زمان واریز کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد انفجار کانکس در یک مرکز نظامی سپاه در تهران| یک نفر شهید و ۱۰ نفر مصدوم شدند دستگیری ۴ متهم به کلاهبرداری‌های سایبری با ۵۲ شاکی در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) میان‌وعده‌ای که ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق در مرز تایباد خراسان رضوی کشف شد مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد
سرخط خبرها

امداد رسانان ۱۲۰ نفر را از سیلاب نجات دادند

  • کد خبر: ۹۴۹۰۶
  • ۱۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۸
امداد رسانان ۱۲۰ نفر را از سیلاب نجات دادند
رئیس جمعیت هلال احمر از نجات ۱۲۰ نفر از شهروندان از سیلاب و انتقال آن‌ها به مناطق امن خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر  پیرحسین کولیوند در خصوص سوانح جوی کشور که از  ٨ تا ١٦ دی رخ داد، گفت: ٣١ استان تحت تاثیر موج بارشی قرار گرفتند و به همین علت هلال احمر به آماده باش کامل درآمد تا در نقاطی که متاثر از سوانح جوی بودند، امدادرسانی خود را آغاز کند.

وی افزود: بیشتر آسیب‌های ناشی از این سامانه بارشی در جنوب کشور مشاهده می شود و در همین زمینه ١٦٠٥ دستگاه چادر، ٢٦٥٧ تخته موکت، ۱۷ هزار و ۵۱۵ تخته پتو، ٢٦١٩٠ کیلوگرم نایلون، ۷۰۰ شعله والور، ۴۷۷۷ بسته غذایی، ۳۵۶۳ کیلوگرم برنج، ۷۲۲۴ قوطی کنسروجات، ۱۳۲ کیلوگرم خرما، ٣١٠٢ قرص نان و ۲۱ هزار و ۱۴۸ بطری آب معدنی در میان سیل زدگان توزیع شد.

رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: در ٤٠ شهرستان استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، فارس و بوشهر امدادرسانی ادامه دارد و از تمامی ظرفیت‌ها برای کمک به مردم استفاده می شود.

کولیوند ادامه داد: طی ٤٨ ساعت گذشته در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و فارس ۴ فروند بالگرد طی ٤٧ سورتی پرواز و به مدت ۲۵ ساعت محموله امدادی ١١ تنی را به مناطق سیل زده انتقال و ٢٣ نفر از مجروحین سیل را به مراکز درمانی منتقل کردند. همچنین ۱۶۳ نیروی امدادی نیز بوسیله بالگرد به مناطق صعب العبور اعزام شدند.

وی افزود: سوانح جوی در روزهای اخیر صرفا معطوف به جنوب کشور نبود و در  استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، اصفهان، بوشهر، قزوین، فارس، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، خوزستان، خراسان جنوبی و رضوی، لرستان، مازندران، هرمزگان و یزد امدادرسانی انجام شده است.

رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: در مجموع در ١١٠ شهرستان عملیات امدادرسانی توسط نیروهای هلال احمر انجام و برای ٤٨ هزار و ۱۴۴ نفر اسکان اضطراری فراهم شد. در همین راستا ٤ اردوگاه در چابهار، کنارک و میناب نیز برپا شد تا شهروندان در این اردوگاه ها ساکن شوند.

کولیوند با اشاره به اهم ماموریت‌های هلال احمر در مناطق سیل زده در روزهای اخیر گفت: ١٢٠ نفر از شهروندان در روزهای اخیر از سیل نجات داده شدند و متاسفانه ١٠ نفر نیز جان خود را از دست دادند.

رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: در استان‌های شمالی نیز ١٥ نفر خدمات سرپایی درمانی توسط نیروهای هلال احمر  دریافت کردند و  ٥ نفر نیز به مراکز درمانی منتقل شدند. همچنین ٢٤٠ دستگاه خودرو از سیل و کولاک رها شدند.

 کولیوند تاکید کرد: تخلیه آب از منازل مسکونی با جدیت دنبال می شود و تاکنون از  ٤٠٠ خانه آب به صورت کامل تخلیه شده است. در مجموع بیش از ۴۷۰۰ نیرو برای کمک به سیل زدگان به کار گرفته شده و در این راستا ۷۴۱ دستگاه خودرو روز نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->