آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون‌ آموزگاری از امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب سومین رستوران متخلف در طرقبه‌شاندیز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری متهم به ۲۰۰ فقره موبایل قاپی در مشهد مجازات افشای اسرار بیماران از طرف پزشک چیست؟ مرگ دلخراش خاله ۱۴ ساله به دست خواهرزاده ۵ ساله (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) شتر، عامل مصدومیت ۸ نفر در تصادف ۴ تریلی در جاده طبس - اصفهان سربازان امریه می توانند در آتش نشانی خدمت کنند وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود رئیس سازمان بهزیستی: هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست عجیب و غریب‌ترین سفارش‌ها برای عمل‌های زیبایی پشت پرده تیپ‌های عجیب و آویزهای غریب سر و صورت نوجوانان قتل و سوزاندن جسد پدر به دست دختر شیطان صفت کاهش ۱۰ درصدی مصدومان حوادث ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳ جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان اعلام شد پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه زلزله، مرزن آباد مازندران را لرزاند (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف جسد جوان گم شده در بشکه اسید مرگ یک جوان در پی شلیک پلیس +اطلاعیه پلیس واریز وام ۳۰ میلیون تومانی به حساب بازنشستگان کشوری + جزئیات (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۶ هزار عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی در مشهد کشف شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

با طرز تهیه «لوه‌کباب» مازندرانی آشنا شوید

  • کد خبر: ۱۰۱۱۸۷
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۶
با طرز تهیه «لوه‌کباب» مازندرانی آشنا شوید
لوه کباب یک غذای نونی و مجلسی شمالی هاست که گاهی با برنج هم سرو میشود و بسیار لذیذ و خوشمزه است.

مقدم | شهرآرانیوز؛ لوه‌کباب یک غذا یا بهتر بگوییم خورش مازندانی است که با گوشت و پیاز فراوان پخته می‌شود و در محبوبیت چیزی کم از اکبرجوجه مازندانی ندارد. زعفران و روغن حیوانی محلی دو جزء اصلی این غذا هستند که در بخشیدن عطر و طعم عالی به آن نقش مهمی دارند و نباید در استفاده از آن‌ها خساست به خرج داد.

مناسب برای: ۲ نفر
زمان تهیه: ۲۱۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه لوه‌کباب:

گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم
پیاز: پنج تا شش عدد
دنبه: ۵۰ گرم
زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
آب نارنج: یک و یک‌چهارم پیمانه
روغن حیوانی: به میزان لازم
زعفران: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه لوه‌کباب:

دنبه را درون قابلمه‌ای ضخیم بیندازید تا با حرارت، کمی آب شود. سپس روغن محلی را به آن اضافه کنید. زردچوبه و گوشت گوسفندی را درون روغن بریزید و قدری تفت بدهید. گوشت که به آب نشست و با زردچوبه مخلوط شد، آن‌ها را از روغن خارج کنید. پیاز‌ها را خلالی ریز کنید و در همان روغنی که گوشت را سرخ کردید تفت بدهید. پیاز‌ها که سبک شدند، گوشت را به آن اضافه و با پیاز ترکیب کنید.

زعفران دم‌کرده و آب نارنج را به مواد درون قابلمه بیفزایید. اگر دوست داشتید، کمی هم فلفل سیاه اضافه کنید.

نصف استکان آب جوش داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید. شعله را کم کنید و بگذارید دست‌کم سه ساعت بپزد تا گوشت و پیاز خوب آب بیندازند و کامل پخته شود.

هر چند دقیقه یک‌بار غذا را هم بزنید تا گوشت‌ها ته نگیرند. یک ساعت مانده به پایان پخت، نمک را اضافه کنید تا گوشت سفت نشود.

پیاز‌ها که کاراملی شدند و آبشان گرفته شد، شعله را خاموش و غذا را سرو کنید. می‌توانید مقداری زرشک تفت بدهید و در کنار گوشت‌ها سرو کنید.

فوت آشپزی

*لوه‌کباب حکم خورش را دارد و آن را همراه با پلو می‌خورند.
*گوشت لوه‌کباب را باید کمی بزرگ‌تر از گوشت خورشی گرفت.
*گوشت گوسفندی استخوانی مانند دنده یا گردن طعم بهتری به غذا می‌دهد.

خوراک یا خورش مازندرانی | لوه‌کباب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->