آغاز طرح «سلام»، نخستین مرکز «مهر و گفت‌وگو» ویژه سالمندان در خراسان رضوی مصوبات صدوشصت‌ودومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس + فیلم (۱۹ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهدی از سوی محیط زیست (۱۹ مهر ۱۴۰۴) در جلسه امروز شورای اسلامی شهر مشهد چه گذشت؟ | از تعیین تکلیف بدهی شهرداری به ارتش تا نام‌گذاری معابر به نام شهدا تعامل گسترده مدیریت شهری مشهد با شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور | ۶۰۷ ایده نو برای پیشرفت شهر در جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد عنوان شد؛ پروژه‌های شهری با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی، تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسند توانمندسازی بیش از ۷۷ هزار شهروند در شش‌ماهه نخست امسال به وسیله آموزش‌های تخصصی فرهنگسرا‌های سطح شهر مشهد وزیر آموزش و پرورش: تأسیس بیش از ۸۵۰ مرکز هنرستان در دستور کار است اخطار برای همه مشهدی‌ها | هوای امروز شهر برای تمام گروه‌ها آلوده و خطرناک است (شنبه، ۱۹ مهر ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی: اسیدپاشی علیه رئیس شورای اسلامی درود با جدیت پیگیری می‌شود پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو بسیج مشهد، گامی مهم در توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان و خانواده‌ها است مشهد، پیشتاز در استفاده از آسفالت پلیمری در کلان‌شهر‌های کشور امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد
سرخط خبرها

اخراج واکسن نزده‌ها از اتوبوس و مترو

  • کد خبر: ۹۹۱۲۵
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۰
اخراج واکسن نزده‌ها از اتوبوس و مترو
استاندار خراسان رضوی گفت: باید مقدمات استفاده از خدمات مترو و اتوبوس تنها برای افراد واکسینه شده فراهم شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با وجود تأکید بسیار برای همراهی و تزریق هر سه دز واکسن، هنوز برخی شهروندان دز دوم یا سوم را تزریق نکرده اند و بدتر از آن اینکه برخی نیز نه تنها هیچ یک از سه دز را استفاده نکرده اند، بلکه همواره اعلام می‌کنند مایل به تزریق هیچ کدام از دز‌های واکسن نیستند. در همین راستا استاندار خراسان رضوی اعلام کرد: باید مقدمات استفاده از خدمات مترو و اتوبوس تنها برای افراد واکسینه شده فراهم شود.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونای استان اظهار کرد: با توجه به شیوع گسترده ویروس امیکرون و بروز وضعیت قرمز، کماکان مطابق با شرایط اعلام شده قبلی به مدت یک هفته وضعیت مراکز آموزشی استان تمدید و مهد کودک‌ها هم به مدت یک هفته در شهر‌های قرمز تعطیل خواهد بود.

وی با اشاره به نحوه فعالیت تالار‌ها افزود: تالار‌ها همچنین باید با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت و بقیه صندلی‌های خود را خارج کنند.

استفاده از مترو و اتوبوس با ۲ ماسک

وی با بیان اینکه در ارتباط با مترو و اتوبوس‌ها تأکید بر استفاده از دو ماسک است، بیان کرد: باید مقدمات استفاده از خدمات مترو و اتوبوس تنها برای افراد واکسینه شده فراهم شود؛ ضمن اینکه رسانه ملی و رسانه‌ها نیز باید ضریب حساسیت مردم درباره رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و خود مراقبتی را افزایش دهند.

نظری با بیان اینکه مراجعه بموقع بیماران به پزشکان باید مورد توجه قرار بگیرد، تصریح کرد: در این بین آمادگی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان هم همچنان مورد تأکید است.

تست ۷۵ درصد بیماران سرپایی مثبت است

مدیر توسعه و ارتقای شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: اکنون روزانه ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ نفر به مراکز جامع سلامت منتخب کرونا مراجعه می‌کنند که نتیجه تست ۷۰ تا ۷۵ درصد این بیماران مثبت است.

به گزارش وبدا، محمدحسن درخشان اظهار کرد: در سویه امیکرون آمار ابتلا در کودکان به کرونا افزایش چشمگیری یافته است؛ از این رو از عموم مردم درخواست می‌شود به منظور حفظ سلامتی کودکان از حضور در دورهمی پرهیز و به صورت مستمر از ماسک استفاده کنند.

بیمارستان‌های استان، در آمادگی کامل

علی اصغر انجیدنی، دبیر قرارگاه مرکزی مدیریت کرونا در دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد، هم با بیان اینکه خراسان رضوی اکنون در اوج پیک ششم کرونا در تعداد بیماران سرپایی قرار دارد اظهار کرد: همه بیمارستان‌های استان برای ارائه خدمات مناسب به بیماران بستری و بدحال در آمادگی کامل هستند و پیش بینی‌های لازم برای افزایش ظرفیت تخت‌های بستری و رفع مشکلات و چالش‌ها صورت گرفته است.

واکسیناسیون کامل ۱۱ درصد مادران باردار

محمد احمدیان، مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز اعلام کرد تاکنون ۴۴۸۹ مادر باردار، معادل ۱۱.۲ درصد این گروه از مادران در حوزه تحت پوشش دانشگاه واکسیناسیون کامل را انجام داده اند.

مصونیت از سرماخوردگی با واکسن کرونا

عضو کمیته علمی ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در استان نیز به ایرنا گفت که طبق تحقیقات انجام شده، واکسیناسیون کامل شامل دریافت سه دز واکسن کرونا در ایجاد مصونیت از بیماری سرماخوردگی نیز مؤثر است.

ویدا وکیلی افزود: طبق پژوهش‌های انجام شده در آلمان، دریافت واکسن کرونا به کاهش شدت سرماخوردگی یا سرعت بهبودی آن کمک زیادی می‌کند.

واکسیناسیون ۱۲ هزار نفر در فرهنگ سرا‌های مشهد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، یوسف اسماعیل زاده معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد، نیز اعلام کرد که چهار فرهنگ سرای امت، حجاب، غدیر و رسانه در حال ارائه خدمات واکسیناسیون به شهروندان هستند و از تاریخ ۹ تا ۲۲ بهمن ۱۲ هزار مراجعه توسط شهروندان به این مراکز برای تزریق سه دز واکسن صورت گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->