پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فعالیت حضوری مدارس و دانشگاه‌ها فردا (شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۰) بررسی می‌شود

  • کد خبر: ۹۷۳۲۸
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۶
  • ۳
فعالیت حضوری مدارس و دانشگاه‌ها فردا (شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۰) بررسی می‌شود
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: شنبه در ستاد ملی کرونا، موضوع تشدید محدودیت‌ها و تصمیم گیری درباره ادامه فعالیت حضوری مدارس و دانشگاه‌ها بررسی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا زالی اظهار داشت: الگوی گسترش اومیکرون شبیه پنج پیک قبلی سیر می‌کند و پیش بینی می‌شود در روزها و هفته‌های آینده شیوع بیشتری را شاهد باشیم.

وی گفت: شواهدی از ویروس دلتا را در کشور داریم، اما سویه اومیکرون به نظر می‌رسد رو به رشد است، سرایت پذیری بیشتر این سویه به میزان ۶۴ درصد، تغییر الگو در سنین مبتلایان زیر ۱۰ سال و ۱۰ تا ۲۰ سال، شمار بیشتر تست‌های منفی کاذب به خاطر تشابه آن با سرما خوردگی از ویژگی‌های این سویه است.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران تاکید کرد: هفته‌های آتی با موج فزاینده مبتلایان مواجه می‌شویم چرا که از یک هفته قبل شکل گیری‌های این موج را به صورت افزایش مراجعان سرپایی با علائم جهاز تنفسی فوقانی شاهد بودیم.

وی با اشاره به رنگ بندی‌های شیوع کرونا گفت: رنگ بندی نقشه سامانه ماسک بر اساس میزان بستری است و با تأخیر بیشتری تغییر رنگ‌های شهرها را شاهد هستیم و احتمالاً شهرهای نارنجی به سرعت به قرمز تبدیل می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: ویروس اومیکرون ممکن است تاب آوری شبکه بهداشتی درمانی را به چالش بکشد و به گفته رئیس جمهور شرط استمرار فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی ما هم باید منوط به رعایت شیوه نامه‌ها باشد و البته رعایت شیوه نامه‌ها هنوز در سطح قابل قبولی نیست.

زالی افزود: مردم با شتاب بیشتری از واکسیناسیون دوز سوم استقبال کنند و با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، در مراکز پرخطر و پر ازدحام شهری نیز کمتر حضور پیدا کنند.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: تهران در کنار استان‌های هرمزگان و خراسان رضوی تعداد بیشتری از تست‌های اومیکرون را گزارش کرده است و مردم باید با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، خودداری از ازدحام‌های تجمعی پرخطرتر و جدی گرفتن تزریق واکسن به ویژه در واکسیناسیون گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال به کاهش شیوع بیماری کمک کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۹
0
0
مدارس رو تعطیل کنید تا الانم خیلی از بچه ها مریض شدن لطفا محدویت ها رو اعمال کنید
مدارس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۹
0
0
مدارس رو ببندید آمار کرونا رو به افزایش است
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۹
0
0
با جون بچه ها بازی نکنید چرا تو این شرایط باید حضوری برن مدرسه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->