعضای مجامع این ۲ باشگاه مشترک هستند. در حال تلاش هستیم که در روز‌های آینده این ۳ جایگاه حقوقی در باشگاه‌ها مجزا شود تا مشکل یگانگی حل شود.
با این همه به نظر می‌رسد باتوجه به اتفاقاتی که در چند روز گذشته حول محور ۲ باشگاه بزرگ پایتخت افتاده است، مدارک و مستنداتی که به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه شده است، هنوز هم چندان وجاهت قانونی ندارد و با اصل صداقت فاصله زیادی دارد!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->