توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه
سرخط خبرها

آغاز محاکمه سرکرده گروهک تروریستی تندر از امروز

  • کد خبر: ۹۸۲۶۰
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۴
آغاز محاکمه سرکرده گروهک تروریستی تندر از امروز
اولین جلسه رسیدگی به اتهامات جمشید شارمهد، سرکرده گروهک تروریستی تندر، امروز با حضور خبرنگاران در یکی از شعب دادگاه انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به گفته کارشناسان، پرونده جمشید شارمهد در دو دادگاه حقوقی و کیفری رسیدگی خواهد شد. دادگاه حقوقی امروز، ۱۷ بهمن و دادگاه کیفری مجرم به فاصله یک ماه پس از دادگاه حقوقی برگزار می‌شود تا اتهامات این فرد رسیدگی شود. به نظر می‌رسد تا ابتدای سال آینده، حدود چهار جلسه از دادگاه حقوقی برگزار شود.

پیشینه گروهک تندر

گروهک تروریستی تندر، طی دو دهه گذشته، با عنوان انجمن پادشاهی ایران و درراستای منافع رژیم پهلوی فعالیت کرده و با رویکرد توهین به مقدسات و انجام حملات تروریستی دست به اقدامات مخرب زده است.

این گروهک در سال ۱۳۷۸ توسط فردی به نام فتح ا... منوچهری با نام مستعار فرود فولادوند آغاز به کار کرد، اما پس از ناپدید شدن منوچهری از سال ۱۳۸۵ جمشید شارمهد، رهبری این گروه را عهده دار شد و مورد حمایت جدی دو سرویس اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

شارمهد در سال ۱۳۶۱ از ایران خارج شد و به آلمان مهاجرت کرد و در حوزه برنامه نویسی و مباحث فنی به فعالیت خود ادامه داد.

او در سال ۸۲ به بهانه راه اندازی شرکت تجاری به آمریکا سفر کرد و مدتی در آنجا اقامت داشت. پس از گذشت یک دهه از فعالیت شارمهد، درحالی که تصور می‌شد وی در آمریکا زندگی می‌کند و امکان دستگیری این فرد وجود ندارد، وزارت اطلاعات در تاریخ ۱۱ مرداد۱۳۹۹ در گزارشی، خبر از دستگیری این فرد داد.

نحوه دستگیری شارمهد نیز مانند ماجرای دستگیری روح ا... زم هنوز مشخص نیست و احتمالا به علت پیچیدگی ماجرا هرگز نحوه شناسایی و دستگیری منتشر نخواهد شد.

اقدامات گروهک

اولین عملیات تروریستی گروهک تندر در ایران، ۲۴ فروردین ۱۳۸۷ در شیراز انجام شد که طی آن، عوامل تروریست این گروهک با کارگذاشتن بمبی میان عزاداران حسینیه شهدای شیراز باعث شهادت ۱۴ نفر و مجروحیت ۲۰۰ تن شدند.

در اقدامی دیگر، این گروهک تروریستی که در یکی از هتل‌های تهران مشغول ساخت بمب بود، بر اثر انفجار و آتش سوزی، موقعیتش لو رفت و برخی اعضای آن توسط نیرو‌های امنیتی دستگیر شدند.

دومین عملیات تروریستی این گروهک در روز ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ در حرم حضرت امام (ره) صورت گرفت؛ البته فرد بمب گذار موفق به واردکردن محموله انفجاری به حرم نشد و بمب را مقابل کفش داری حرم منفجر کرد که بر اثر انفجار، هشت تن از هم وطنان مجروح شدند.

این گروهک در ترور شهید مسعود علی محمدی، دانشمند صنعت هسته‌ای کشور، نیز نقش داشته است. انفجار مقابل منزل امام جمعه نهاوند در ۲۴دی ۱۳۸۸ از دیگر اقدامات تروریستی انجمن پادشاهی است.

گروهک تروریستی تندر در برنامه ریزی‌های صورت گرفته ازسوی سرویس‌های اطلاعاتی غربی به دنبال عملیات تروریستی شیمیایی و میکروبی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران و عملیات تروریستی در کنسولگری روسیه در رشت نیز بود، اما با هوشیاری نیرو‌های امنیتی، موفقیتی به دست نیاورد.

از دیگر طرح‌های ناموفق تروریستی این گروهک می‌توان به طرح انفجار مخازن و خطوط انتقال نفت در بندر گناوه، بمب گذاری در حرم حضرت معصومه (س) و مجلس شورای اسلامی اشاره کرد که این طرح‌ها نیز عقیم ماند و اجرا نشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->