آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم مرگ غم انگیز ۲ نوجوان ۱۱ و ۱۲ ساله در استخر ذخیره آب در گلبهار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | جوی نسبتا پایدار طی امروز و فردا مشهدالرضا (ع) میزبان جشنواره علمی مدارس انرژی اتمی کشور | ورود بدون آزمون به دانشگاه، پاداش آثار برگزیده کشف بیش از ۱۶ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت مشهد سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟
سرخط خبرها

وزیر بهداشت ژاپن: کودکان ۲ سال به بالا ماسک بزنند

  • کد خبر: ۹۸۰۹۵
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۲
وزیر بهداشت ژاپن: کودکان ۲ سال به بالا ماسک بزنند
وزیر بهداشت ژاپن توصیه کرد کودکان 2 سال به بالا در مهدکودک‌ها ماسک بزنند. "گوتو شیگه یوکی" تاکید کرد: باید اطمینان حاصل شود کودکان هنگام استفاده از ماسک مشکلی در تنفس ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر بهداشت ژاپن در یک کنفرانس خبری با اشاره به افزایش موارد ابتلا به امیکرون در این کشور گفت: کودکان ۲ سال به بالا در مهدهای کودک بهتر است برای محافظت در برابر سویه امیکرون ویروس کرونا، ماسک صورت داشته باشند.

"گوتو شیگه یوکی" امروز (جمعه) طی مصاحبه‌ای با خبرنگاران گفت که ابتلا به سویه امیکرون به طور گسترده‌ای در حال شیوع در میان سالمندان و کودکان است و دولت توصیه می‌کند برای کودکان نیز در مواقع ضروری از ماسک صورت استفاده شود تا خطر ابتلا کاهش یابد.

وی تاکید کرد که وزارت بهداشت ژاپن باید توصیه کند کودکان ۲ سال به بالا به ویژه در مهدهای کودک ماسک بزنند.

بنابر گزارش شبکه ان اچ کی ژاپن، در حال حاضر وزارت بهداشت این کشور استفاده از ماسک را برای کودکان زیر ۲ سال توصیه نمی کند و در خصوص کودکان ۲ سال به بالا نیز این وزارتخانه می گوید که باید اطمینان حاصل شود کودکان هنگام استفاده از ماسک مشکلی در تنفس ندارند و نیازی نیست که همه کودکان ماسک بزنند اما در مهدهای کودک بهتر است که کودکان بالای ۲ سال ماسک داشته باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->