ورود جدی دادستانی مشهد به موضوع سگ‌گردانی | از برخورد با فروشگاه‌های فروش محصولات مرتبط با حیوانات تا ممنوعیت صدور مجوز جدید برای کلینیک‌های دامپزشکی کاهش چربی شکم به کمک ماده‌ای شیرین! شناسایی ۱۲۲ مبتلا به تب دنگی در کشور | صید پشه آئدس در ۸ استان (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری پلیس فتا: با ترویج‌دهندگان خشونت در فضای مجازی به شدت برخورد می‌شود درباره شیر شتر و خواص بی‌نظیرش | سلامتی با طلای سفید صحرا ۳۰ هزار پایگاه اوقات فراغت تابستانه برای دانش‌آموزان برپا می‌شود بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی در انتظار صدور فیش‌های حقوقی خردادماه ۱۴۰۴ چند نفر در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ انتخاب رشته کردند؟ | فرصت دیگر تمدید نمی‌شود آماده باش مدیریت بحران ۱۳ استان کشور در پی شرایط جوی خطرناک (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) تشدید مراقبت‌های بهداشتی در پی بازگشت حجاج برای بیدارماندن دیگر نیازی به قهوه نیست! متهم به قتل در نزاع مسلحانه روستای کنه‌بیست مشهد: برای فرار شلیک کردم پیوند موفقیت آمیز پای یک نوجوان ۱۸ ساله در بیمارستان طالقانی مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف و ضبط ۱۵ هزار قلم انواع پودر‌ها و محصولات شوینده غیرمجاز (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) هندوانه، محبوب‌ترین میوه در فصل گرم سهم ۱۰ درصدی خراسان رضوی در ارائه آموزش‌های مهارتی‌وفنی در کشور وزارت بهداشت: کرونا بومی شده و سویه‌های کنونی خطرناک نیستند پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) | وزش باد و بارش باران در ۱۸ استان طی امروز حدود ۱۵۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامت رسمی خراسان رضوی میزبان زائران در تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ ۱۸ مصدوم در پی واژگونی اتوبوس در آذربایجان شرقی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) حق سرانه درمان بیمه‌شدگان صاحبان مشاغل آزاد ۲۳۵ هزار تومان اعلام شد ماجرای مفقودشدن زن جوان در بولوار توس مشهد چه بود؟ قتل همسایه به‌خاطر پول شارژ! تذکر ۵۵ نماینده مجلس به وزیر تعاون درباره کمک هزینه معیشت معلولان انجام نخستین عمل جراحی ضایعه عروقی مغز از طریق ورید چشمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد لحظه‌به‌لحظه با ردیابی قاتل الهه حسین‌نژاد؛ از ردیابی موبایل دوم تا آخرین کارت‌به‌کارت جزئیات برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد
سرخط خبرها
در هفتمین نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه

حکم نجفی صادر شد / اشد مجازات و قصاص

  • کد خبر: ۲۷۳۰
  • ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۵
  • ۲
حکم نجفی صادر شد / اشد مجازات و قصاص
محمد علی نجفی، شهردار پیشین تهران با تقاضای اولیای دم همسرش میترا استاد، به اشد مجازات و قصاص محکوم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه‌قضاییه در هفتمین نشست خبری با اصحاب رسانه بیان داشت: امروز صبح، حکم بدوی اقای محمدعلی نجفی صادر و به وکلای اولیای دم و متهم ابلاغ شد.

اسماعیلی افزود: قتل عمد، ایراد صدمه غیرموثر در قتل و همچنین نگهداری اسلحه غیرمجاز، سه عنوان اتهامی نجفی بود که دادگاه در دو موضوع متهم را محکوم کرده است. 

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: دادگاه قتل عمد را محرز دانسته و با توجه به تقاضای اولیای دم حکم به قصاص صادر کرده است و دادگاه در مورد اتهام صدمه غیرموثر در قتل، چون معتقد به انجام فعل واحد بوده، رای برائت داده است. همچنین در مورد نگهداری سلاح غیرمجاز متهم به دو سال حبس محکوم شده است.

وی خاطر نشان کرد: حکم صادره غیرقطعی و قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است و در صورت اعتراض از ناحیه متهم یا وکلای متهم رسیدگی می شود.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: رأی صادر شده برای نجفی امروز به وکلای اولیای دم و متهمان ابلاغ شده است. همانطور که می‌دانید در کیفرخواست قتل عمد، ایراد صدمه غیر موثر در قتل و داشتن اسلحه محرز شده بوده که قتل عمد را دادگاه محرز دانسته و حکم قصاص صادر کرده است.

تعداد بازدید : 438

محمد علی نجفی شهردار اسبق تهران در تاریخ ۷ خرداد ماه امسال، میترا استاد همسر دوم خود را به ضرب گلوله در منزل خود واقع در منطقه سعادت آباد تهران به قتل رساند و عصر آن روز با حضور در پلیس آگاهی تهران به قتل اعتراف و دلیل آن را اختلافات خانوادگی عنوان کرد.

نخستین دادگاه رسیدگی به این پرونده  ۲۲ تیرماه در شعبه یکم دادگاه کیفری به ریاست قاضی محمدرضا محمدی کشکولی به صورت علنی و با حضور رسانه ها برگزار شد.

در جلسه اول دادگاه قاضی کشکولی گفت: این پرونده قتل خانوادگی است و ممکن است در آینده در جامعه اتفاق افتد و همه باید در این دادرسی نقش اصولی و بی طرف داشته باشند و حقوق شهروندی به درستی رعایت شود؛ بنابراین لازم است نماینده دادستان،  اولیای دم و وکیل آن ها اخلاق را رعایت کنند و مطالب خلاف وجدان عمومی نگویند.

وی اظهار داشت: در این جلسه زهرا نجفی، دختر محمد علی نجفی، علیرضا بربری داماد نجفی و آقازاده راننده و مسعود استاد برادر مقتول و معصومه رشیدیان خبرنگار انصاف نیوز به عنوان مطلع حضور داشتند. اولیای دم در جلسه حضور پیدا نکردند.

شهریاری نماینده دادستان در قرائت کیفرخواست، اتهامات محمدعلی نجفی را اعلام کرد و گفت: او متهم به مباشرت در قتل عمد همسر دوم خود مرحوم میترا استاد ۳۶ ساله با سلاح گرم، حمل و نگهداری سلاح و مهمات جنگی غیرمجاز و ایراد صدمه بدنی عمدی منتهی به جرح غیرفوتی است.

دومین جلسه محاکمه نجفی، ۴ روز بعد،   ۲۶ تیر ماه در شعبه نهم دادگاه کیفری تهران، برگزار شد.

نجفی در جلسه دوم دادگاه رسیدگی به  پرونده قتل میترا استاد در دفاع از خود گفت: آنچه که اتفاق افتاده است را قبول دارم و توضیح می دهم اما اتهام قتل عمد را به هیچ عنوان قبول ندارم و دلایل خود را عرض می کنم.

سومین جلسه رسیدگی به این ۳۱ تیرماه برگزار شد. حمید گودرزی یکی از وکلای محمدعلی نجفی شهردار پیشین تهران گفت: موکلم اقرار به قتل شبه عمدی دارد.

در پایان جلسه سوم دادگاه، قاضی کشکولی با اعلام ختم جلسات دادرسی، اعلام کرد: رای در زمان مقتضی صادر خواهد شد. قانون مشخص کرده است پس از زمان ختم رسیدگی، صدور حکم هفت روز زمان می برد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
یحیی سعیدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۸
0
1
درسته که این حکم و قتل انجام شده خیلی ناراحت کننده ست، اما خوشحالم که در کشور ما قانون برای همه اجرا میشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۹
0
0
چرا نجفی در بحران، مشاوره نرفت؟ وقتی خانواده اش تهدید به اسید پاشی شد چرا کمک فکری از کسی نگرفت؟ چطور نمیدونست خودکشی حرامه؟ با فشار کدوم نهاد ازدواج دایم کرد و چرا اون تعداد مهریه؟ ازدواج دایم رو میشه با فشار پذیرفت ولی تعداد سکه ها چطور؟ ایا نمیدونست لازمه دو همسری، اجرای عدالته، و این رو محضری که ثبت کرد ازدواج دوم رو، به افراد گوشزد نکرد؟ چرا به جای حمله به دو همسری از طرف جامعه، اونرا به عنوان یک واقعیت که گاهی اتفاق میفته نمیپذیریم و برای کاهش اسیب راه حل ارایه نمیدهند؟ ایا شوهر اول استاد و سایر مردانی که زنان جوان خود را طلاق میدهند به این فکر میکنند زن جوان در جامعه با نیازهای جنسی، عاطفی، مالی خود چه باید بکند؟ حکومت چه برنامه ای دارد؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->