تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

حذف ۲ بند از تبصره بودجه ۱۴۰۱ به‌نفع شهرداری‌ها

  • کد خبر: ۹۳۹۹۴
  • ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۴
حذف ۲ بند از تبصره بودجه ۱۴۰۱ به‌نفع شهرداری‌ها
با حمایت اعضای کمیسیون عمران مجلس و رایزنی‌های انجام شده، دو بند از تبصره‌های بودجه سال آینده که سبب کاهش بودجه شهرداری‌ها و تخصیص بودجه توسط وزارت کشور می‌شد، حذف شده است.

فاطمه رافع | شهرآرانیوز؛ مسئله حذف برخی ردیف‌های بودجه‌ای مرتبط با شهرداری‌ها از آلبوم اقتصادی سال ۱۴۰۱ که کمی زودتر از تقدیم لایحه آن از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی خبرساز شده بود و از همان زمان هم واکنش اعضای شورا‌های اسلامی شهر‌ها و نیز مدیران شهری را در کشور به دنبال داشت، گویا تا حدی حل شده و آن‌طور که عضو شورای اسلامی شهر مشهد خبر داده، با حمایت اعضای کمیسیون عمران مجلس و رایزنی‌های انجام شده، دو بند از تبصره‌های بودجه سال آینده که سبب کاهش بودجه شهرداری‌ها و تخصیص بودجه توسط وزارت کشور می‌شد، حذف شده است.

حذف برخی ردیف‌های مرتبط با شهرداری‌ها از لایحه بودجه سال آینده که پیش از انتشار آن، در حد گمانه و گلایه مطرح می‌شد، پس از انتشار جزئیات آلبوم اقتصادی، رنگ واقعیت به خود گرفت و سبب شد اعضای شورای اسلامی شهر و نیز مدیران شهری مشهد دست‌به‌کار و با رایزنی، اصلاح این ردیف‌های بودجه‌ای را خواستار شوند.

«سهم شهرداری‌ها از بودجه ملی ۱۴۰۱؛ شاید هیچ» گزارشی است که درباره همین موضوع در تاریخ ۱۴ آذر در شهرآرا منتشر کردیم و به نقل از محمدرضا مؤمنی، معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد از آسیب‌های احتمالی حذف این ردیف‌ها به شهرداری نوشتیم.

همچنین در گزارش دیگری با عنوان «خانه ملت، مشهدالرضا (ع) را فراملی ببیند» که روز ۲۳ آذر منتشر شد، به لزوم اصلاح لایحه بودجه با تأکید بر توجه به مشهد پرداختیم و در همین گزارش از حجت‌الاسلام نصرا... پژمانفر، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس وعده گرفتیم که با همراهی دیگر نمایندگان این موضوع را به صورت جدی پیگیری کند.

نشستی با حضور شهردار

حالا حسین علوی‌مقدم، عضو شورای اسلامی شهر از جزئیات نشستی گفته که به تازگی با حضور سیدعبدا... ارجائی، شهردار مشهد به میزبانی کمیسیون عمران مجلس برگزار شده و حاصلش حذف دو بند از تبصره بودجه سال۱۴۰۱ به نفع شهرداری‌ها بوده است.

آن‌طور که پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد گزارش کرده، علوی‌مقدم در این باره گفته است: با حمایت اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و رایزنی‌های انجام شده در این نشست که پیش‌تر نیز پیگیری شده بود، دو بند از تبصره‌های بودجه سال آینده که کاهش بودجه شهرداری‌ها و تخصیص بودجه توسط وزارت کشور را به دنبال داشت، حذف شد.

او با بیان اینکه اهداف و سیاست‌های جدید در ارتباط با ارتقای مدیریت شهری و خودکفایی شهرداری‌ها سبب افزایش سرعت روند ارائه خدمات به مردم از سوی شهرداری‌ها می‌شود، از محمدرضا رضایی، رئیس کمیسیون عمران مجلس به‌دلیل حمایت از شهرداری‌ها در نشست اخیر، قدردانی کرد.

عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر همچنین با این استدلال که ارائه خدمات شهرداری‌ها به مردم در راستای کاهش مشکلات و معضلات شهری و رفاه بیشتر آن‌ها بوده که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است، ابراز امیدواری کرد که این موضوع در کمیسیون تلفیق تأیید شود و در صحن علنی مجلس نیز با رأی نمایندگان به‌تصویب برسد.

او این را هم یادآوری کرد که ارتقای جایگاه شهرداری‌ها و دریافت بودجه ملی برای مشهد به‌عنوان پایتخت دل‌ها، از ابتدای حضور اعضای ششمین دوره شورای اسلامی شهر در دستور کار بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->