جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه
سرخط خبرها

اولویت توجه به حرم مطهر رضوی در توسعه متوازن مشهد

  • کد خبر: ۹۳۸۵۸
  • ۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۴
اولویت توجه به حرم مطهر رضوی در توسعه متوازن مشهد
نشست رئیس و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با رؤسای ادوار شورای اسلامی شهر مشهد، با هدف انتقال تجربیات در راستای رشد و اعتلای مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نشست رئیس و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با رؤسای ادوار شورای اسلامی شهر مشهد، با هدف انتقال تجربیات در راستای رشد و اعتلای مشهد برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر مشهد، رئیس شورا در این نشست گفت: ایجاد شهرک مهرگان اتفاق خوبی برای شهر بود، اما دیگر روستا‌های چسبیده به مشهد، با جمعیت زیاد، مشکلاتی را ایجاد کرده است. در این راستا قدم‌هایی برداشته شده است که ازجمله آن می‌توان به تصویب ۳۰ درصد بودجه شهرداری و ۱۰۰ درصد تخصیص آن به حاشیه شهر اشاره کرد.

حسن موحدیان درباره قطارشهری نیز گفت: سعی ما بر این است که در این ۴ سال ایستگاه پایانه مسافربری را با خطوط ریلی به ایستگاه میدان شهدا متصل کنیم تا دست کم ۳ خط به یکدیگر مرتبط شود و دسترسی‌های شهری به حرم مطهر رضوی به حداکثر برسد.

توجه ویژه شورای اسلامی به حاشیه شهر

رئیس کمیسیون ویژه سامان دهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این نشست گفت: هم زمان با توسعه متوازن و پایدار مشهد و همچنین توجه به حاشیه شهر، باید جایگاه حرم امام رضا (ع) در اولویت قرار گیرد.

سیدابراهیم علیزاده اظهار کرد: با توجه به اینکه حدود ۶۰ درصد از اعضای شورای ششم در شهرداری مشهد فعالیت داشته اند، جنس این سازمان را می‌شناسند. این موضوع نکته مثبتی در راستای رفع مشکلات شهر خواهد بود. وی ادامه داد: در شورای ششم رویکرد و نگاه، علاوه بر دیگر مسائل شهری، با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب، توجه به حاشیه شهر است.

همچنین سعی می‌کنیم تا شیب اعتبارات را به سمت حاشیه شهر تغییر دهیم. وی بیان کرد: در کمیسیون حاشیه شهر سعی شده است از کمیسیون‌های دیگر شورا یک نماینده حضور داشته باشد تا مطالبات حاشیه شهر به صورت تخصصی پیگیری شود.

علیزاده افزود: برنامه ‎ای برای کمیسیون‌های گوناگون شورا تدوین کردیم تا هر کمیسیون از دیدگاه خود به مسئله حاشیه شهر نگاه کند که خوشبختانه اعضای شورای اسلامی نیز از این موضوع استقبال کردند. وی تصریح کرد: حضور در کمیسیون‌ها نیز نه تنها برای حاشیه شهر، بلکه در نگاه کلان شهری در مبحث آمایش شهر هم مدنظر است. در این راستا اگر نگاه ما کلان نباشد، اسکان ناکارآمد افزایش پیدا خواهد کرد.

رئیس کمیسیون ویژه سامان دهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر گفت: برای ۴۰۰۰ هکتار زمین‌های خالی شهر در حال برنامه ریزی هستیم تا توسعه شهر اصولی باشد. طرح‌های گذشته نیز در حال بازنگری است و رفع موانع حقوقی و ثبتی هم پیگیری خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->