درباره کوچه‌ای قدیمی در محله توحید مشهد | پاچناری که گلشن شد اطلاعیه تعطیلی ۵ بوستان مشهد به دلیل شرایط ناپایدار جوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) مطالبه ساکنان محله سجادیه مشهد برای بازگشت مشوق‌های بافت فرسوده ثبت ۱۰ رویداد گردشگری مشهد مقدس در تقویم ملی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: خیلی مهم بود که اتصال مترو به حرم مطهر رضوی در دوره ششم شورا انجام شود رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد: تحولات زیادی در دوره اخیر شورا در حوزه بانوان رخ داده است | به دنبال نگاه زنانه و مادرانه به شهر بودیم دبیرکل انجمن کلان‌شهر‌های جهان: مشهد به‌زودی از یک شهر مشهور، به بازیگر بین‌المللی تبدیل خواهد شد نگاه سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد به عملکرد شورای ششم | این دوره، فعال‌ترین شورای شهر مشهد است مرور کارنامه شورای ششم از زبان رئیس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد | این شورا دستاورد‌های بزرگی داشته است پیشنهاد شهردار مشهد مقدس به دبیرکل انجمن کلانشهر‌های جهان برای تشکیل کمیته خلاقیت و نوآوری در متروپلیس + فیلم هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت‌ها و چالش‌های مدیریت شهر مشهد از نگاه رئیس شورای اسلامی شهر مشهد | فراوانی طرح‌های دوفوریتی، چالش بزرگ شورای ششم بود ناصحی: مهم‌ترین وظیفه شورای شهر، انتخاب شهردار و نظارت بر عملکرد شهرداری است پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی اعلام آمادگی شهرداری مشهد برای کمک به هموطنان حادثه‌دیده در انفجار اسکله شهید رجایی رفع اختلال ۱۰دقیقه‌ای در سرویس‌دهی خط یک مترو مشهد رئیس شورای شهر مشهد: هزینه ساخت هر کیلومتر قطارشهری معادل با چهار پل چهارسطحی است | روند خدمت به مردم را متوقف نمی‌کنیم + فیلم موزه زنده میدان عدالت مشهد لیست کامل بوستان‌های بانوان دارای اتاق مادروکودک مشهد + جزئیات مشهد، قطب دیپلماسی شهری در میان کلانشهرهای ایران
سرخط خبرها

کاهش شکننده کرونا در مشهد (۷ اسفند ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۱۰۰۳۳۴
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱
کاهش شکننده کرونا در مشهد (۷ اسفند ۱۴۰۰)
شمار بیماران کووید در مشهد کاهشی است، اما احتمال تغییر وضعیت همچنان وجود دارد.

امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ پس از گذشت چند هفته جولان سویه اُمیکرون در مشهد و افزایش بیماران سرپایی در مراکز درمانی شهر حالا براساس اعلام رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد شواهد مختلف حاکی از کاهش روند بیماران بستری و سرپایی کرونایی در خراسان رضوی است. البته محمد پهلوان این وضعیت را شکننده بیان کرد و احتمال تغییر وضعیت کرونایی شهر و حرکت دوباره مبتلایان بر مدار صعودی را در صورت کم توجهی مردم به رعایت دستورالعمل‌ها دور از ذهن ندانست.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۰۶۵ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند، ادامه داد: ۲۶۳ نفر از بستری‌های مبتلا به کرونا بدحال هستند و در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان تحت درمان هستند.

وی اظهار کرد: همچنین ۷۸۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری هستند که این دانشگاه علاوه بر کلان شهر مشهد پانزده شهرستان دیگر خراسان رضوی را زیر پوشش دارد.

رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اعلام اینکه تعداد بستری شدگان روزانه کرونایی در بیمارستان‌های خراسان رضوی روز پنجشنبه ۲۸۲ نفر گزارش شده است، تصریح کرد: همچنین روزانه حدود۵۶۰ بیمار مبتلا یا مشکوک به کرونا به پزشکان مراکز شانزده ساعته خدمات سلامت زیر پوشش این دانشگاه مراجعه می‌کنند که این میزان روند کاهشی را در ۱۰ روز گذشته داشته است.

سالمندان بدحال رو به افزایش

رئیس بیمارستان شهیدهاشمی نژاد که از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد است نیز درباره وضعیت بیماران کرونایی این بیمارستان اظهار کرد: یک سوم بیماران سرپایی مبتلا و یا مشکوک به کرونای مراجعه کننده به این مرکز، نیازمند بستری می‌شوند.

محمد موسوی افزود: بیشتر بیماران بدحال مبتلا به کرونا که نیاز به بستری در بخش‌های مراقبت ویژه دارند افراد سالمند دارای بیماری زمینه‌ای هستند.

وی با بیان اینکه روزانه ۱۵ تا ۲۰ بیمار جدید کووید در این مرکز درمانی بستری می‌شوند، گفت: همچنین روزانه پنجاه تا شصت بیمار سرپایی کووید به کلینیک تنفسی این بیمارستان مراجعه می‌کنند که یک سوم آن‌ها نیاز به بستری دارند.

وی تصریح کرد: مردم باید آگاه باشند که اگر بیماری بیش از پنج روز به طول انجامید و علائمی مانند تب ادامه دار، تنگی نفس، تحمل نکردن غذا، کاهش سطح اکسیژن داشتند حتما باید به بیمارستان مراجعه کنند تا مراقبت‌های ویژه‌ای دریافت کنند.

رئیس بیمارستان شهید هاشمی نژاد تأکید کرد: امیکرون سویه‌ای از بیماری کروناست؛ بنابراین مردم نباید ساده انگارانه با این بیماری برخورد کنند. زیرا می‌تواند باعث خطرات جانی برای بیماران شود.

تأکید دوباره بر ممنوعیت سفر واکسن نزده‌ها

با وجود نامشخص بودند کارکرد سامانه «امید» برای کنترل وضعیت واکسن زده‌ها و واکسن نزده ها، رئیس گروه سلامت کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره آخرین مصوبه برای برقراری سفر‌های نوروزی در کشوراعلام کرده که سرنشینان خودرو‌های شخصی مسافر خراسان رضوی در صورت نداشتن کارت واکسن به شهر مبدأ خود بازگردانده خواهند شد.

علی اصغر حسنی، اضافه کرد: تاکنون ابلاغی مبنی بر ممنوعیت سفر‌های نوروزی ۱۴۰۱ اعلام نشده، ولی مقرر شده است که بلیت هواپیما، قطار و اتوبوس برای افرادی که واکسن کرونا نزده اند صادر نشود بنابراین اولویت صدور بلیت مسافرت با ناوگان عمومی با کسانی است که هر سه دز واکسن کرونا را تزریق کرده و همچنین علائم مشکوک به بیماری نداشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->