پیش‌بینی بازار طلا و سکه پس از تاسوعا و عاشورا (۱۵ تیر ۱۴۰۴) بازار برنج در آستانه تعدیل قیمت | اثر عرضه داخلی و واردات آغاز فروش بلیت قطار‌های اربعین ۱۴۰۴ از هفته جاری فرماندار مشهد خبر داد: تکمیل ظرفیت ۶۰ درصدی هتل‌های مشهد هشدارها درباره ناترازی تولید و مصرف برق دوباره جدی شد | خاموشی‌ها ادامه می‌یابد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان| تتر، بیت‌کوین سبز استخراج می‌کند قیمت جدید برنج اعلام شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا امروز در مشهد چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) صنایع انرژی‌بر چقدر به تکلیف قانونی ساخت نیروگاه برق عمل کرده‌اند؟ پیش‌بینی بازار سهام در روز‌های آینده | جهش نرخ ارز نخواهیم داشت (۱۲ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت خودرو در بازار آزاد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار عراق در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های سامسونگ در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شکر در ایام محرم چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) پیش‌ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو از امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول و مشخصات خودرو‌ها آغاز عرضه ارز اربعین ۱۴۰۴، به‌زودی | ۲۰۰ هزار دینار به هر متقاضی خرید تعلق می‌گیرد دفترچه آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی اصلاح شد | آخرین مهلت ثبت نام چه روزی است؟ کاهش ناترازی برق به ۱۴ هزار مگاوات رسید (۱۲ تیر ۱۴۰۴) در دومین هفته تیرماه، چه بر سر بورس آمد؟ مبلغ و جزئیات خرید با کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های مختلف چقدر است؟ + فیلم صادرات خراسان رضوی در آستانه بحران است | کاهش ۱۲ درصدی صادرات کشور در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۴ قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد است نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | صعود دوباره طلا به کانال ۹۲ هزار تومان ضرورت نگرش جدید در حوزه سیاست‌های شهرسازی پس از جنگ ۱۲روزه پرواز‌ها از فرودگاه مشهد به ۲۱ مسیر خارجی برقرار شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) جزئیات حمایت شبکه بانکی از بازار سرمایه و سهامداران اعلام شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) کاهش قیمت نفت به ۶۰دلار با تداوم ثبات در منطقه تشکیل مرکز رسیدگی آنی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی | به‌زودی شهرک‌های صنعتی جدید در استان تأسیس می‌شوند
سرخط خبرها

پیش بینی روند بورس تا انتهای سال ۱۴۰۰ | در بهار آینده بازار سبز می‌شود؟

  • کد خبر: ۹۷۲۷۷
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۱
  • ۱
پیش بینی روند بورس تا انتهای سال ۱۴۰۰ | در بهار آینده بازار سبز می‌شود؟
با اعلام رسمی بسته حمایتی دولت از بورس و زمزمه‌های رفع تحریم‌ها، برخی کارشناسان آینده روشنی را در آینده نه چندان دور برای بازار سرمایه متصوراند اما این گمانه‌ها تا چه حد رنگ تحقق به خود می‌گیرد؟

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سهام در هفته‌ای که گذشت شاهد افت سنگینی بود. به رغم رشد ۱٫۷ درصدی شاخص کل در آخرین روز معاملاتی، شاخص نسبت به هفته گذشته با افت چهار درصدی روبه‌رو بود. برخی از کارشناسان معتقدند رشد بورس در روز چهارشنبه، هیجانی بود و تا ابهامات رفع نشود سرخی بورس ادامه دارد.

بازار سهام در هفته‌ای که گذشت شاهد افت سنگینی بود. به رغم رشد ۱٫۷ درصدی شاخص کل در آخرین روز معاملاتی، شاخص نسبت به هفته گذشته با افت چهار درصدی روبه‌رو بود. برخی از کارشناسان معتقدند رشد بورس در روز چهارشنبه هیجانی بود و تا ابهامات رفع نشود سرخی بورس ادامه دارد.

مریم محبی، کارشناس بازار سهام در این خصوص گفت: شرایط بورس همچنان سردرگم و پر از ابهام است. اخبار مثبت و منفی زیادی از مذاکرات برجام می‌شنویم. قوانینی که مجددا روی بازار سهام و شرکت‌ها وضع می‌شود و نرخ‌های دستوری که شرایط شرکت‌ها را متغییر می‌کند نیز ادامه دارد. همگی این موارد شرایط بی‌ثبات اقتصادی را رقم می‌زند که بورس را در مسیر نامشخصی قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: روند منفی و مثبت ناگهانی و بی‌دلیل، نشان از عدم ثبات در بازار است و همان‌طور که تحلیلگران اعلام کردند تحلیل بازار به سختی انجام می‌شود. در حال حاضر، بازار بیش از عوامل تکنیکال از عوامل بنیادی تاثیر می‌گیرد. خروج پول حقیقی و کاهش حجم معاملات نیز ناشی از تکنیکال نیست.

محبی خاطرنشان کرد: در این هفته، جلسه‌ای با مجلسی‌ها داشتیم که انتظار می‌رفت در نتیجه آن بازار در اوایل هفته مثبت شود، اما نشد. در نهایت چهارشنبه و بعد از سخنرانی رئیس‌جمهور شاهد رشد شاخص کل بودیم. باید توجه داشت که برخی از نماد‌های بزرگ و تاثیرگذار مثل شستا همچنان بسته است و ما انتظار اتفاقات عجیب و غریب بیشتری داریم. تا پایان سال انتظار افق روشنی در بورس ندارم. در این بازار اتفاق خاصی نمی‌توان پیش‌بینی کرد. به شیب کند مثبت در بورس امیدوارم، ولی این به معنای جبران شدن زیان‌ها نیست. سردرگمی باید به سرعت از بورس خارج شود.

این کارشناس عنوان کرد: بازار سهام نیازمند بازگشت اعتماد سهامداران است، اما در این شرایط انتظار رونق و رشد از بازار نمی‌رود، اما انتظار افت ریادی هم ندارم. روند فرسایشی بازار ادامه پیدا می‌کند تا تکلیف ابهامات مشخص شود. اما با توجه به وضعیت موجود تمامی این موارد به سال آینده موکول می‌شود.

منبع: تجارت‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
0
0
اگر بورس یک ماه سبز نباشد دیگه امیدی نخواهد بود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->