پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دلیل خودروسواری انگلیسی ها از سمت چپ چیست؟

  • کد خبر: ۹۴۳۱۱
  • ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۳
دلیل خودروسواری انگلیسی ها از سمت چپ چیست؟
انگلیسی‌ها در دنیای خودرو با چند مشخصه شناخته می‌شوند و یکی از آن‌ها راندن آن‌ها از سمت چپ است. به بیان دیگر فرمان خودروها در انگلستان سمت راست خودرو قرار دارد و به همین دلیل خودروها از سمت چپ جاده حرکت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، انگلیسی‌ها در این ویژگی تنها نیستند، چرا که ۵۵ کشور دیگر نیز از فرهنگ انگلیسی در زمینه رانندگی پیروی می‌کنند. اما این رسم و سنت از کجا آمده است؟

به گفته مورخان، ارتش امپراتوری روم در سمت چپ جاده ها و جاده ها حرکت می کردند، زیرا از دست راست برای نگه داشتن سلاح استفاده می کردند. به این ترتیب که هنگام عبور از شخصی، سلاح همیشه در سمتی قرار می گرفت که دشمن احتمالی از آن طرف نزدیک می شد. این رسم برای اسب سواران نیز به همان اندازه مفید بود، زیرا نیزه یا شمشیر با بازوی راست نگه داشته می شد و دست دیگر افسار را کنترل می کرد و بنابراین، سمتی بود که از آن به دشمن حمله می شد.

با ورود کالسکه‌ها، کالسکه ران‌ها باید با دست چپ افسار و با دست راست شلاق را کنترل می‌کردند، بنابراین توصیه می‌شد در سمت چپ رانندگی کنند تا به عابران پیاده‌ای که در کنار جاده راه می‌روند آسیب نرسانند. همچنین مطابق یک رسم، اشراف در سمت چپ و بقیه در سمت راست جاده حرکت می‌کردند. هنگامی که انقلاب فرانسه رخ داد، سنت‌های اشرافی اروپا دگرگون شد و قانون سفر به حرکت از سمت راست تغییر یافت. بعدها ناپلئون بناپارت امپراتور فرانسه این روند را به سایر کشورهای اروپایی گسترش داد.

اکثر نقاط دنیا از رسم فرانسوی‌ها برای حرکت از سمت راست پیروی کردند، با این حال بریتانیا و کشورهای مستعمره از رسم سابق پیروی کردند. برخی کشورها نیز که تحت تاثیر فرهنگ انگلیسی قرار داشتند، قانون حرکت از سمت چپ را ادامه دادند. کشورهایی مانند هند، ژاپن، تایلند یا هنگ کنگ در آسیا. استرالیا و نیوزلند در اقیانوسیه؛ کنیا، آفریقای جنوبی یا موزامبیک در آفریقا؛ و ایرلند، قبرس یا مالت در اروپا و جامائیکا، باهاما، باربادوس، ترینیداد و توباگو و آنتیگوا و باربودا در قاره آمریکا از قانون راندن در سمت چپ پیروی می‌کنند.

سوئد یکی از کشور‌هایی بود که تصمیم گرفت تا جهت حرکت خودرو را از سمت چپ به سمت راست تغییر دهد. پس از آن نیز در سال ۱۹۶۷، بریتانیا تصمیم گرفت تا رویه خود را با سایر جهان یکسان کند و خودرو‌ها از سمت راست حرکت کنند، اما هزینه بالای عملیات در نهایت منجر به لغو آن شد. هزینه این کار در آن زمان ۲۶۴ میلیون پوند تخمین زده شد که با معیار‌های امروزی برابر ۴.۷ میلیارد یورو است.

منبع: خودروبانک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->