سومین حکم جلب بشار اسد توسط فرانسه صادر شد روسیه نقض حریم هوایی لیتوانی را تکذیب کرد حمله پهپادی اوکراین به قلب روسیه (۲ آبان ۱۴۰۴) اقدام بی‌سابقه نخست وزیر جدید ژاپن در ارتباط با کره شمالی مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا لغو شد (۲ آبان ۱۴۰۴) حمله پلیس اکوادور با گاز اشک آور به معترضان (۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: عملیات گسترده علیه کارتل‌های مواد مخدر آغاز می‌شود پورمحمدی: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که به منافع ملی فکر کنیم لفاظی نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران: از جاه طلبی دست بردارید سرپرست سفارت ایران در کابل: نیازمند توافقی با افغانستان برای منابع آبی مشترک هریرود هستیم ایروانی: آمریکا سرمنشاء واقعی بی‌ثباتی در منطقه است لاریجانی: نشست کوچک شرم‌الشیخ جای ایران اسلامی نبود | شورای امنیت هیچ خاصیتی ندارد پزشکیان: بابت نقص‌ها و نارسایی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنم | از مشکلات عبور خواهیم کرد هشدار صریح پوتین: واکنش شدید به حمله با موشک «تام‌هاوک» خواهیم داشت شمار شهدای جنگ غزه به ۶۸۲۸۰ نفر رسید (یکم آبان ۱۴۰۴) نتانیاهو دستور توقف طرح‌های الحاق کرانه باختری را صادر کرد معاونت امور اجتماعی دادگستری خراسان رضوی، پای کار صنایع تولیدی هشدار ترامپ به اسرائیل: الحاق کرانه باختری رخ نخواهد داد | نتانیاهو اشتباه تاکتیکی بزرگی کرد نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران: خراسان رضوی، سرآغاز افق توسعه ملی است | آژانس سرمایه‌گذاری و توسعه تجارت کشور تشکیل می‌شود پزشکیان: مدارس کانکسی ‌قابل‌پذیرش نیست | نباید بپذیریم فرزندان‌مان در این مدارس آموزش ببینند واکنش وزیر افراطی اسرائیل به سخنان ترامپ واکنش سازمان همکاری اسلامی به تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری عراقچی در جمع خبرنگاران: مهمتر از برداشتن تحریم‌ها، بی‌اثرسازی و خنثی‌کردن تحریم‌ها است + فیلم عراقچی: نتایج اجلاس مشهد، دستورکار اجرایی سفرای ایران در کشور‌های همسایه می‌شود + فیلم از احیای شاهراه‌های تجاری استان‌ها تا صدور ویزای ویژه برای زائران مشهد | مصوبات کارگروه‌های تخصصی اجلاس دیپلماسی استانی اعلام شد
سرخط خبرها

رهبر انقلاب: سلیمانی عزیز، ملی‌ترین و امتی‌ترین شخصیت ایران و دنیای اسلام بود و هست

  • کد خبر: ۹۴۲۲۸
  • ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۷
رهبر انقلاب: سلیمانی عزیز، ملی‌ترین و امتی‌ترین شخصیت ایران و دنیای اسلام بود و هست
رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (شنبه) در دیدار خانواده و اعضای ستاد بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، «صدق» و «اخلاص» را خلاصه و نماد و نمایه مکتب سلیمانی خواندند و با اشاره به الگو شدن حاج قاسم در میان جوانان منطقه افزودند: سلیمانی عزیز، ملی‌ترین و امتی‌ترین شخصیت ایران و دنیای اسلام بود و هست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رهبر انقلاب، شهادت سردار سلیمانی را حادثه‌ای ملی و حادثه بین‌الملل اسلامی برشمردند و افزودند: بزرگداشت مردمی و مبتکرانه حاج قاسم در سراسر ایران نشان‌دهنده‌ی پیشرو بودن ملت در قدرشناسی از این شهید والامقام است.

ایشان با استناد به آیات متعدد قرآن کریم گفتند: صدق و اخلاص، جوهره و شکل‌دهنده مکتب سلیمانی است که هم زندگی و هم شهادت او را پر برکت ساخت و کیفیت شهادت او نیز، به فضل الهی حجت را بر همه بندگان خدا و دشمنان اسلام تمام کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پایبندی و وفاداری کاملاً صادقانه سردار سلیمانی به عهدی که با پروردگار بسته بود و تعامل از سر صدق حاج قاسم با امام و آرمان های اسلام و انقلاب را مایه برکت فعالیت‌های سردار سلیمانی خواندند و افزودند: سردار عزیز ملت ایران، رنج مجاهدت در راه آرمانها را با همه وجود تحمل می‌کرد و با کمال دقت و در همه عمر به وظایف خود در قبال ملت ایران و امت اسلامی وفادار بود.

ایشان با انتقاد از کسانی که خواسته یا ناخواسته خط دشمن در ترویج دوگانه دروغین «ملت و امت» را دنبال می‌کنند، گفتند: حاج قاسم ثابت کرد که می‌توان ملی‌ترین و در عین حال امتی‌ترین بود.

رهبر انقلاب با اشاره به حضور دهها میلیونی ملت در تشییع پیکر مطهر سردار افزودند: این واقعیت نشان می‌دهد حاج قاسم ملی‌ترین چهره بوده و هست، ضمن اینکه نفوذ روزافزون یاد و نام او در دنیای اسلام اثبات می‌کند سلیمانی عزیز، امتی‌ترین چهره دنیای اسلام نیز بوده و هست.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، حاج قاسم را مظهر تلاش و کار خستگی ناپذیر و حیرت‌انگیز برشمردند و افزودند: سردار قهرمان ملت ایران، در همه کارها و فعالیت‌های بی پایانش در حد تحسین برانگیزی از شجاعت و شهامت و در عین حال عقلانیت برخوردار بود و ضمن شناخت دقیق از دشمن و امکانات و ابزارهایش، بدون ذره‌ای بیم، با قدرت و تدبیر وارد میدان مقابله می‌شد و کارهای اعجاب‌انگیزی انجام می‌داد.

ایشان تحسین ملت از شجاعت سردار سلیمانی را از جمله نتایج صدق حاج قاسم در وفاداری به عهد الهی خواندند.
رهبر انقلاب، «اخلاص و کار برای خدا» را ویژگی دیگر شهید سلیمانی و مایه برکت بی‌بدیل در کار او دانستند و افزودند: او از دیده شدن فرار می‌کرد و اهل تظاهر و لاف‌زنی نبود و آن تشییع دهها میلیونی و رواج نام و یاد او در جهان، اولین پاداش و جزای الهی به اخلاص او در دنیا بود.

ایشان با اشاره به تبدیل شدن شهید سلیمانی به الگو و قهرمان جوانانِ دنیای اسلام و منطقه، گفتند: امروز سلیمانی در منطقه ما نماد امید، اعتماد به‌نفس، رشادت و رمز استقامت و پیروزی است و همچنان‌که برخی به درستی گفته‌اند، «شهید» سلیمانی برای دشمنانش خطرناک‌تر از «سردار» سلیمانی است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: دشمنان خیال می‌کردند با شهادت سلیمانی، ابومهدی و دیگر همراهان ایشان، کار تمام خواهد شد اما امروز به برکت آن خون عزیز و مظلومانه، آمریکا از افغانستان فرار کرده است، در عراق ناچار به تظاهر به خروج و اعلام نقش مستشاری و بدون حضور نظامی است که البته برادران عراقی باید با هوشیاری این مسئله را دنبال کنند، در یمن جبهه مقاومت رو به پیشرفت است، در سوریه، دشمن، زمین‌گیر و بدون امید به آینده است، و در مجموع جریان مقاومت و ضد استکباری در منطقه، امروز از دو سال قبل، پر رونق‌تر، شاداب‌تر و امیدوارتر در حال کار و حرکت است.

رهبر انقلاب با نقل نمونه‌ای از برخورد عمیقاً مهربانانه شهید سلیمانی با فرزندان شهدا، خاطرنشان کردند: آن شهید عزیز با آن روحیه عطوف در مقابل خانواده شهدا، در مقابل اشرار و مفسدان داخلی و خارجی چنان قاطع و با شدت بود که حتی خبر حضورش در یک منطقه، روحیه دشمن را نابود می‌کرد.

ایشان برخورد حذفی مستکبران با شهید سلیمانی در فضای مجازی را نشانه ترس آنها حتی از اسم شهید و واهمه‌شان از رواج و تکثیر آن الگوی گران‌سنگ دانستند و گفتند: در دنیای امروز، فضای مجازی زیر کلید مستکبران است و این واقعیت باید مسئولین فضای مجازی کشور را نیز هوشیار کند تا به‌نحوی عمل کنند که دشمن نتواند به هر شکل و هر جا که اراده کرد، در فضای مجازی برخورد کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای شهید سلیمانی را یک واقعیت ماندنی و تا ابد زنده، خواندند و افزودند: قاتلان او همچون ترامپ و امثال آن، جزو فراموش‌شدگان تاریخ خواهند بود و در زباله‌دان تاریخ گم و گور می‌شوند، البته پس از آنکه تقاص جنایت دنیوی خود را پس بدهند.

رهبر انقلاب با تحسین فعالیت‌های خانواده، همرزمان و دوستان شهید سلیمانی و بویژه سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در دنبال کردن و به پیش بردن خط مبارک مقاومت، گفتند: خداوند به کسانی که در راه اراده و اهداف او حرکت کنند، وعده دفاع و نصرت داده است و این وعده امیدبخش شامل حال ملت ایران خواهد بود.

پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، خانم زینب سلیمانی فرزند شهید و مسئول بنیاد شهید سلیمانی گزارشی از فعالیت‌های این بنیاد و همچنین اقدامات انجام‌شده در ستاد مردمی بزرگداشت دومین سالگرد شهدای مقاومت بیان کرد.

همچنین سردار سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شهید سلیمانی را حقیقتی جاری، جوشان و الهام‌بخش برای جوانان امت اسلامی برشمرد و افزود: دشمن با آن جنابت به دنبال خاموش کردن نور مقاومت بود ولی اعجاز خون آن شهیدان پر افتخار موجب پیشرفت مقاومت و عقب زدن دشمن در همه جبهه‌های درگیری شد.

برای تماشای عکس‌ها در سایز بزرگتر بر روی آنها کلیک کنید:

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->