اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با چهار سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه! انار بدن را برای مقابله با بیماری‌های فصل سرد واکسینه می‌کند | داروخانه سیار پاییز اوضاع شیرتوشیرِ شیرِ مدارس ۱۷هزار و ۶۶۰ تماس با اورژانس اجتماعی مشهد از ابتدای ۱۴۰۴ | کودک‌آزاری در صدر تماس‌های سامانه ۱۲۳ مدیریت بحرانِ آلودگی هوا نیازمند بازنگری راهکارهایی برای گذار بهتر از سالمندی | نه تجربه داریم، نه آماده ایم جوانی که استادکار بود، اما راه زندگی‌اش را اشتباه رفت | چرا سنگ‌کار ۲۴ ساله دزد شد؟
سرخط خبرها

چین در یک سال گذشته فوتی کرونا نداشته است

  • کد خبر: ۹۸۳۹۷
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۱
چین در یک سال گذشته فوتی کرونا نداشته است
چین، کشوری که منشا اولیه کرونا در سال ۲۰۱۹ بود طی یک سال گذشته هیچ موردی از مرگ و میر کرونا را ثبت نکرده است و در حال حاضر نیز میزبان مسابقات المپیک زمستانی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ براساس آمار‌ها و داده‌های جهانی، چین طی یک سال گذشته هیچ مورد فوتی ناشی از کرونا ثبت نکرده است.

براساس گزارش‌ها، بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در چین در همان ماه‌های اولیه شیوع این ویروس بود. آخرین مورد مرگ کرونایی در چین در ۲۸ ژانویه ۲۰۲۱ ثبت شده است و از آن روز تا کنون هیچ موردی از فوتی ناشی از این ویروس در سرزمین اصلی چین گزارش نشده است.

مجموع کل فوتی‌ها در چین ۴۶۳۶ نفر است و بعد از فلسطین با ۴۸۸۳ مورد در جایگاه هشتاد و ششم قرار دارد.

از زمان شیوع سویه اُمیکرون در کشور‌های جهان، روز شنبه ۸۳۶۲ مورد فوتی و روز چهارشنبه نیز ۱۲۴۵۰ مورد فوتی در جهان ثبت شده است که بیشترین میزان از ماه مه سال گذشته است.

درحالی که بیشترین تعداد مبتلایان در دوره اوج سویه دلتا حدود ۹۰۴ هزار مورد بود، شمار مبتلایان در دوره شیوع اُمیکرون در ۲۰ ژانویه گذشته ۳ میلیون ۷۰۰ هزار مورد بود و روز شنبه گذشته بیش از ۲میلیون دویست هزار مورد مبتلا در سطح جهان ثبت شده است که بیشترین آن مربوط به ایالات متحده است.

سیاست «تحمل صفر» در برابر کرونا، قرنطینه شهرها، آزمایش‌های گسترده و واکسیناسیون از عوامل اصلی موفقیت چین در مبارزه با کرونا است.

روز یک شنبه در کل چین تنها ۴۳ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است.

کارشناسان سیاست «تحمل صفر» دولت پکن در برابر کرونا، قرنطینه شهر‌های بزرگ، آزمایش‌های گسترده و واکسیناسیون را از عوامل اصلی موفقیت چین در مبارزه با کرونا می‌دانند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->