انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر پوشاندن صورت در کرانه باختری ممنوع شد ویدئو | اعترافات شخصی که عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه را برای هدف قرار دادن به عوامل رژیم اسرائیل ارسال کرده بود
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: به توافق خوب و دست یافتنی نزدیک هستیم

  • کد خبر: ۹۹۵۴۷
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۷
امیرعبداللهیان: به توافق خوب و دست یافتنی نزدیک هستیم
وزیر امور خارجه کشورمان در هنگام ورود به محل برگزاری کنفرانس مونیخ به رسانه‌ها گفت: ما به توافق خوب و دست یافتنی بسیار نزدیک هستیم اما این طرف های غربی هستند که باید ابتکار و انعطاف واقعی خود را به تصویر بکشند و آن ها هستند که می توانند تعیین کنند که مذاکرات وین در چند روز آینده به نتیجه خواهد رسید یا در چند هفته آینده.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر امور خارجه کشورمان کنفرانس مونیخ را فرصتی برای تبیین سیاست خارجی دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران دانست.

حسین امیرعبداللهیان روز جمعه در بدو ورودش به محل برگزاری کنفرانس مونیخ برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ، این کنفرانس را فرصتی برای تبیین سیاست خارجی دولت سیزدهم و اعلام مواضع منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران خواند.

امیرعبداللهیان در ابتدا گفت: سفر به مونیخ برای شرکت در کنفرانس بین‌المللی امنیتی مونیخ انجام شده است و فرصتی است برای اینکه ما سیاست خارجی دولت مردمی و تحول‌گرای سیزدهم جمهوری اسلامی ایران را تببین کنیم.

وی ادامه داد: به موازات آن اعلام مواضع منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران با توجه به بحران‌هایی که در منطقه غرب آسیا با آنها مواجه هستیم و طبعاً تمرکز بر موضوع مذاکرات وین برای لغو تحریم‌ها را در دستور کار داریم.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در خصوص مذاکرات وین نیز اظهار داشت: ما امیدواریم که گفتگوهای جمهوری اسلامی ایران و کشورهای 1+4 در وین منجر به رسیدن به یک توافق خوب در آینده نزدیک شود. برای مرحله پس از توافق خوب ما نیازمند این هستیم که گفتگوهایی را با کشورهای مختلف داشته باشیم برای اینکه آماده بازگشت همه طرف‌ها به تعهداتشان و اجرای توافقات ذیل برجام که در سال 2015 میلادی انجام شد، باشیم.

وی با اشاره به اینکه بخشی از دیدارها و گفتگوها به موازات تبیین سیاست خارجی دولت جدید و مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی با جمهوری اسلامی ایران و توسعه مناسبات اقتصادی جهان با جمهوری اسلامی ایران برمی‌گردد، یادآور شد: البته در موضوع مذاکرات وین ما هنوز برخی مسائل حل نشده مواجه هستیم که جناب آقای دکتر باقری و همکارانم در وین با جدیت و با هدف رسیدن به یک توافق خوب گفتگوها را ادامه می‌دهند.

امیرعبداللهیان در پایان گفت: آنچه مربوط به جمهوری اسلامی ایران است و ابتکارات فعالی که جمهوری اسلامی ایران روی میز مذاکره‌کنندگان قرار داده است، ما به یک توافق خوب و دست‌یافتنی بسیار نزدیک هستیم. اما این طرف‌های غربی هستند که بایستی ابتکار و انعطاف واقعی خود را به تصویر بکشند و آنها هستند که [با رویکردشان به ابتکارات جمهوری اسلامی ایران] تعیین می‌کنند که این مذاکرات در چند روز آینده به نتیجه خواهد رسید یا چند هفته آینده.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->