تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: رسیدن به توافق خوب به اراده آمریکا و توجه به حقوق مشروع ایران وابسته است

  • کد خبر: ۹۹۶۷۳
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۸
امیرعبداللهیان: رسیدن به توافق خوب به اراده آمریکا و توجه به حقوق مشروع ایران وابسته است
حسین امیرعبداللهیان با لوئیجی دی‌مایو وزیر امور خارجه و همکاری‌های بین‌المللی ایتالیا در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ دیدار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارهای خود با وزرای امور خارجه شرکت کننده در پنجاه و هشتمین کنفرانس امنیتی مونیخ با  لوئیجی دی مایو وزیر امور خارجه و همکاری‌های بین‌المللی ایتالیا دیدار کرد و در خصوص توسعه و گسترش روابط دوجانبه و برخی مسائل مورد اهتمام مشترک در عرصه منطقه ای و بین المللی گفتگو و تبادل نظر نمود.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تبریک انتخاب رئیس جمهور جدید ایتالیا، از محموله واکسن های اهدایی دولت ایتالیا به کشورمان قدردانی کرد و با ارائه گزارشی از تولید واکسن های پیشرو در ایران، آن را ظرفیتی خوب برای توسعه همکاری های بهداشتی در حوزه تحقیق و توسعه توصیف کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان خطاب به وزیر امور خارجه ایتالیا تاکید کرد: رابطه با اروپا در دولت جدید جمهوری اسلامی ایران با نگاه متوازن به کشورهای قاره سبز پیگیری می شود.

امیرعبداللهیان روابط دوجانبه بین تهران و رم را یکی از مثال های خوب روابط محترمانه و حاکی از فهم ‌متقابل میان ایران و کشورهای اروپایی توصیف کرد و افزود: جامعه ایرانیان و به ویژه دانشجویان فرصت بسیار خوبی را برای نزدیکی و پیوند بیشتر بین دو ملت فراهم ‌آورده است.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین خاطر نشان کرد: ضروری است با توجه به اقدامات دقیق بهداشتی در دو کشور در خصوص کنترل کرونا، همکاری های فی ما بین در حوزه گردشگری مجدد فعال شود.

رئیس دستگاه دیپلماسی در خصوص مذاکرات رفع تحریم های ایران در وین تاکید کرد: اراده ما رسیدن به توافق خوب در کمترین زمان است، ولی این که چند روز و یا چند هفته طول بکشد، کاملا به رفتار و اراده آمریکا و توجه اروپا به اصول و قواعد مذاکره و حقوق مشروع ایران وابسته است.

دکتر امیرعبداللهیان ابراز امیدواری کرد به زودی میزبانی همتای ایتالیایی خود در تهران باشد و آقای لوئیجی دی مایو نیز ضمن تشکر و استقبال از این دعوت، ابراز امیدواری کرد تا در آینده نزدیک به تهران سفر نماید. 

لوئیجی دی مایو وزیر امور خارجه و همکاری‌های بین‌المللی ایتالیا همچنین در این دیدار تاکید کرد: دولت ایتالیا متعهد به پیگیری جامع همکاری ها در حوزه دوجانبه و چندجانبه با تهران است.

لوئیجی دی مایو خاطر نشان کرد: بخش های مختلف اقتصادی ایتالیا روابط خود را با شرکای خودشان حتی در سخن ترین شرایط تحریمی حفظ کرده اند و فارغ از تحولات وین این فضا ادامه خواهد یافت، ولی قطعا یک توافق جامع برای احیا برجام فضای جدیدی را برای جهش روابط فی ما بین ایجاد خواهد کرد.

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ایتالیا در این دیدار همچنین در خصوص اوضاع در افغانستان و یمن و بحران در اوکراین نیز گفتگو و تبادل نظر کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->