به گفته تولیت آستان قدس رضوی فعالیت طلبه علوم دینی پس از پیروزی انقلاب گستردهتر شده و فرصت مغتنمی برای تبلیغ پیش آمده است.
به گزارش شهرآرا، حجتالاسلاموالمسلمین احمد مروی در مراسم عمامهگذاری 200طلبه خراسانی، توجه طلاب به وظیفه خود در قبال خداوند متعال را مهم خواند و اظهار کرد: فعالیت طلبه علوم دینی پس از پیروزی انقلاب گستردهتر شده است و فرصت مغتنمی برایش پیش آمده که باید در راه رضایت الهی و تبلیغ دین تلاش کند.
عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه یک طلبه باید به عنوان سرباز امام زمان(عج) جایگاه ارتباط با امامت را بشناسد، ابراز کرد: قرائت آیات قرآن و زیارت از تأکیدها و توصیههایی است که در این ارتباط بیان شده است؛ زیرا خواندن قرآن مانند تقدیم شاخه گلی روزانه است.
وی اضافه کرد: بزرگان دین در عین فقر و نداری رشد کرده و شاگردانی را تربیت کردند؛ زیرا تحمل محدودیتها و سختیها در مسیر رسالت تبلیغ دین اجر و پاداش الهی دارد.