شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

همایش تحول و تعالی توسعه حل اختلاف قوه قضاییه در مشهد آغاز شد

  • کد خبر: ۱۰۰۷۴۷
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۸
همایش تحول و تعالی توسعه حل اختلاف قوه قضاییه در مشهد آغاز شد
همایش ۳ روزه مسئولان شورای حل اختلاف سراسر کشور با هدف برنامه ریزی در زمینه بررسی ساز و کار‌های توسعه حل اختلاف و ترویج فرهنگ صلح و سازش در مشهد آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از مدیریت روابط عمومی و ارتباطات دادگستری خراسان رضوی، در مراسم افتتاحیه این همایش، رییس شورای قضایی استان خراسان رضوی با اشاره به سند تحول قوه قضاییه گفت: با اجرای این سند شاهد تحولات بسیار خوبی در حوزه‌های قضایی بودیم و این حرکت با تاکیدات حجه الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای، روندی متعالی یافته است.

رییس کل دادگستری خراسان رضوی با تشریح ابعاد مختلف این روند تحولی افزود:یکی از مهمترین ابعاد این تحول، مردم پایه شدن اقدامات دستگاه قضایی با محوریت اقشار مردم به ویژه نخبگان و بزرگان با هدف ترویج فرهنگ صلح و سازش است.

غلامعلی صادقی با اشاره به تجربه نظام قضایی کشور گفت:امروز همگان به این باور رسیده اند که باید در تمام امور به توان مردم تکیه کنیم و دستگاه قضایی با محوریت شورا‌های حل اختلاف در اجتماعی کردن فعالیت ها، پیشگام است.

رییس شورای قضایی خراسان رضوی گفت:با تلاش‌های صورت پذیرفته توسط بزرگان و ریش سفیدان در سراسر کشور به ویژه استان خراسان رضوی شاهد انتشار اخبار مثبت و خوبی در زمینه حل اختلاف و ایجاد صلح و سازش در پرونده‌ها هستیم.

در این مراسم همچنین حجه الاسلام والمسلمین صادقی رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه نیز ضمن تشریح سیاست‌های قوه قضاییه در زمینه ترویج فرهنگ صلح و سازش گفت:تأسی به اخلاق نبی مکرم اسلام در مواجهه با مسائل گوناگون و مردم در این زمینه باید الگو و سرمشق باشد.

حجه الاسلام و المسلمین صادقی با اشاره به اهداف برگزاری این همایش افزود: تحول و تعالی باید به صورت مستمر دنبال شود، بنابراین با این نگاه هرگز نمیتوان ادعا کرد که به نقطه مطلوب رسیده ایم پس باید برای خدمت به مردم دائم تلاش کنیم.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه با اشاره به ویژگی‌های رهبران موفق گفت: رهبران پیشرو خود را به چارچوب‌های سازمانی صرف محدود نمیکنند و در مسیر قانون به دنبال نو آوری برای کسب پیشرفت هستند.

حجه الاسلام و المسلمین صادقی رکن اصلی دستگاه قضایی را نیروی انسانی دانست و افزود:سیاست‌ها و برنامه‌ها توسط همین نیرو‌های خدوم انسانی باید اجرایی شود بنابراین یک رهبر هوشمند دریک فرایند تعالی بخش، به این نکته مهم توجه دارد.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضایبه افزود:در حل اختلاف باید به دنبال اهداف اصلی باشیم و در این مجموعه تمام سازوکار‌ها مبتنی بر حل اختلاف از طرق غیر از دادگاه سامان یافته و در این مسیر مبتنی بر قانون، هیچ حد یقفی وجود ندارد.

حجه الاسلام و المسلمین صادقی گفت:باید با تلاش مضاعف وکار جهادی از تمام ظرفیت‌ها برای ایجاد صلح و سازش با سرعت زیاد و هزینه کم برای مردم استفاده کنیم.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه، ایجاد انگیزش، ترسیم چشم انداز مطلوب، حمایت از مجموعه، مدیریت گذاراز وضع موجود به وضع مطلوب و حفظ متناسب میزان شتاب را از مراحل تحول دانست که توجه به آن در مسیر تعالی دستگاه قضایی بسیار مهم است.

حجه الاسلام و المسلمین صادقی هیات‌های محله محور، میانجیگری، صلح یاران، داوری و... را از شیوه‌های مختلفی دانست که از آن‌ها برای رسیدن به صلح و سازش استفاده میشود.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه خاطر نشان کرد:در مسیر تعالی صلح و سازش باید کسب و ارتقا دانش و مهارت‌های اعضا محترم نیز از طریق آموزش‌های مستمر مورد توجه قرار گیرد.

گفتنی است این همایش طی ۳ روز و با برگزاری کارگاه های مختلف در مشهد مقدس در حال برگزاری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->