تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سنگ‌تمام اتوبوس‌رانی مشهد برای نوروز ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۱۰۰۶۰۵
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۱
سنگ‌تمام اتوبوس‌رانی مشهد برای نوروز ۱۴۰۱
سامانه اتوبوس رانی مشهد به عنوان یکی از مهم‌ترین شبکه‌های حمل ونقلی این کلان شهر در روز‌های عید نوروز و باتوجه به حجم زیاد ورودی زائران به مشهد در این ایام، نقشی ویژه دارد.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ سامانه اتوبوس رانی مشهد به عنوان یکی از مهم‌ترین شبکه‌های حمل ونقلی این کلان شهر در روز‌های عید نوروز و باتوجه به حجم زیاد ورودی زائران به مشهد در این ایام، نقشی ویژه دارد. ازاین رو سازمان اتوبوس رانی مشهد درحال آماده سازی ناوگانش برای خدمات دهی شایسته به زائران و مجاوران بارگاه رضوی بوده و دراین راستا ۳۴ برنامه محوری را برای استقبال از بهار ۱۴۰۱ تدارک دیده‌است.

دراین زمینه، مدیرعامل سازمان اتوبوس رانی شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه این سازمان در نوروز ۱۴۰۱ مطابق سال‌های گذشته برنامه‌های مختلفی برای ارائه خدمات شایسته به زائران و مجاوران بارگاه رضوی اجرا خواهد کرد، گفت: باتوجه به اینکه در دو سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا حجم زائران ورودی به مشهد در ایام نوروز نسبت به سال‌های گذشته کم شد، احتمال دارد در نوروز ۱۴۰۱ با حجم زیادی از زائران در مشهد مقدس روبه رو شویم؛ ازاین رو سازمان اتوبوس رانی شهرداری مشهد هم به عنوان یکی از محور‌های حمل ونقلی این کلان شهر در آمادگی کامل خواهد بود.

علی اصغر نیشابوری ادامه داد: نظافت ناوگان اتوبوس رانی، نظارت بر سرفاصله خطوط، تقویت خطوط اتوبوس رانی در ساعات خاص به ویژه در خطوط محوری و تقویت خطوط پس از نماز‌های روزانه حرم مطهر رضوی ازجمله برنامه‌های جاری ما در این ایام محسوب می‌شود.

نیشابوری بیان کرد: برای ایام نوروز سال آینده ۱۷۸۰ اتوبوس و مینی‌بوس فعال شهر مشهد با ۳۵۰۰ راهبر آن در آمادگی کامل خواهند بود؛ همچنین برای روز‌های آغازین سال آینده عوامل نظارتی و انتظاماتی ما در آماده باش کامل خواهند بود تا بتوانند به شکلی مناسب به زائران و مجاوران بارگاه رضوی به ویژه در لحظه تحویل سال خدمات‌رسانی کنند.

وی افزود: تقویت خط یک بی آرتی حدفاصل پایانه مسافربری امام رضا (ع) تا طبرسی، تقویت خط آرامستان بهشت رضا (ع) و تقویت خطوط ۵۰ و ۱۲ در مسیر محوری حرم مطهررضوی ازجمله اقدامات ما خواهد بود؛ همچنین رسیدگی به وضعیت ظاهری و نظافت داخلی اتوبوس، شست وشوی پرده‌های اتوبوس‌ها و نوسازی و تعمیر شیشه‌های شکسته اتوبوس از دیگر اقدامات است.

مدیرعامل سازمان اتوبوس رانی شهرداری مشهدبا بیان اینکه پویش کاهش آلایندگی ناوگان اتوبوس رانی از ابتدای اسفند آغاز شده است، افزود: در این طرح، اتوبوس‌های فعال در شهر مشهد از نظر فنی کنترل می‌شوند تا آلایندگی‌های ناشی از فعالیت ناوگان به کمترین میزان برسد.

برگزاری دوره ویژه آموزش راهبران اتوبوس رانی با محوریت تکریم زائران و مجاوران بارگاه رضوی به صورت مجازی از دیگر اقدامات ویژه سازمان اتوبوس رانی شهرداری مشهد برای نوروز ۱۴۰۱ است که مدیرعامل این سازمان به آن اشاره کرد.

نیشابوری همچنین درباره آخرین وضعیت نوسازی ناوگان اتوبوس رانی مشهد گفت: براساس قرارداد‌های موجود، در سال ۱۴۰۰ خودروساز‌ها باید ۸۳ دستگاه اتوبوس به ما تحویل می‌دادند که تا امروز ۶۰ دستگاه تحویل داده شده است؛ اکنون این اتوبوس‌ها در مسیر‌های مختلف شهر فعال‌اند و تا پایان سال نیز ۲۳ دستگاه دیگر به سازمان اتوبوس رانی تحویل داده خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->