یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات نرخ سود اقساط نهضت ملی مسکن اعلام شد (۱۳ دی‌ماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۴۵۳۹
  • ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۱
جزئیات نرخ سود اقساط نهضت ملی مسکن اعلام شد (۱۳ دی‌ماه ۱۴۰۰)
معاون وزیر راه و شهرسازی جزئیات تصمیمات گرفته شده برای تعیین نرخ سود تسهیلات نهضت ملی مسکن را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود محمودزاده با اشاره به جزییات مرتبط با اقساط پروژه نهضت ملی مسکن اظهار داشت: در حال حاضر براساس مصوبات شورای پول و اعتبار نرخ سود تسهیلات اعطایی ۱۸ درصد است، اما نکته مهم و مثبت در طرح نهضت ملی مسکن این است که دولت به واسطه توانی که در صندوق ملی مسکن وجود دارد و به استناد قانون جهش تولید بخش قابل توجهی از سود تسهیلات را تقبل می‌کند به این مفهوم که در بین متقاضیان هر چه دهک درآمدی پایین‌تر باشد میزان بیشتری از سود تسهیلات توسط صندوق ملی مسکن به نمایندگی از دولت تامین می‌شود و در نهایت اقساط پرداختی مردم بسیار کمتر از اعدادی است که براساس سود ۱۸ درصد محاسبه و اعلام عمومی شده است.

وی با بیان اینکه بر‌اساس این طرح جدید میزان پرداخت اقساط کاملا مبتنی بر توان اقساط دهک‌های مختلف است، ادامه داد: دهک‌های اول تا پنجم شامل این طرح حمایتی در سود تسهیلات پروژه نهضت ملی مسکن می‌شوند و بین دهک‌های اول تا پنجم هم بسته به درآمدی که دارند، سودی پرداخت خواهند کرد متفاوت خواهد بود.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: شروع پرداخت اقساط برای متقاضیان پس از اتمام ساخت و تحویل واحد خواهد بود یعنی بین ۲ تا ۳ سال زمان می‌برد.

محمودزاده تاکید کرد: میزان پرداخت اقساط متقاضیان بعد از تحویل گیری واحد حدود ۵۰ درصد اعدادی است که قبلا به عنوان سود تسهیلات ۱۸ درصد اعلام شده‌است. البته این سازو کار مختص دهک‌های اول تا پنجم درآمدی خواهد بود و مابقی دهک‌ها که درامد بالاتری دارند طبیعتا باید کارمزد بیتشری بپردازند.

وی گفت: دهک‌های اول تا سوم در اولویت این طرح هستند و اولویت بعدی تا دهک پنجم است و میزان اقساط تسهیلات طوری تنظیم شده که در توان پرداخت این دهک‌ها باشد و حداقل بیش از ۵۰ درصد کمتر از اعدادی است که قبلا اعلام شده‌است.

معاون امور مسکن و ساختمان ادامه داد: دهک‌های اول تا پنجم براساس سامانه رفاه ایرانیان تعیین و به وزارتخانه معرفی می‌شود. بخش عمده‌ای از دهک‌های اول تا سوم تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند و دهک‌های بالاتر جزو حقوق قبگیران بخش دولتی و خصوصی هستند و که حداقل حقوق را دریافت می‌کنند و براساس آیین نامه‌ها تا دو برابر حداقل حقوق دهک کم درآمد محسوب می‌شوند.

منبع: ایران جیب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->