با دستور رهبر طالبان، اینترنت فیبر نوری در کابل قطع شد پزشکیان: ملت ایران در جنگ ۱۲روزه، همدلی و اقتدار خود را ثابت کرد اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک در سال پنجم شورای ششم اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون بانوان و خانواده در سال پنجم شورای ششم بازسازی معراج شهدا مشهد، در نقطه پایانی | فعالیت فرهنگ‌سرای عروج در معراج شهدا ترمیم تروما‌های یک آتش‌نشان | گزارشی از ضرورت ارائه خدمات روان‌شناسی به کارکنان یکی از سخت‌ترین مشاغل دنیا برای تپش‌های زندگی | گزارشی به مناسبت روز جهانی سلامت قلب و راهکار‌های مراقبت از آن آتش‌نشانان نماد واقعی فداکاری، مسئولیت‌پذیری و ازخودگذشتگی‌ هستند نماینده مجلس: فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم خواهد یافت شهردار مشهد مقدس خبر داد: رضایت ۸۵ درصدی از وضعیت امنیتی و ۶۶ درصدی از وضعیت ترافیکی در مشهد افزایش ۱۵ درصدی خدمت رسانی پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد نسبت به سال ۱۴۰۳ دو رویداد ویژه نمایشگاهی در مشهد از فردا (۸ مهرماه ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات جزئیات جدید از حادثه شهادت آتش‌نشان فداکار «رضا فخریان»، در مشهد دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت: رشد جمعیت ایران تا ۱۴۱۵ متوقف می‌شود | خط پایان ۱۰۰ میلیونی همراهی تهران برای تأمین واگن‌های مشهد | قطار‌های جدید در راه مترو مشهد گلایه مردم از روند کند سامان دهی قبور شهدای گمنام بوستان ملت مشهد فرمانده کل ارتش: دشمن را زیر نظر داریم و با هر کار اشتباه او به شدت برخورد خواهیم کرد مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد مطرح کرد: تشکیل پرونده برای ۱۷۰ ساختمان دارای نقص ایمنی در وزارت کشور| قانون «شهید خدمت» برای آتش‌نشانان در انتظار تصویب مجلس است+ فیلم وزارت امور خارجه: بازگشت تحریم‌ها غیرقانونی و ناموجه است گروه‌های حساس همچنان در خانه بمانند | هوای ناسالم مشهد برای کودکان و سالمندان (۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاهش شکننده کرونا در مشهد (۷ اسفند ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۱۰۰۳۳۴
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱
کاهش شکننده کرونا در مشهد (۷ اسفند ۱۴۰۰)
شمار بیماران کووید در مشهد کاهشی است، اما احتمال تغییر وضعیت همچنان وجود دارد.

امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ پس از گذشت چند هفته جولان سویه اُمیکرون در مشهد و افزایش بیماران سرپایی در مراکز درمانی شهر حالا براساس اعلام رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد شواهد مختلف حاکی از کاهش روند بیماران بستری و سرپایی کرونایی در خراسان رضوی است. البته محمد پهلوان این وضعیت را شکننده بیان کرد و احتمال تغییر وضعیت کرونایی شهر و حرکت دوباره مبتلایان بر مدار صعودی را در صورت کم توجهی مردم به رعایت دستورالعمل‌ها دور از ذهن ندانست.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۰۶۵ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند، ادامه داد: ۲۶۳ نفر از بستری‌های مبتلا به کرونا بدحال هستند و در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان تحت درمان هستند.

وی اظهار کرد: همچنین ۷۸۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری هستند که این دانشگاه علاوه بر کلان شهر مشهد پانزده شهرستان دیگر خراسان رضوی را زیر پوشش دارد.

رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اعلام اینکه تعداد بستری شدگان روزانه کرونایی در بیمارستان‌های خراسان رضوی روز پنجشنبه ۲۸۲ نفر گزارش شده است، تصریح کرد: همچنین روزانه حدود۵۶۰ بیمار مبتلا یا مشکوک به کرونا به پزشکان مراکز شانزده ساعته خدمات سلامت زیر پوشش این دانشگاه مراجعه می‌کنند که این میزان روند کاهشی را در ۱۰ روز گذشته داشته است.

سالمندان بدحال رو به افزایش

رئیس بیمارستان شهیدهاشمی نژاد که از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد است نیز درباره وضعیت بیماران کرونایی این بیمارستان اظهار کرد: یک سوم بیماران سرپایی مبتلا و یا مشکوک به کرونای مراجعه کننده به این مرکز، نیازمند بستری می‌شوند.

محمد موسوی افزود: بیشتر بیماران بدحال مبتلا به کرونا که نیاز به بستری در بخش‌های مراقبت ویژه دارند افراد سالمند دارای بیماری زمینه‌ای هستند.

وی با بیان اینکه روزانه ۱۵ تا ۲۰ بیمار جدید کووید در این مرکز درمانی بستری می‌شوند، گفت: همچنین روزانه پنجاه تا شصت بیمار سرپایی کووید به کلینیک تنفسی این بیمارستان مراجعه می‌کنند که یک سوم آن‌ها نیاز به بستری دارند.

وی تصریح کرد: مردم باید آگاه باشند که اگر بیماری بیش از پنج روز به طول انجامید و علائمی مانند تب ادامه دار، تنگی نفس، تحمل نکردن غذا، کاهش سطح اکسیژن داشتند حتما باید به بیمارستان مراجعه کنند تا مراقبت‌های ویژه‌ای دریافت کنند.

رئیس بیمارستان شهید هاشمی نژاد تأکید کرد: امیکرون سویه‌ای از بیماری کروناست؛ بنابراین مردم نباید ساده انگارانه با این بیماری برخورد کنند. زیرا می‌تواند باعث خطرات جانی برای بیماران شود.

تأکید دوباره بر ممنوعیت سفر واکسن نزده‌ها

با وجود نامشخص بودند کارکرد سامانه «امید» برای کنترل وضعیت واکسن زده‌ها و واکسن نزده ها، رئیس گروه سلامت کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره آخرین مصوبه برای برقراری سفر‌های نوروزی در کشوراعلام کرده که سرنشینان خودرو‌های شخصی مسافر خراسان رضوی در صورت نداشتن کارت واکسن به شهر مبدأ خود بازگردانده خواهند شد.

علی اصغر حسنی، اضافه کرد: تاکنون ابلاغی مبنی بر ممنوعیت سفر‌های نوروزی ۱۴۰۱ اعلام نشده، ولی مقرر شده است که بلیت هواپیما، قطار و اتوبوس برای افرادی که واکسن کرونا نزده اند صادر نشود بنابراین اولویت صدور بلیت مسافرت با ناوگان عمومی با کسانی است که هر سه دز واکسن کرونا را تزریق کرده و همچنین علائم مشکوک به بیماری نداشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->