آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟
سرخط خبرها

قیساوا (خاگینه خرما)، صبحانه‌ای انرژی‌زا برای روز‌های سرد + دستور پخت

  • کد خبر: ۹۵۸۴۳
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۹
قیساوا (خاگینه خرما)، صبحانه‌ای انرژی‌زا برای روز‌های سرد + دستور پخت
قیساوا و یا خاگینه خرما، یکی از انواع صبحانه‌های مقوی و خوشمزه آذری است. این صبحانه عالی و سالم ترکیبی از مواد مغذی و پرانرژی، چون خرما، تخم مرغ، گردو و… بوده که می‌تواند یک روز پرهیجان شما را تکمیل کند. این خوراکی خوشمزه و گرم را می‌توانید به خصوص در فصل زمستان طبخ و از طعم و عطر آن لذت ببرید.

به گزارش شهرآرانیوز، صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی است که باید کامل و پرانرژی مصرف شود، به‌ویژه در روز‌های سرد سال مانند این روز‌ها که بدن به انرژی بیشتری برای سوخت‌وساز و گرمایش نیاز دارد. قیساوا یا خاگینه خرما همان چیزی است که به‌راستی از یک صبحانه کامل انتظار داریم، صبحانه‌ای اصیل از سرزمین آذربایجان با ترکیبی منحصربه‌فرد از خرما، گردو و تخم‌مرغ.

مناسب برای: ۶ نفر

زمان تهیه: ۵۴ دقیقه 

مواد لازم برای تهیه قیساوا

خرما: یک بسته
تخم‌مرغ: ۲ عدد
پودر گردو: ۶ قاشق غذاخوری
پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری
پودر دارچین: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
پودر گل‌سرخ: نصف قاشق چای‌خوری
کره: ۱۵۰ گرم
کنجد و پسته: برای تزیین

روش تهیه قیساوا

هسته خرما‌ها و بعد پوست آن‌ها را با دقت جدا کنید. خرما‌ها را داخل یک قابلمه بریزید و نصف استکان آب اضافه کنید.

سپس قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید و گهگاه با یک قاشق یا چنگال خرما‌ها را له کنید تا آب اضافه‌شده تبخیر شود.

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه کوچک بشکنید و به کمک یک چنگال هم بزنید تا از لختی دربیایند. تابه‌ای را روی شعله ملایم بگذارید. کره را که به دمای محیط رسیده‌است، داخل آن بریزید و اجازه دهید ذوب شود.

خرما‌های پخته و له‌شده را به کره اضافه و با هم مخلوط کنید. سپس پودر گردو، هل، دارچین و گل سرخ را به آن اضافه و مواد را خوب باهم ترکیب کنید.

تخم‌مرغ‌های هم‌زده را به ترکیب قبلی اضافه کنید و اجازه دهید خوب بپزد. قیساوای شما آماده است. می‌توانید پس از تزیین با پسته و کنجد، نوش جان کنید.

فوت آشپزی

در صورت تمایل، می‌توانید کمی شیر همراه با تخم‌مرغ‌ها هم بزنید و به دیگر مواد قیساوا اضافه کنید.

تخم‌مرغ‌ها را بدون هم زدن نیز می‌توان به غذا اضافه کرد و پخت.

برخی آذر‌ی‌ها از قیسی هم در تهیه این صبحانه استفاده می‌کنند.

قیساوا را با کمی تفاوت در پخت، درون فر هم می‌توان درست کرد. برای این منظور، پس از خارج‌کردن هسته‌های خرماها، داخل آن‌ها را با یک‌چهارم گردو پرکنید و درون یک ظرف پیرکس کنار هم بچینید. تخم‌مرغی را درون کاسه‌ای به همراه مقدار کمی شیر هم بزنید و روی خرما‌ها بریزید. سپس پودر گردو، هل، گل سرخ و دارچین را روی خرما‌ها بپاشید و برای ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید. فر را باید با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد از حدود ۱۵ دقیقه گرم کرده باشید. ظرف را از فر خارج کنید. تخم‌مرغ دوم را پس از هم زدن به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید. قیساوا را که از فر خارج کردید، با کنجد و پودر پسته تزیین کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->