عراقچی: الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل نقشی تعیین کننده دارد + ویدئو رئیس جمهور به استان البرز سفر کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رژه روز ارتش در تهران و سایر شهرهای ایران متکی: در محاسبات آمریکایی‌ها تصور حمله به ایران به راحتی جا نمی‌گیرد ترامپ: رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است| او نمی‌داند چطور باید توافق کند! جان باختگان ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ نفر رسید افزایش تعداد قربانیان حادثه کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ تن حماس بیانیه داد: فلسطینیان کرانه باختری قیام کنند اختلاف بین صهیونیست‌ها و آتش افروزی در یک کنیسه در تل‌آویو رئیس جمهور آذربایجان: خواهان روابط خوب با ایران هستیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی لغو سه ماهه تعرفه‌های ترامپ علیه کشورها غیر از چین ! افزایش تعرفه کالا‌های چینی به ۱۲۵ درصد چشم بینای پدافند بر حریم هوایی ایران| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از ناگفته‌های شبکه پدافندی کشور رژیم صهیونیستی به اطراف مدرسه‌ای در جنوب لبنان حمله کرد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ضرب‌العجل یک هفته‌ای کمیسیون اصل ۹۰ به بیمه مرکزی برای اجرای کامل سامانه املاک و اسکان ارتش اسرائیل: سربازان بسیاری را در غزه از دست داده‌ایم چین ۱۸ شرکت آمریکایی را تحریم کرد| پاسخ به جنگ اقتصادی ترامپ چین به شهروندان خود برای سفر به آمریکا هشدار داد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان علی‌اف برای عادی‌سازی روابط با ایران شرط گذاشت! لایحه دوفوریتی واگذاری اختیار تعیین ساعت رسمی به دولت تصویب شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: نباید برای پیشبرد کار‌ها معطل منابع بمانیم شمار شهدای بمباران شجاعیه غزه به ۳۵ شهید افزایش یافت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حمله جدید یمنی‌ها به تل‌آویو و ناو هواپیمابر آمریکا (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) رسانه صهیونیستی فاش کرد: ارتش تصمیم دارد رفح را به بخشی از منطقه حائل تبدیل کند حضور ۴۰۰۰ سرباز انگلیسی در عملیات منطقه هند-اقیانوسیه
سرخط خبرها

هشدار وزیر خارجه یمن به متحدان ریاض | تحرکات اسرائیل در منطقه را رصد می‌کنیم

  • کد خبر: ۹۷۹۳۵
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۰
هشدار وزیر خارجه یمن به متحدان ریاض | تحرکات اسرائیل در منطقه را رصد می‌کنیم
وزیر خارجه یمن ضمن هشدار به کشورهای عربی متجاوز به این کشور و رژیم اسرائیل برای ایجاد ائتلاف نظامی در منطقه، گفت که صنعاء تحرکات اسرائیلی مورد حمایت و پشتیبانی آمریکا را رصد می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن امروز چهارشنبه به کشورهای عربی و رژیم اسرائیل بابت تلاششان برای ایجاد ائتلاف در اطراف یمن هشدار داد.

او گفت: «ما درباره پیامدهای سوق دادن منطقه به سمت میدان درگیری‌ها و ائتلاف‌های نظامی به بهانه‌ مقاومت با "تروریسم" و دزدی دریایی و تقویت امنیت منطقه هشدار می‌دهیم.»

وی ادامه داد: «ما از وجود سناریوها و اهداف مشکوک در راستای تبدیل منطقه دریای سرخ و دریای عرب به میدان درگیری مستیم و نیابتی آگاهیم.»

وزیر خارجه یمن تأکید کرد: «ملت‌ها و کشورهای منطقه اولین بازنده از چنین ائتلاف‌های نظامی است که تل اویو و واشنگتن به آن دعوت می‌کنند.»

شرف گفت: «آنچه رژیم صهیونیستی و فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا درباره مانورهای نظامی در منطقه اعلام کرده‌اند، صرفا نمایش تحریک کننده نیروی دریایی است.»

این مقام یمنی با بیان اینکه رژیم اسرائیل با این مانورها می‌خواهد پیام‌های هیمنه و تهدید را به کشورهای شبه جزیره عربی بفرستد تا جریان عادی سازی را تقویت کند، بر اهمیت رصد مداوم تحرکات جدید اسرائیل تحت حمایت واشنگتن و با مشارکت چند کشوری هم‌سو با آن تأکید کرد.

او گفت: «ما درباره بهره‌برداری از این تشکیلات نظامی دریایی که متحدان ریاض هشدار می‌دهیم که با استفاده از نام جمهوری یمنی به عنوان کشور مشارکت کننده قصد مشارکت در این تشکیلات دارند.»

وزیر خارجه یمن گفت که این کشور در هیچ ائتلافی شریک نبوده و در هیچ مانوری که رژیم اسرائیل باشد، مشارکت نخواهد کرد.

او گفت: «ما درباره هرگونه تلاش برای انجام اقدامات احمقانه مانند تشدید تنش و تحریکی در طول سواحل یمن هشدار می ‌دهیم و نیروهای ما لحظه‌ای برای مقابله با متجاوزان درنگ نخواهند کرد.»

گفتنی است وزارت دفاع آمریکا امروز اعلام کرد که وزیر دفاع این کشور در تماسی با ولی‌عهد ابوظبی بر حمایت آمریکا از امارات و ارسال جنگنده و ناوهایی برای مقابله با تهدیدات علیه این کشور تأکید کرده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->