۱۱ مصدوم در حادثه واژگونی مینی بوس کارگران معدن در محور سبزوار-بردسکن زن و شوهر مشهدی بر اثر گازگرفتگی در ساحل بابلسر جان باختند (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) حذف زندان برای مهریه؛ آرامش مردانه، اضطراب زنانه؟ ریزش آوار ساختمان مسکونی در تبریز بر اثر گودبرداری اختصاص ۱۵ درصد بودجه دانشگاه‌ها به پژوهش و فناوری کنکوری‌ها بخوانند! | تاثیر مثبت معدل در کنکور چطور محاسبه می‌شود؟ تاریخچه‌ای از کشت چای در ایران | چند‌و‌چون چای راهنمایی برای انتخاب، مصرف و نگهداری نان | یک لقمه سلامتی ماجرای درگیری در خیابان بهشتی تهران چه بود؟ (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) طرحی برای پایان دادن به چرخه معیوب ترک اعتیاد متجاهرها در مشهد | امید به شفابخشی نسخه «مدیریت مورد» معاون اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی: باید به موضوع فرونشست زمین در محدوده اماکن تاریخی استان توجه ویژه شود مشهد، قطب آزمایشگاهی منطقه شمال‌شرق کشور مدیر موزه بزرگ خراسان: سازه‌های مقاوم بنا‌های تاریخی ۲۵۰۰ ساله از افتخارات ایرانیان است یک تمرین ساده برای تسکین زانودرد منابع مالی، چالش‌برانگیزترین موضوع در حوزه بازسازی و حفاظت از بنا‌های تاریخی است برای حفظ بنا‌های تاریخی باید به ضعف‌های ذاتی این سازه‌ها توجه ویژه داشته باشیم فرودگاه مشهد آماده بدرقه بیش از ۱۲ هزار زائر خانه خدا پایه یازدهمی‌ها امسال هم ۶ درس را امتحان نهایی می‌دهند وزیر آموزش‌ و پرورش: اساسی‌ترین مشکل و بزرگ‌ترین بحران‌های امروز کشور ریشه در مسائل فرهنگی دارد آیا سی‌تی‌اسکن خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد؟ پروژه برقی‌سازی خط‌آهن تهران-مشهد، از پروژه‌های اولویت‌دار کشور است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۳۱ فروردین ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود نقش زن خارجی در باند گروگان‌گیران آدمکش در مشهد چه بود؟ ۵۴ درصد از مردم خراسان رضوی، گرفتار کم‌تحرکی هستند | کم‌وزنی، مهم‌ترین دلیل مرگ‌ومیر نوزادان در استان + فیلم شنا با  مرگ | غرق شدن ۵ نفر از ابتدای ۱۴۰۴ در خراسان رضوی فرمانده کل انتظامی: ضرورت تعریف طرح نوین همکاری پلیس و آموزش و پرورش رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: زمینه‌های افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه تجهیزات پزشکی محقق شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ بیمار را نجات داد (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) طب ایرانی چگونه شانس بارداری را افزایش می‌دهد؟ زمان واریز مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری اعلام شد | بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همچنان چشم انتظارند!
سرخط خبرها

ممنوعیت واردات واکسن شایعه بود یا واقعیت؟

  • کد خبر: ۹۴۷۴۴
  • ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۶
ممنوعیت واردات واکسن شایعه بود یا واقعیت؟
در روز‌های گذشته به نقل از رئیس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت گفته شد که واردات واکسن ممنوع است و همه ایرانی‌ها باید برای دز سوم واکسن از سبد واکسن‌های ایرانی استفاده کنند، اما حالا رئیس سازمان غذا و دارو در تازه‌ترین اظهارات خود این موضوع را تکذیب کرده است.

محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ با شیوع امیکرون در جهان و تأکید متخصصان و سازمان جهانی بهداشت بر تأثیر مثبت تزریق دز سوم بر جلوگیری از ابتلا، موج تزریق دز سوم واکسن در کشور آغاز شد و مردم برای دریافت آن به مراکز تزریق در سراسر کشور مراجعه کردند. در همین حال در روز‌های گذشته به نقل از رئیس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت گفته شد که واردات واکسن ممنوع است و همه ایرانی‌ها باید برای دز سوم واکسن از سبد واکسن‌های ایرانی استفاده کنند، اما حالا رئیس سازمان غذا و دارو در تازه‌ترین اظهارات خود این موضوع را تکذیب کرده است.

رئیس سازمان غذا و دارو درحالی که ممنوعیت واردات واکسن به کشور را رد کرد، گفت: «قرار نیست واردات واکسن‌های خارجی متوقف شود، چرا که ما میلیارد‌ها دلار به کوواکس سازمان بهداشت جهانی برای دریافت واکسن کرونا، پول داده ایم که به وقت اضطرار به ما تحویل نداده اند. حالا باید این محموله‌های خریداری شده به ایران فرستاده شود. قرار نیست ممنوعیتی برای واردات آن‌ها داشته باشیم.

حتی ممکن است واکسن‌های اهدایی از دیگر کشور‌ها هم داشته باشیم.» این مقام وزارت بهداشت و درمان در ادامه با تأکید بر اینکه به هیچ عنوان کلمه‌ای تحت عنوان ممنوعیت برای واردات واکسن‌های خارجی عنوان نکردم، گفت: «پیش از این بار‌ها در مصاحبه‌های مختلف گفته ام که وظیفه ما تأمین دارو، تجهیزات پزشکی و واکسن است و از هر مسیری که بتوانیم این تأمین انجام می‌شود؛ چه از مسیر واردات و چه از تولیدات داخلی.» مسئولان می‌گویند که هم اکنون تولیدات واکسن‌های ایرانی جوابگوی نیاز کشور است و دیگر کشور در این حوزه وارداتی نخواهد داشت، اما این به معنای ممنوعیت ورود واکسن‌های خارجی نیست. یکی از اخبار دیگری که در روز‌های گذشته در فضای مجازی مورد توجه کاربران قرار گرفته است، شایعاتی درباره کم بودن واکسن آسترازنکا در مراکز تزریق واکسن است.

استقبال از آسترازنکا پس از آن افزایش یافت که بخش درخور توجهی از کسانی که در گذشته سینوفارم تزریق کرده اند، اصرار به تزریق آسترازنکا دارند، اما گفته می‌شود، موجودی این واکسن در بسیاری از پایگاه‌های واکسیناسیون صفر شده است و در دسترس نیست. محمد هاشمی، سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت، درباره کمبود و نبود آسترازنکا می‌گوید: «تا چند روز دیگر محموله‌های جدید این واکسن وارد کشور خواهد شد و افرادی که به تزریق این واکسن برای دز سوم تمایل دارند باید اندکی صبوری کنند. با ورود محموله‌های جدید این واکسن به سرعت توزیع و در اختیار افراد قرار خواهد گرفت.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->