عراقچی برای حضور در جنبش عدم تعهد به اوگاندا رفت معاون‌اول قوه‌قضائیه: ۲۰ میلیون سند قولنامه‌ای وجود دارد که باید تعیین تکلیف شوند آمادگی خراسان رضوی برای سفر احتمالی رئیس‌جمهور «تشکیلات خودگردان» نگران اعدام مزدوران اسرائیل در غزه شد گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند حمله پهپادی جدید اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو فردا به دادگاه خواهد رفت | اتهامات جنایتکار جنگی چیست؟ اسرئیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد ترامپ: حماس خلع سلاح نشود، با خشونت می‌گیریم ترامپ اعلام کرد: آغاز مرحله دوم توافق غزه تحلیل عطوان درباره نشست شرم‌الشیخ؛ ایران به هدف زد ترامپ از حمله به یک کشتی ونزوئلایی خبر داد حماس چهار جسد دیگر را به رژیم صهیونیستی تحویل خواهد داد تیم‌هایی از مصر برای یافتن جسد اسیران اسرائیلی وارد غزه شدند شهادت یک فلسطینی در حمله پهپاد اسرائیلی به غزه (۲۲ مهر ۱۴۰۴) تمجید قسام از سربازان گمنام «یگان سایه» مامور نگهداری اسیران اسرائیلی افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۶۷ هزار و ۹۱۳ نفر (۲۲ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم تصمیم‌گیران هستند اردوغان: تنها راه حل درگیری‌ها در منطقه، تأسیس کشور مستقل فلسطینی است تدابیر ویژه قوه قضاییه برای مقابله با کانال‌های تلگرامی اعلام قیمت دلار حمله جدید پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) حمله ایران، پرده از پایگاه زیرزمینی اسرائیل در مرکز تل‌آویو برداشت اژه‌ای: باید ته لنجی، کوله‌بری، منطقه آزاد و مناطق ویژه را ساماندهی کنیم | انتقاد رئیس قوه قضائیه از صدور بخشنامه‌های خلق‌الساعه معصومی‌فر خبر داد: آمادگی مشهد برای میزبانی از رویداد بین‌المللی دیپلماسی منطقه‌ای با حضور عراقچی آیت الله علم الهدی: ضرورت پاسخ دقیق به اخبار مخالف، موضع‌گیری شفاف و شناخت صحیح از وضعیت است صدور رأی دادگاه بدوی ۲ فرانسوی متهم به جاسوسی در ایران (۲۲ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: در حمایت از غزه، باقدرت بایستیم | نباید بگذاریم نسل‌کشی فراموش شود
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: رسیدن به توافق خوب به اراده آمریکا و توجه به حقوق مشروع ایران وابسته است

  • کد خبر: ۹۹۶۷۳
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۸
امیرعبداللهیان: رسیدن به توافق خوب به اراده آمریکا و توجه به حقوق مشروع ایران وابسته است
حسین امیرعبداللهیان با لوئیجی دی‌مایو وزیر امور خارجه و همکاری‌های بین‌المللی ایتالیا در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ دیدار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارهای خود با وزرای امور خارجه شرکت کننده در پنجاه و هشتمین کنفرانس امنیتی مونیخ با  لوئیجی دی مایو وزیر امور خارجه و همکاری‌های بین‌المللی ایتالیا دیدار کرد و در خصوص توسعه و گسترش روابط دوجانبه و برخی مسائل مورد اهتمام مشترک در عرصه منطقه ای و بین المللی گفتگو و تبادل نظر نمود.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تبریک انتخاب رئیس جمهور جدید ایتالیا، از محموله واکسن های اهدایی دولت ایتالیا به کشورمان قدردانی کرد و با ارائه گزارشی از تولید واکسن های پیشرو در ایران، آن را ظرفیتی خوب برای توسعه همکاری های بهداشتی در حوزه تحقیق و توسعه توصیف کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان خطاب به وزیر امور خارجه ایتالیا تاکید کرد: رابطه با اروپا در دولت جدید جمهوری اسلامی ایران با نگاه متوازن به کشورهای قاره سبز پیگیری می شود.

امیرعبداللهیان روابط دوجانبه بین تهران و رم را یکی از مثال های خوب روابط محترمانه و حاکی از فهم ‌متقابل میان ایران و کشورهای اروپایی توصیف کرد و افزود: جامعه ایرانیان و به ویژه دانشجویان فرصت بسیار خوبی را برای نزدیکی و پیوند بیشتر بین دو ملت فراهم ‌آورده است.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین خاطر نشان کرد: ضروری است با توجه به اقدامات دقیق بهداشتی در دو کشور در خصوص کنترل کرونا، همکاری های فی ما بین در حوزه گردشگری مجدد فعال شود.

رئیس دستگاه دیپلماسی در خصوص مذاکرات رفع تحریم های ایران در وین تاکید کرد: اراده ما رسیدن به توافق خوب در کمترین زمان است، ولی این که چند روز و یا چند هفته طول بکشد، کاملا به رفتار و اراده آمریکا و توجه اروپا به اصول و قواعد مذاکره و حقوق مشروع ایران وابسته است.

دکتر امیرعبداللهیان ابراز امیدواری کرد به زودی میزبانی همتای ایتالیایی خود در تهران باشد و آقای لوئیجی دی مایو نیز ضمن تشکر و استقبال از این دعوت، ابراز امیدواری کرد تا در آینده نزدیک به تهران سفر نماید. 

لوئیجی دی مایو وزیر امور خارجه و همکاری‌های بین‌المللی ایتالیا همچنین در این دیدار تاکید کرد: دولت ایتالیا متعهد به پیگیری جامع همکاری ها در حوزه دوجانبه و چندجانبه با تهران است.

لوئیجی دی مایو خاطر نشان کرد: بخش های مختلف اقتصادی ایتالیا روابط خود را با شرکای خودشان حتی در سخن ترین شرایط تحریمی حفظ کرده اند و فارغ از تحولات وین این فضا ادامه خواهد یافت، ولی قطعا یک توافق جامع برای احیا برجام فضای جدیدی را برای جهش روابط فی ما بین ایجاد خواهد کرد.

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ایتالیا در این دیدار همچنین در خصوص اوضاع در افغانستان و یمن و بحران در اوکراین نیز گفتگو و تبادل نظر کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->