آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟
سرخط خبرها

نقش عوامل بیگانه در پرونده جنجالی

  • کد خبر: ۹۵۸۱
  • ۳۰ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۲
نقش عوامل بیگانه در پرونده جنجالی
در چهارمین جلسه محاکمه متهمان ۹۰ هزار میلیارد ریالی قاچاق ارز، نقش ۳ تبعه خارجی در پرونده بررسی شد
روز گذشته چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده متهمان قاچاق ارز و پول شویی به میزان ۹۰۰۰ میلیارد تومان در مشهد برگزار شد و نقش ۲ تبعه خارجی در بزرگ‌ترین پرونده قاچاق ارز کشور با دفاع وکلای متهمان برگزار شد.
در این پرونده که در دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور در مشهد برگزار شد، قاضی منصوری، پنجمین متهم را به جایگاه فراخواند تا به دفاع از خود بپردازد.
متهم عبدالغفور، فرزند راز محمد، تبعه خارجی بوده و به اتهام پول شویی و مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق قاچاق شبکه‌ای و سازمان یافته ارز در محضر دادگاه حضور یافت.
پس از دفاعیات متهم عبدالغفور، وکیل مدافع وی نیز به بیان مطالب خود و دفاع از نام برده پرداخت.
نماینده گمرک جمهوری اسلامی ایران نیز در واکنش به دفاعیات متهم و وکیل مدافع وی گفت: خلاف قانون بودن اقدامات متهم محرز شده است.
در این هنگام رئیس دادگاه ویژه، قرار تأمین کیفری این متهم را تشدید، تفهیم و به او ابلاغ کرد.
غلام حیدر ناصری، فرزند محمدصدیق به عنوان متهم ششم با دستور رئیس جلسه در جایگاه قرار گرفت تا از اتهامات خود مبنی بر مشارکت در اخلال عمده درنظام اقتصادی کشور از طریق قاچاق شبکه‌ای و سازمان یافته ارز دفاع کند. طبق کیفرخواست صادره نام برده همچنین به پول شویی متهم است.
طبق گفته نماینده مدعی العموم نام برده با سرکرده باند، مرتبط و در فرآیند انتقال ارز نقش داشته است.
با درخواست نماینده دادستان عمومی و انقلاب مشهد، بخش‌هایی از فیلم اظهارات و اقاریر متهم در صحن علنی دادگاه پخش شد که متهم پس از آن در پاسخ به سؤال رئیس دادگاه اعلام کرد: اظهاراتم را قبول دارم و از وکیلم می‌خواهم که از من دفاع کند.
وکیل مدافع متهم به دفاع از موکل خود پرداخت و سپس رئیس دادگاه با اشاره به اقدامات متهم، قرار تأمین کیفری وی را تشدید و به وی تفهیم و ابلاغ کرد.
سپس نصیب ا...، فرزند محمدرحیم تبعه خارجی به عنوان هفتمین متهم در جایگاه قرار گرفت تا از اتهامات منتسب به خود دفاع کند. اتهام وی پول شویی و مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق قاچاق شبکه‌ای و سازمان یافته ارز و پول شویی است.
رئیس دادگاه از متهم در مورد فرآیند انتقال ارز به خارج از کشور سؤال کرد و متهم به تشریح نحوه اقدامات خود پرداخت و وکیل وی از او دفاع کرد.
رئیس دادگاه در پایان رسیدگی به دفاعیات متهمان و شنیدن اظهارات نماینده گمرک و بانک مرکزی، جلسه بعدی دادگاه را دهم آذر ماه اعلام کرد تا رسیدگی به اتهامات متهمان این پرونده ادامه پیدا کند.
قاضی منصوری از وکلای مدافع متهمان خواست تا لوایح خود را برای مداقه به دادگاه تحویل دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->