جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان | تلاش برای ثبات منطقه، محور گفت‌وگوها اقرار میدل‌ایست‌آی به شکست اسرائیل از ایران تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین اخبار مذاکرات وین از زبان مذاکره کنندگان روسیه و چین (چهارشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۹۳۹۶
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۵
آخرین اخبار مذاکرات وین از زبان مذاکره کنندگان روسیه و چین (چهارشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۰)
میخائیل اولیانوف مذاکره کننده ارشد روسیه با انتشار تصویری از دیدارش با «راب مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در توئیتی نوشت: رایزنی های فشرده و تقریباً بدون وقفه در جریان مذاکرات وین ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، اولیانوف پیشتر به خبرنگاران گفته بود که مذاکرات وین به مراحل پایان نزدیک شده است « اما به زمان بیشتری نیاز داریم - نه خیلی طولانی - تا کارها را تکمیل کنیم. » وی با ابراز خوش‌بینی نسبت به روند مذاکرات عنوان کرد که امکان توافق تا پایان ماه فوریه وجود دارد.

ساعاتی پیش هم مذاکره کننده ارشد چین ارزیابی مشابهی را از روند مذاکرات ارائه و عنوان کرد: در یک قدمی توافق نهایی قرار داریم.

«وانگ کوان» عصر چهارشنبه (به وقت محلی وین) به خبرنگاران مقابل هتل کوبورگ گفت: ما در مرحله آخر مذاکرات هستیم. امیدوارم گام‌های (نهایی) به سمت یکدیگر برداشته شود، چرا که ما در یک قدمی توافق نهایی هستیم.

وی افزود که همه اطراف سخت سرگرم کار روی توافق هستند.

این دیپلمات چین درباره نقش ایران در مذاکرات تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران «تلاش های هنگفتی را به گونه‌ای سازنده با یک رویکرد صریح در مذاکرات صورت داده و این بدین معناست که آن‌ها همه چیز روی میز گذاشته، تصمیمات سیاسی خود را ارائه داده‌اند و ما از آن‌ها قدردانی می‌کنیم.»

وی عنوان کرد که این اقدامات «در کنار تلاش‌ها از سوی آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها» صورت گرفته است. کوان با بیان اینکه «گام‌هایی به سمت یکدیگر برداشته شده است» ابراز امیدواری کرد: گام‌های بیشتری در راستای توافق نهایی برداشته شود تا توافق نهایی حاصل شود.

این دیپلمات چین دو روز آینده را برای مذاکرات وین حیاتی خواند و گفت که به حس فوریت بیشتری نیاز است و همه طرف‌ها در مذاکرات جدی هستند.

مذاکرات در روزهای گذشته و بویژه پس از بازگشت هیأت‌ها از پایتخت‌ها به مرحله‌ای رسیده است که موفقیت یا شکست گفت‌وگوها صرفا به تصمیمات سیاسی طرف‌های غربی بستگی دارد. اگر طرف‌های غربی تصمیمات لازمی را که به آن آگاه هستند، اتخاذ نمایند، می‌توان چند موضوع باقی‌مانده را حل کرده و ظرف چند روز به توافق نهایی دست یافت.

هیأت ایرانی بر اساس اصول و دستورالعمل‌ها پیشنهادات و خواسته‌های روشن خود در موضوعات باقی‌مانده را روی میز قرار داده است و اکنون توپ کاملا در زمین طرف‌های غربی است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->