افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید
سرخط خبرها

مشروح تنظیم بازار سه کالای برنج، گوشت و مرغ در خراسان رضوی در آستانه سال جدید

  • کد خبر: ۹۸۷۳۸
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۳
مشروح تنظیم بازار سه کالای برنج، گوشت و مرغ در خراسان رضوی در آستانه سال جدید
مدیر نظارت بر بازار سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، طرح تنظیم بازار سه کالای برنج، گوشت و مرغ را شرح داد.

طنین همتی|شهرآرانیوز، ناصر شعربافیان، مدیر نظارت بر بازار سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، در تشریح تنظیم بازار کالاهای اساسی از جمله برنج، مرغ و گوشت در استان گفت: در کشور حدود ۵۰درصد برنج مصرفی خانوار از محل تولیدات داخل و حدود۵۰درصد از واردات تأمین می‌شود. قیمت انواع برنجی که دولت و بخش خصوصی وارد می‌کنند، در بازار نوسان کمتری دارد و به‌عنوان رقیبی در تعادل قیمت انواع برنج ایرانی باکیفیت مشابه، نقشی مؤثر دارد.

به‌گفته وی، حدود ۸درصد مصرف برنج خانوار در کشور از نوع اعلا و ممتاز مثل دم‌سیاه و طارم است که از نظر کیفیت هیچ یک از برنج‌های وارداتی نمی‌توانند با آن‌ها رقابت کنند. این گروه برنج مرغوب ایرانی افزایش قیمت بیشتر داشته است که یکی از دلایل آن کاهش تولید و ‌برداشت محصول در امسال به‌دلیل خشک‌سالی و کشت جایگزین اعلام می‌شود.

مجوز توزیع ۳هزار تن برنج خارجی در خراسان رضوی گرفته شده است

این مقام مسئول گفت: شرکت بازرگانی دولتی با ذخیره‌سازی مطمئن و کافی انواع برنج‌های وارداتی در انبارهای کشور و توزیع گسترده آن در هفته گذشته و روزهای آینده، تلاش می‌کند عرضه را به فراوانی برساند و سبب تعادل قیمت شود. در خراسان رضوی مجوز توزیع ۳هزار تن انواع برنج پاکستانی، هندی و تایلندی گرفته شده است که مراحل توزیع فروشگاهی آن در شبکه مویرگی استان درحال انجام است و هیچ‌گونه کمبودی دراین‌زمینه وجود ندارد.

توزیع گوشت قرمز با خودرو سردخانه‌دار در مراکز پرمصرف شهر

مدیر نظارت بر بازار سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: همچنین برای تنظیم بازار گوشت قرمز در کشور، شرکت پشتیبانی امور دام مسئولیت خرید دام زنده، کشتار و ذخیره‌سازی در محل سردخانه‌ها را در ایام مناسب از طریق قرارداد با تشکل‌های دامداری و دام‌پروری برعهده دارد. به علاوه آن، شرکت در مقاطعی گوشت وارد و ذخیره‌سازی می‌کند.
شعربافیان یادآور شد: اکنون اداره کل پشتیبانی امور دام استان درحال دریافت مجوز توزیع گوشت موجود با قیمت مصوب است.

حل مشکلات حوزه گوشت و دام، با واردات

مدیر نظارت بر بازار جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: افزایش قیمت دام زنده در این فصل که زمان پرواربندی برای شب عید است و کمتر برای کشتار روز عرضه می‌شود، سبب افزایش قیمت گوشت شده است. جهاد کشاورزی استان با تشکیل کمیته فنی و سامان‌دهی گوشت تلاش می‌کند مسائل و مشکلات تأمین واردات و عرضه را بررسی و پیگیری کند.
وی گفت: همچنین، بازرسی و نظارت اتحادیه صنف فروشندگان گوشت دامی و اتاق اصناف مشهد در خرده‌فروشی‌ها، تخلفات احتمالی گران‌فروشی یا تقلب و کم‌فروشی را پیگیری می‌کند. مدیریت نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی نیز موضوعات مرتبط با دام و گوشت در عمده‌فروشی‌ها و کشتارگاه‌ها را بررسی می‌کند. برای ایام عید توزیع گوشت قرمز با خودرو سردخانه‌دار در مراکز پرمصرف شهر به‌صورت مستقیم پیش‌بینی شده است.

متوسط قیمت فروش گوشت مرغ در استان با قیمت مصوب برابر است

این مقام مسئول در جهاد کشاورزی استان با اشاره به وضعیت توزیع گوشت مرغ گفت: قیمت مصوب گوشت مرغ هر کیلوگرم ۳۱هزار تومان است که به‌دلیل جوجه‌ریزی مناسب در دی و عرضه فراوان مرغ آماده کشتار، متوسط قیمت فروش گوشت مرغ در استان با قیمت مصوب برابر است. همچنین، ذخایر گوشت مرغ خریده‌شده از سوی پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی استان بسیار خوب بوده است. این ذخیره برای ایام نوروز و ماه مبارک رمضان به‌صورت ویژه و گسترده فروخته خواهد شد.

تخلف ۷۰۰میلیون تومانی عمده‌فروشان سیب زمینی

شعربافیان درباره بازار سیب‌زمینی که در چند روز گذشته آشفته بود، گفت: باتوجه‌به تغییرات افزایش قیمت سیب‌زمینی در روزهای گذشته، دولت ۱۰۰هزار تن واردات سیب‌زمینی با قید فوریت در دستورکار دارد. به علاوه، سازمان تعاونی روستایی کشور سیب‌زمینی را به قیمت هر کیلو ۹۸۰۰تومان از طریق سامانه فروش اینترنتی بازرگام توزیع کرده است.
بازرسان و ناظران استان با محوریت انبارها و سردخانه‌ها، با هرگونه احتکار سیب‌زمینی یا گران‌فروشی برخورد می‌کنند که در مشهد بازرسان جهاد کشاورزی مشهد سه پرونده برای عمده‌فروشان سیب‌زمینی با تخلف حدود ۷۰۰میلیون تومان تنظیم کرده و به تعزیرات حکومتی ارجاع کرده‌اند. همچنین، بازرسان اتاق اصناف و بسیج اصناف در خرده‌فروشی‌ها با تخلفات احتمالی برخورد می‌کنند که در این راستا، حدود ۱۸۰پر‌ونده در استان تشکیل شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->