مهم‌ترین نشانه‌های بهداشت فردی را بشناسید | زنگ بهداشت دستگیری یکی از مظنونان زورگیری از دانشجوی گلستانی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) درباره مرحوم علیرضا افضلی‌پور، شیمی‌دان و خیر فقید کشورمان | تو در کویر دمیدی، بهار جاری شد تصمیم در خصوص تأثیر معدل یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ چه زمانی مشخص می‌شود؟ آغاز سراسری برنامه ملی ارتقای تغذیه سالمندان در کشور موزه ملی ایران به روایت تصاویر و تاریخ نحوه اعطای مجوز به متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت غذا ابتلای ۱۱۲۷ نفر به «تب دنگی» در سال ۱۴۰۳ شیوع «آبله مرغان» در فصل بهار جزئیات جدید مصوبه «تاثیر معدل»| آتش انتقادات دوباره شعله‌ور شد ممنوعیت فعالیت معلم‌بلاگرها آیا واقعاً اجرایی می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش کیفیت هوا در راه مشهد سناریوی زورگیری از امیرمحمد خالقی تکرار شد | این بار در گلستان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور فردا (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) کدام بازنشستگان از دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی خط خوردند؟ گزارش صدای مردم از دغدغه‌های مردمی برای کیفیت نان | خرده روایت‌های نان از چه سنی باید ضدآفتاب زد؟ انهدام باند کلاهبرداری توسط پلیس فتای مشهد | راز  ویلای سیاه برملا شد گرد و غبار در کمین مشهد ۳ ماه حساس، پیش روی تأمین آب مشهد سلامت مادران و نوزادان پایه و اساس خانواده و جامعه سالم است وزیر بهداشت: یک میلیارد دلار برای تامین داروهای استراتژیک جذب خواهد شد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۵۵درصد مطالبات دارویی و تجهیزات پزشکی پرداخت شد پیش‌بینی رگبار باران در ۱۲ استان کشور (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) مسواک چه زمانی باید عوض شود؟ میخچه پا چیست و چگونه درمان می‌شود؟ معاون وزارت بهداشت: افزون بر ۵۰ درصد بزرگسالان کشور چاق هستند تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آماده باش هلال احمر در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر برای بارش‌های شدید بهاری آیا وعده دروغ ازدواج جرم است؟ | پاسخ حقوقی به یک فریب عاطفی !
سرخط خبرها

خسارت ۲۵ میلیارد تومانی پاساژ گلشهر کرج در پی آتش‌سوزی

  • کد خبر: ۹۷۴۹
  • ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳
خسارت ۲۵ میلیارد تومانی پاساژ گلشهر کرج در پی آتش‌سوزی
رئیس اتحادیه فروشندگان پوشاک کرج با اشاره به اتفاقات اخیر و آتش‌سوزی پاساژ گلشهر در اغتشاشات، گفت: در این حادثه حدود ۷۰ واحد تجاری و اداری در پاساژ گلشهر ۲۵ میلیارد تومان خسارت‌ دیده‌ است.

به گزارش شهرآرانیوز، میر اسماعیل صدیق، گفت: اغتشاشگران در هفته گذشته باعث خسارت به پاساژ گلشهر شدند، این اغتشاشگران ابتدا بانک موجود در طبقه پایین این پاساژ را به آتش کشیدند و پس از آن گستردگی آتش موجب آتش‌سوزی در طبقات بالایی شد.

رئیس اتحادیه فروشندگان پوشاک در ادامه افزود: در پی این آتش‌سوزی حدود ۷۰ واحد تجاری و اداری متضرر و دچار خسارت‌های مادی شدند و تمامی اجناس داخل ساختمان که مربوط به واحدهایی اعم از پوشاک، لوازم آرایشی بهداشتی و کامپیوتر و لوازم جانبی آن بود به طور کامل سوخته است و حدود ۲۵ میلیارد تومان خسارت وارد شده است.

صدیق در ادامه در خصوص مشکلات به وجود آمده برای واحدهای صنفی گفت: صاحبان واحدهای صنفی خسارت‌های ۱۰۰ میلیون تومانی تا حتی ۵۰۰ میلیون تومانی را گزارش کرده‌اند،  در این شرایط برخی مالکان واحدهای صنفی اجاره‌های ماهیانه خود را طلب می‌کنند و مستاجران هم پولی برای پرداخت این اجاره ندارند و در عین حال باید چک‌های خود را هم در موعد مقرر پاس کنند.

وی اعلام کرد: خسارت دیدگان اقدام به شکایت علیه اغتشاشگران کردند تا بتوانند خسارت خود را دریافت کنند، البته از مسئولین هم در خواست داریم هرچه زودتر وضعیت این اغتشاشگران که باعث آسیب به اموال مردم شده‌اند را مشخص کنند، از فرماندار و استاندار درخواست داریم به این افردا کمک کنند تا چک هایشان به این دلیل برگشت نخورد و مشکلات بانکی و دفترچه چک نداشته باشند و اداره دارایی و عوارض هم با بخشش و یا تخفیفات، این قشر را حمایت و کمک به بازسازی این مکان بکند.

وی در ادامه افزود :متاسفانه صاحبان املاک و مستاجران هم حال و روز خوبی ندارند حتی تعدادی از آنها در بیمارستان‌ها به علت سکته و حمله‌های عصبی در بیمارستان بستری هستند.

رئیس اتحادیه فروشندگان پوشاک در ادامه از بیمه نبودن اکثر واحدهای موجود در این ساختمان خبر داد و گفت: متاسفانه از ۷۰ واحد موجود در این پاساژ فقط سه واحد بیمه آتش سوزی داشتند و مابقی واحدها فاقد بیمه بودند، هرچند که شرکت بیمه کننده از پرداخت خسارت به دلیل مشخص بودن عامل  آتش سوزی اجتناب می‌کند اما طبق سخنان رئیس جمهور که باید به تصویب دولت هم برسد، بیمه‌ها موظف به پرداخت خسارت هستند.

وی گفت: البته ما بارها و بارها واحدهای صنفی را تشویق به ثبت نام برای بیمه آتش سوزی با تخفیفات متنوع کرده ایم اما متاسفانه چون اجباری در کار نیست، صاحبان ملک هم این کار را انجام نمی‌دهند.

وی در ادامه ضمن محکوم کردن اغتشاشات گفت: اینگونه حرکت‌ها فقط موجب آسیب و خسارت به مردم عادی می‌شود، حرکت‌های اعتراضی باید از راه صحیح و به دور از خشونت باشد تا به هیچ کس آسیبی نرسد، زندگی برای افراد در این شرایط به اندازه کافی سخت و مشکل است و با حرکت و اتفاقاتی این چنینی سخت‌تر می‌شود.

صدیق در پایان گفت: از واحدهای صنفی تقاضا دارم با توجه به فصل و وضعیت اقتصادی هوای مردم را داشته باشند و انصاف را در نظر بگیرند.


منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->