اظهارات عجیب ترامپ درباره بمباران اتمی ژاپن توسط آمریکا | یک درگیری کوچک با ژاپن داشتیم جان باختن ۲ غیرنظامی در حمله به اتوبوس در مسیر سویدا-دمشق (۶ آبان ۱۴۰۴) عارف: باید آمادگی کامل را در برابر شیطنت‌های دشمن داشته باشیم پیکر‌ ۴۱ شهید با هویت نامشخص در نوار غزه دفن شدند + فیلم قدردانی پزشکیان از خانواده مرحوم امیرمحمد خالقی آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۶ آبان ۱۴۰۴) الجولانی وارد عربستان شد شهادت مأمور انتظامی لاهیجان در درگیری با اراذل (۶ آبان ۱۴۰۴) لاوروف: ناتو به‌رغم تمام تعهدات در حال گسترش است | تبدیل اوراسیا به «قلمرو ناتو» برای ما قابل قبول نیست استعفای ۳ مدیر در خراسان رضوی برای نامزدی در انتخابات شورا‌ها اعتراف قاتل شینزو آبه در دادگاه، ۳ سال پس از قتل او در ایران چند نفر لامبورگینی، مازراتی و پورشه دارند؟ جمعیت مهاجران افغانستانی در ایران، حدود ۶ میلیون نفر است | زنان، یک‌چهارم سرپرستان خانواده‌های مهاجر در کشور پزشکیان: برای همکاری در رفع اختلافات پاکستان و افغانستان آماده‌ایم وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، گسترش روابط با همسایگان و کشور‌های منطقه است نخستین اظهارات سخنگوی دستگاه قضایی در مورد پرونده پژمان جمشیدی (۶ آبان ۱۴۰۴) در حالی که ترامپ بر سلامتی خود تاکید دارد، کاخ سفید ام آر آی او را پنهان کرد واکنش مرکز رسانه قوه مقننه به حواشی نطق قالیباف در صحن علنی مجلس نخست وزیر عراق: ایران کشوری مهم و تأثیرگذار است | روابط ما با آمریکا باید مبتنی بر شراکت واقعی و احترام متقابل باشد عراقچی در کمیسیون امنیت ملی درباره حضور بازرسان آژانس در ایران توضیح داد انتقاد قالیباف از وزیر جهاد کشاورزی: چرا مرغ کیلویی ۱۷۰ هزار تومان است؟ بقائی: مبنای همکاری و تعامل ما با آژانس، قانون مصوب مجلس شورای اسلامی است | روند اجرای تفاهم امنیتی ایران و عراق قابل قبول است | ایران بر پایبندی به اصل چین واحد استوار خواهد ماند سخنگوی قوه قضائیه: ۱۱۵ محکوم امنیتی تاکنون مشمول عفو معیاری شده‌اند + فیلم وزیر جهاد کشاورزی: اولویت نخست کشور در تأمین و پرداخت ارز، باید مسئله غذا و نهاده‌های دامی باشد رئیس مجلس: هدف دولت و مجلس توزیع عادلانه کالابرگ الکترونیک به ۷ دهک جامعه است وزیر کشور: صدور «اکو ویزا» در دستور کار قرار گیرد میدری در صحن علنی خبر داد: رضایت ۸۵ درصدی مردم از طرح کالابرگ الکترونیک| ۲۷ میلیون نفر از یارانه بگیران باید حذف می‌شدند
سرخط خبرها

به جوانان اعتماد کنیم

  • کد خبر: ۹۷۸۴۰
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۹
به جوانان اعتماد کنیم
امید حسینی‌نژاد - روزنامه‌نگار

شاید آن روز که مأمور ساواک پاسخ مهم امام (ره) را که فرمودند «سربازان من در گهواره‌ها هستند» شنید، هرگز گمان نمی‌کرد که آن نوزادان در گهواره، سال‌ها بعد جوانان پرشور و باورمندی شوند که طومار حکومت ستمگر پهلوی را درهم بپیچند.

امام‌امت (ره) با تکیه بر عزم و اراده جوانان توانست انقلابی بزرگ را به پیروزی برساند و در همان ابتدای انقلاب‌اسلامی با یاری همان‌ها، جنگ هشت‌ساله را مدیریت کند. آن روز که امام (ره) فرمود: «حصر آبادان باید شکسته شود»، جوانان انقلابی و جان‌برکف با ایستادگی تمام و رشادت بی‌نظیر، کلام امام را عملی کردند.

رهبر معظم انقلاب نیز بار‌ها از کلیدواژه مهم «اعتماد به جوانان» استفاده کرده‌اند و پیوسته توصیه ایشان به مسئولان این بوده است که به استعداد و عمل‌گرایی جوانان ایران اسلامی اعتماد کنید. ایشان در یکی از بیاناتشان فرمودند: «اگر ما به جوان اعتماد کنیم، از غیرجوان، هم بهتر و مسئولانه‌تر کار را انجام می‌دهد، هم سریع‌تر پیش می‌برد، هم کار را تازه‌تر و همراه با ابتکار بیشتری به ما تحویل خواهد داد.»

با وجود این تأکید‌های فراوان و توجه رهبر معظم انقلاب به نیروی محرکه جوانان، امروز مسئولان نظام اسلامی تا چه اندازه به این توصیه‌ها جامه عمل پوشانده‌اند؟ اکنون که در دهه پنجم انقلاب‌اسلامی قرار داریم، وقت آن است که از ابتکار و شجاعت این گوهر‌های ناب کشور بهره ببریم.

پدیده ناپسند فرار مغز‌ها یکی از ثمره‌های توجه نکردن به این قشر است. ما می‌توانیم با تکیه بر استعداد و عمل‌گرایی جوانان، مسیر درخشانی را برای کشورمان طراحی کنیم. در گوشه‌وکنار این کشور پهناور، استعداد‌هایی تحسین‌برانگیز زندگی می‌کنند که هریک به‌تن‌هایی می‌توانند گره‌های سخت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... را بگشایند.

رذالت دشمن در به‌شهادت‌رساندن جوانانی، چون شهید رضایی‌نژاد و احمدی‌روشن که از نخبگان علمی و مدیریتی در صنعت هسته‌ای صلح‌آمیز کشور ما بودند، نشان از توجه آنان به ضربه‌زدن به این قشر نخبه و تأثیرگذار کشورمان دارد.

دشمن آنجا که بتواند با پیشنهاد‌های وسوسه‌کننده جوانان ما را به‌سمت خود بکشاند، از این ترفند استفاده می‌کند و اگر نخبه‌ای دست رد بر سینه‌اش بزند، به‌دنبال حذف فیزیکی او خواهد بود.

اگر مسئولان کشور با تکیه بر سخنان رهبرمعظم‌انقلاب درباره اعتماد به جوانان، مسیر مدیریت کشور را پیش ببرند، بی‌شک بسیاری از مشکلات موجود از میان خواهد رفت. اکنون کلید حل مشکلات کشور، بی‌گمان بهره‌گیری از جوانان نخبه کشور است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->