جدال استقلال و تراکتور در مشهد برگزار نمی‌شود بیرانوند در لیست ساپینتو نیست اخباری اردوی سپاهان را ترک کرد شکاری غایب بزرگ پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر آل‌کثیر در انتظار جلب رضایت استقلال نازون به ساپینتو: برای بازی در سوپرجام آماده‌ام نازون رسما استقلالی شد دردسر استقلال بخاطر مدافع تراکتور تاریخ و ساعت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام | آبی‌ها پیروز جنگ روحیه افزایش سهمیه فوتبال ایران در لیگ‌های آسیایی تجمع هواداران پرسپولیس مقابل باشگاه (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) + ویدیو گزارش مارکا درباره گلر جدید استقلال | مرد مطمئن با قیمت صفر در تهران! تاریخ و ساعت بازی لیورپول و کریستال‌پالاس | شاگردان اسلات به دنبال سوپرجام ترکیب احتمالی تراکتور و استقلال در فینال سوپرجام | فرار به سوی پیروزی اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد + فیلم فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم
سرخط خبرها

نقش جبارف در استقلالی شدن آمانوف

  • کد خبر: ۹۸۸۲۹
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۸
  • ۱
نقش جبارف در استقلالی شدن آمانوف
بازیکن ازبک باشگاه استقلال درتلاش است به سرعت درترکیب تیم جدیدش جا بیفتد. آمانوف بعد از اولین تجربه خود در تمرین استقلال عمیقا به آینده خودش در این باشگاه امیدوار شده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، عزیزبک آمانوف دومین بازیکن ازبک تاریخ باشگاه استقلال محسوب می‌شود. بازیکنی که پیش از حضور درایران با سرور جبارف که سابقه بازی در استقلال و سپاهان را دارد، مشورت کرده بود. آمانوف امیدوار است مانند هم وطنش دراستقلال بازی‌های درخشانی از خود به جا بگذارد. این بازیکن ازبک که اولین تمرین خود را با استقلال نیز پشت سرگذاشته درباره حضورش دراین باشگاه قدیمی آسیایی می‌گوید: «من از این انتقال خیلی خوشحالم. استقلال باشگاه بزرگی است که درآسیا نامش را می‌شناسد. من قدم به تیمی گذاشتم که بزرگان فوتبال آسیا آن را تجربه کرده‌اند. تلاش می‌کنم بهترین باشم.»

این بازیکن ازبک درباره اینکه چه آینده‌ای را برای خودش متصور است، گفت: «استقلال تیم بزرگی است که رقابت درآن دشوار است. باید بتوانم بهترین عملکرد را از خودم به جا بگذارم. من قبل از آمدن به استقلال با جبارف که در استقلال سابقه بازی دارد، مشورت کردم و ایشان درباره بازی دراین تیم بزرگ به من توصیه‌هایی کرده است. امیدوارم بتوانم بعد از حضور در استقلال پیراهن تیم‌های بزرگ‌تر را به تن کنم.»

آمانوف متولد شهر زرافشان ازبکستان

عزیزبک آمانوف بازیکن ۲۴ ساله استقلال، متولد منطقه زرافشان در استان نوایی ازبکستان است. او در سال ۲۰۱۷ و دیدار برابر بخارا، اولین بازی رسمی خود در لیگ ازبکستان را با لباس لوکوموتیو تاشکند انجام داد. این بازیکن رکورد جالبی را به ثبت رسانده و در زمان حضور در تیم سابق خود، به جز پست دروازه‌بانی در تمامی پست‌های دیگر به میدان رفته است.

این بازیکن ۱۸۰ سانتی‌متری و چپ‌پای ازبکی، فوتبالش را از رده‌های پایه لوکوموتیو تاشکند آغاز کرد و به جز یک مدت کوتاه که به صورت قرضی راهی بخارا شده بود، تنها لباس لوکوموتیو را بر تن کرده است.

آمانوف که به همراه لوکوموتیو تاشکند ۲ قهرمانی لیگ ازبکستان را به دست آورده، در رده‌های پایه کشورش از جمله تیم‌های ملی زیر ۲۰ و زیر ۲۳ سال حضور داشته و ۳ بار نیز برای تیم ملی بزرگسالان ازبکستان از جمله دیدار با سوئد به میدان رفته و یک گل هم مقابل تیم ملی مالزی به ثمر رسانده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۹
0
0
دیگه اقای اجر لو این دفعه حکم جهاد میدهد خجالت برای مردانی که دروغگو هستم اومدم را تحریک میکنند انشالله استقلال هم مثل سایر باشگاهها که بودی نابود میکنی
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->