تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن
سرخط خبرها

ضجه‌های زن برای قتل شوهر

  • کد خبر: ۳۳۲۲۹
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۹
  • ۶
ضجه‌های زن برای قتل شوهر
فریاد‌های بامدادی زن جوان از کشته شدن همسرش در نیمه‌شب حکایت داشت
محمد جواد ابوعطا/شهرآرانیوز - همه چیز در شامگاه پانزدهمین روز از اولین فصل تابستان آرام بود. ساعت از نیمه شب گذشته بود که مرد جوان همراه خانواده‌اش خوابید. خوابی که سنگینی مرگ بر روی آن سایه انداخته بود، اما مرد نمی‌دانست که تا چند ساعت دیگر بیشتر زنده نیست و ساعاتی پس از نیمه شب در خون خود دست و پا می‌زند و بی‌صدا می‌میرد.

صدای پای چند نفر (احتمالا دو مرد)، تیکاف خفیف یک خودرو و فریاد‌های زنی جوان، آرامش شبانه را از خیابان شاهنامه ۱۸ می‌برد. زنی فریادکشان به خیابان می‌دود، زمین می‌خورد، بلند می‌شود و در میان گرد و خاکی مرموز که در هوا پخش شده، دوباره می‌دود. این بار قسمتی از لباسش زیرپایش می‌رود و باز هم زمین می‌خورد، اما دیگر بلند نمی‌شود تا جایی که زنان همسایه به کمکش می‌آیند و زیر بغلش را می‌گیرند. مردان همسایه سرگردان از حرکات عجیب زن، از میان کلمات «کشتند»، «فرار کردند»، «بگیریدشان» و... که زن مرتب آن‌ها را تکرار می‌کرد، متوجه می‌شوند که برای حل معما باید به خانه زن بروند. جایی که لحظاتی بعد با پیکر غرق به خون مردی درون رختخواب پهن شده وسط خانه روبه‌رو می‌شوند.


استمداد از پلیس

مابقی اتفاقات در این‌گونه مواقع، نانوشته، اما تکراری است. تماس با پلیس، آرام کردن زن از سوی زنان همسایه، تجمع همسایه‌ها اطراف منزل تا حضور پلیس در صحنه جرم. مأموران با دورکردن افراد از صحنه و کشیدن نوار هشدار به منظور جلوگیری از نزدیک شدن آن‌ها، با ورود به این منزل مسکونی، جسد مردی جوان را در رختخواب کشف می‌کنند. مأموران انتظامی بلافاصله موضوع را ساعت ۳ صبح به بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب مشهد گزارش می‌دهند.
قاضی احمدی‌نژاد شبانه در محل حاضر می‌شود و از نزدیک آنچه رخ داده را بررسی می‌کند. جسد متعلق به مردی سی‌و‌سه ساله بود که بر اثر اصابت چاقو به قفسه سینه و احتمالا بریده شدن رگ قلب به قتل رسیده بود. علاوه بر این سه جای زخم چاقو بر روی قفسه سینه، آثار ضرب و جرح بر روی سر هم مشهود بود که احتمالا او قصد مقاومت در برابر مهاجمان را داشته که ناکام مانده است. موضوع مبهمی که نتایج معاینات پزشکی قانونی بر روی جسد، ابهاماتش را برطرف خواهد کرد.


فقط فرار ۲ مرد را دیدم

همسر مقتول تنها فردی بود که در لحظه وقوع جرم، به گفته خودش در کنار همسرش خواب بوده، هر چند ادعا کرده که متوجه چیزی نشده است.

او درباره آنچه دیده به مقام قضایی می‌گوید: «خواب بودم که با صدای خرخر عجیبی از خواب پریدم. وقتی به سمت همسرم چرخیدم او را غرق در خون دیدم. او درون رختخواب دست و پا می‌زد. به سمت حیاط نگاه کردم، دو مرد را در تاریکی دیدم که داشتند به سمت خیابان می‌دویدند. شوکه شده بودم و به دنبال آن‌ها به کوچه دویدم، اما با ماشین بودند و فرار کردند.»

قسمتی از اظهارات زن بیست‌وشش ساله از سوی همسایه‌ها تأیید می‌شود. آن‌ها هم اعلام می‌کنند که صدای دویدن دو نفر درون کوچه و سپس صدای تیکاف یک خودرو را شنیده‌اند، اما هیچ کدام چیزی ندیده‌اند و تنها صدای داد و فریاد زن، همسایه را به خیابان می‌آورده است.


ورود بی‌دردسر به منزل
مقام قضایی با بررسی در ورودی متوجه شد که مهاجمان بدون تخریب در و به راحتی وارد منزل شده‌اند. موضوع مشکوکی که یکی دیگر از ابهامات این پرونده بود.

زن جوان نیز با اعلام اینکه به کسی مشکوک نیست و با کسی دشمنی ندارند، خود را در مظان اتهام قرار داد، هرچند نقش خود را در این جنایت رد کرد، اما گروهی از کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان‌رضوی مأمور شدند تا پس از بررسی تمام سرنخ‌های موجود، حقیقت این پرونده را همچون تمام پرونده‌های به ثمر رسیده در حوزه جنایی، دربیاورند.
 

 
برای مشاهده نتیجه این پرونده مراجعه کنید به: «قتل رقیب با دشنه عشق قدیمی»
 

بیشتر بخوانید:
 
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بینام
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
1
9
پس کی قاتل بود چرا اینجوری داستان میزارید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
متاسفانه داستان نبود! چقدر بی تفاوت هستید نسبت به جان یک همنوع
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
موضوع کامل خوندی نقشه زن بوده شوهرش کشتند داد فریاد زن نقشه بود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
0
10
چرا همه قتل های ناموسی تو مشهد است آمارش خیلی بی اندازه بالاست وحشتناک
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
0
5
چرا هر اتفاقای ناموسی و تجاوز و هر چی تو مشهده?
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
0
0
همسرمقتول در قتل دست داره چطور کسی را کنارش سه ضربه به سینه اش بزنند و بر روی سر هم اثرات ضرب و جرح باشه و خانم از خواب بیدار نشده؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->