یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

سخنگوی دولت: سود سهام عدالت قبل از پایان سال توزیع می‌شود

  • کد خبر: ۹۸۵۳۷
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۰
سخنگوی دولت: سود سهام عدالت قبل از پایان سال توزیع می‌شود
سخنگوی دولت با بیان اینکه برنامه‌ریزی طرح پیشرانان اقتصادی، به حل مشکل تورم و بهبود سرمایه گذاری مولد منجر می‌شود، گفت: این امر نشان دهنده رویکرد دولت در خنثی سازی تحریم و توجه به ظرفیت های داخلی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی بهادری جهرمی در ابتدای نشست خبری با اهالی رسانه با بیان اینکه همانگونه که اعلام شد مطابق مصوبه بورس، توزیع سود سهام عدالت برای سهامداران تا پایان امسال یعنی قبل از پایان اسفند را خواهیم داشت، اظهار کرد: سود سهام عدالت بیش از ۲.۵ برابر بیشترین میزان سودی است که تا حالا پرداخت شده است. هر سهامدار سود ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان دریافت می‌کند و برای دارندگان سهام یک میلیون تومانی این رقم یک میلیون تومان برای هر یک نفر می شود.

سخنگوی دولت ادامه داد: روز گذشته مراسم افتتاح پروژه آبرسانی و برق رسانی در وزارت نیرو برگزار شد. پروژه آب رسانی به ۱۰ هزار روستا با ۱۹ هزار میلیارد سرمایه گذاری که برای تامین آب شرب بیش از ۳ میلیون نفر در مدت زمان ۳۰ ماه به نتیجه خواهد رسید.

وی اضافه کرد: دیروز برخی پروژه ها از جمله طرح آب رسانی به ۴۸۰ روستا، مورد بهره برداری قرار گرفت. برق رسانی به ۲۱۱ روستای کشور هم مورد بهره برداری قرار گرفت.

بهادری جهرمی یادآور شد: آغاز عملیات اجرایی ۴۸ پروژه در حوزه صنعت و پتروشیمی با ارزش تقریبی ۵۰۰ هزار میلیارد تومان نیز از ابتکارات دولت مردمی بود. یکی از نگاه های جدی دولت توسعه با محوریت قرار دادن بخش خصوصی است که دولت تسهیل گر آن باشد. محوریت فعالیت دولت مردمی خود مردم هستند.

سخنگوی دولت تاکید کرد: پیش بینی می شود پس از بهره برداری کامل از پروژه ها بیش از ۲۰ میلیارد دلار درآمد سالانه آن‌ها باشد که از این مبلغ ۱۱ میلیارد دلار صادرات است.

وی با تاکید بر اینکه این اقدامات در راستای هدف‌گذاری دولت برای تحقق رشد ۸ درصدی است، گفت: اینها بخشی از اقدامات دولت برای سرمایه گذاری مولد است که به ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان در سال آینده می رسد. این پروژه ها ۲۱ هزار شغل و ۶۴ هزار شغل به صورت غیر مستقیم ایجاد می کنند.

بهادری جهرمی با یادآوری اینکه محوریت فعالیت ها در دولت مردمی، مردم هستند و دولت تسهیل گر، حامی و نظارت کننده امور خواهد بود، ادامه داد: طرح پیشرانان اقتصادی بزرگترین سرمایه گذاری تاریخ اقتصاد ایران است. این پروژه ها برای همان مجموعه اقتصادی اجرا کننده، مولد و سودآور و تکمیل کننده زنجیره فعالیت آنها خواهند بود و از منظر ملی دارای اولویت و منفعت برای عموم نیز هستند.

سخنگوی دولت افزود: پیش از این جلسات متعددی برای بررسی کارشناسی این طرح ها برگزار شده و تیم اقتصادی دولت با حضور رئیس جمهوری موانع و الزامات اجرای این طرح ها را بررسی کرده اند. این سرمایه گذاری در ۱۳ استان و ۲۷ شهرستان اجرا خواهد شد و گستره جغرافیایی بسیار وسیعی دارد.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی طرح پیشرانان اقتصادی، به حل مشکل تورم و بهبود سرمایه گذاری مولد منجر می‌شود، اظهار کرد: این امر نشان دهنده رویکرد دولت در خنثی سازی تحریم و توجه به ظرفیت های داخلی است.

بهادری جهرمی در پاسخ به پرسشی درباره آزادسازی سواحل اظهار کرد: از اصحاب رسانه و مردم عزیز دعوت می کنم برای اجرای دستور رئیس‌جمهور در آزادسازی سواحل دریای در جنوب و شمال نظارت کنند و هرجا دستور اجرا نشده گزارش کنند تا سریعا از سوی دستگاه مربوطه اقدام شود.

سخنگوی دولت افزود: هم‌زمان پیگیری برای آزادسازی سواحل شمالی در سواحل جنوبی نیز این امر پیگیری می شود. در این راستا ۱۰ کیلومتر از جزیره قشم هم آزادسازی می‌شود. همکاری خوبی بین نهادها در این زمینه صورت گرفت که در راستای رهاسازی یا مقدمات لازم در این زمینه بوده است. صدا و سیما و نیروهای مسلح به این اقدام پیوستند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی یادآور شد: برای تکمیل این دستور، رئیس جمهوری دستور دیگری هم دادند که در نحوه آزادسازی مدیریت صورت گیرد. وزیر کشور متولی این امر شد. در راستای اجرای رئیس جمهور نظارت مردمی و رسانه ای هم باید داشته باشیم.

بهادری‌جهرمی در پاسخ به پرسشی در زمینه تدابیر دولت برای کنترل شیوع امیکرون اظهار کرد: تدابیر اتخاذ شده در ستاد کرونا به صورت هفتگی گزارش می شود. از ابتدای شناسایی امیکرون در آفریقا اقدامات لازم در کشورمان و برای محدودسازی سفرهای خارجی صورت گرفت.

سخنگوی دولت تصریح کرد: برخلاف همراهی در تزریق دوز اول و دوم، آمار تزریق دوز سوم قابل قبول نیست. مردم و دولت باید پا به پای هم در این زمینه همراه باشند، اما ممنوعیت های لازم اتخاذ شده است و به مسئولین استانی اختیار داده شده که هر استانی با توجه به شرایط خودشان تصمیم گیری کنند.

این خبر تکمیل می شود

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->