نخستین اجرای نمایش میدانی «میاندار» در مشهد برگزار شد + ویدئو بیژن اشتری، مترجم نام‌آشنا، درگذشت (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + علت مرگ هوشنگ مرادی کرمانی، نویسنده پیشکسوت، در بیمارستان بستری شد بزرگداشتی برای حسن پورشیرازی و فرشته صدرعرفایی در جشن منتقدان سینما مستند «سرزمین ستاره‌ها» روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما رفت همکاری رابرت دنیرو و بن استیلر در فیلم «ملاقات با والدین» برگزاری مراسم گرامیداشت زنده‌یاد فریدون شهبازیان نگاهی به پرفروش‌های سینمای ایران در یک ماه اخیر | رضا عطاران و پژمان جمشیدی پیشتاز در گیشه سقوط از بام انسانیت به چاه درندگی اکران فیلم «آدم نمی‌شوند» پس از ۷ سال وقفه پوستر نمایش قرنطینه رونمایی شد + عکس واکنش حامد بهداد به قتل دلخراش الهه حسین‌نژاد + عکس کتاب «تا اطلاع ساموی» منتشر شد | داستانک‌های خوش‌خوان با لهجه‌های شیرین آغاز بلیت فروشی کنسرت حمید حامی فیلم کوتاه «دار» در راه ارمنستان اسکورسیزی و دنیرو در جشن سی‌سالگی فیلم کازینو بهرام افشاری با جوجه تیغی روی صحنه تئاتر مشهد
سرخط خبرها

امسال جشنواره فیلم فجر در ۳۱ استان کشور برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۹۵۵۷۹
  • ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۹
امسال جشنواره فیلم فجر در ۳۱ استان کشور برگزار می‌شود
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان سینمایی عنوان کرد: چهلمین جشنواره فیلم فجر بعد از رکود سینما در دوران کرونا در تمام استان‌های ایران به طور همزمان برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز - معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان سینمایی عنوان کرد: چهلمین جشنواره فیلم فجر بعد از رکود سینما در دوران کرونا در تمام استان‌های ایران به طور همزمان برگزار می‌شود. این کار در راستای عدالت فرهنگی و هنری و تمرکززدایی صورت می‌گیرد.

محمد خزاعی در این باره گفته است: شایسته است که در تمام مناطق ایران جوانان حامی سینما هم، تماشاگر مهم‌ترین اتفاق سینمایی کشور باشند و این امر باعث یک شور و نشاط ملی می‌شود. از این رو سازمان سینمایی حامی اجرای این جریان خواهد بود و حمایت مالی اکران فیلم‌ها را برعهده خواهد داشت.

رئیس سازمان سینمایی با اشاره به اینکه کرونا باعث شده تا چرخ سینما کمی کندتر از قبل حرکت کند؛ توضیح داد: چهلمین جشنواره فیلم فجر در حالی برگزار می‌شود که سینما آسیب دیده این جریان است و به همین دلیل سازمان سینمایی تصمیم گرفته است با برگزاری سراسری جشنواره در سطح استان‌های کشور، شور و شوق را در جامعه بار دیگر تقویت کند. ضمن اینکه جوانان مشتاق بسیاری در شهر‌های مختلف ایران حضور دارند که به سینما علاقه‌مند هستند و این امر باعث می‌شود تا آن‌ها نیز در این رویداد مهم سینمایی شرکت کنند و از این فضا استفاده کنند.

او در ادامه گفته است: چتر فجر باید بر فراز کل سینما گسترده باشد و از آن جایی که این جشنواره به مثابه یک رویداد اجتماعی در دل جشن‌های دهه مبارکه فجر قلمداد می‌شود لازم است مردم در شهر‌های مختلف کشور و به صورت ویژه تر، همه خانواده سینما با سلایق مختلف را در بر بگیرد. جشنواره فیلم فجر صرفا یک جشنواره سینمایی نیست بلکه رویدادی فرهنگی است و باید با نگاهی عدالت محور اثرات و دستاورد‌های آن شامل کل جامعه شود.

خزاعی با اشاره به ضرورت رونق سینما‌ها و نشاط عمومی جامعه و استقبال مردم از سینما‌ها خاطرنشان کرده است: جشنواره چهلم باید سرآغازی باشد برای دوره‌ای جدید در سینما و شاهد سیر تحولات ساختاری در سینما باشیم و سینما را بیش از پیش در سبد استفاده خانواده‌ها و جامعه ببینیم.

چهلمین جشنواره فیلم فجر در دو بخش فرهنگی و رقابتی از ۱۲ تا ۲۲ بهمن به دبیری «مسعود نقاش‌زاده» برگزار خواهد

شد.منبع: ستاد چهلمین جشنواره فیلم فجر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->