شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید تزریق واکسن آنفلوانزا را فراموش کنیم؟
سرخط خبرها

با طرز تهیه «لوه‌کباب» مازندرانی آشنا شوید

  • کد خبر: ۱۰۱۱۸۷
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۶
با طرز تهیه «لوه‌کباب» مازندرانی آشنا شوید
لوه کباب یک غذای نونی و مجلسی شمالی هاست که گاهی با برنج هم سرو میشود و بسیار لذیذ و خوشمزه است.

مقدم | شهرآرانیوز؛ لوه‌کباب یک غذا یا بهتر بگوییم خورش مازندانی است که با گوشت و پیاز فراوان پخته می‌شود و در محبوبیت چیزی کم از اکبرجوجه مازندانی ندارد. زعفران و روغن حیوانی محلی دو جزء اصلی این غذا هستند که در بخشیدن عطر و طعم عالی به آن نقش مهمی دارند و نباید در استفاده از آن‌ها خساست به خرج داد.

مناسب برای: ۲ نفر
زمان تهیه: ۲۱۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه لوه‌کباب:

گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم
پیاز: پنج تا شش عدد
دنبه: ۵۰ گرم
زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
آب نارنج: یک و یک‌چهارم پیمانه
روغن حیوانی: به میزان لازم
زعفران: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه لوه‌کباب:

دنبه را درون قابلمه‌ای ضخیم بیندازید تا با حرارت، کمی آب شود. سپس روغن محلی را به آن اضافه کنید. زردچوبه و گوشت گوسفندی را درون روغن بریزید و قدری تفت بدهید. گوشت که به آب نشست و با زردچوبه مخلوط شد، آن‌ها را از روغن خارج کنید. پیاز‌ها را خلالی ریز کنید و در همان روغنی که گوشت را سرخ کردید تفت بدهید. پیاز‌ها که سبک شدند، گوشت را به آن اضافه و با پیاز ترکیب کنید.

زعفران دم‌کرده و آب نارنج را به مواد درون قابلمه بیفزایید. اگر دوست داشتید، کمی هم فلفل سیاه اضافه کنید.

نصف استکان آب جوش داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید. شعله را کم کنید و بگذارید دست‌کم سه ساعت بپزد تا گوشت و پیاز خوب آب بیندازند و کامل پخته شود.

هر چند دقیقه یک‌بار غذا را هم بزنید تا گوشت‌ها ته نگیرند. یک ساعت مانده به پایان پخت، نمک را اضافه کنید تا گوشت سفت نشود.

پیاز‌ها که کاراملی شدند و آبشان گرفته شد، شعله را خاموش و غذا را سرو کنید. می‌توانید مقداری زرشک تفت بدهید و در کنار گوشت‌ها سرو کنید.

فوت آشپزی

*لوه‌کباب حکم خورش را دارد و آن را همراه با پلو می‌خورند.
*گوشت لوه‌کباب را باید کمی بزرگ‌تر از گوشت خورشی گرفت.
*گوشت گوسفندی استخوانی مانند دنده یا گردن طعم بهتری به غذا می‌دهد.

خوراک یا خورش مازندرانی | لوه‌کباب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->