صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ حادثه‌ای که فریبا متخصص را راهی اتاق عمل کرد درآمد فیلم بچه مردم تقدیم بهشت امام رضا (ع) می‌شود سانس‌های فوق‌العاده سومین روز فیلم فجر۴۳ اعلام شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وقتی همه خوبیم! | درباره هیاهوی بی‌مورد برای مدیریت انجمن سینمای جوان مشهد  بهرام رادان رسماً از داوری چهل وسومین جشنواره فیلم فجر خارج شد جزئیات تصادف آرمان امیدی، خواننده مسجدسلیمانی برنامه عصر جدید اکران ۳ فیلم کوتاه مشهدی راه‌یافته به فجر در سینما مهر کوهسنگی شهاب آسمان بازیگری | درباره شهاب حسینی، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران جست‌و‌جو در دنیای امپرسیونیسم | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه آسمان مشهد نگاهی به مسیر هنری میترا حجار، به بهانه سالروز تولدش آموزش داستان نویسی | این شانزده نفر که به من زل زده اند (بخش دوم) پسرى که پاره تن رسول خدا بود | روایت «الفتوح» از تولد امام حسین(ع) که پروردگار هم‌زمان آن را تهنیت و تسلیت گفت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما آفریقا مشهد + تاریخ و ساعت نشست خبری بیست‌ودومین جشنواره فجر مشهد برگزار شد | اکران ۳۲ فیلم سینمایی و انیمیشن در سینما‌های آفریقا، هویزه و سیمرغ + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ آغازبه‌کار نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب هنرمندان تایباد و هرات افغانستان انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید
سرخط خبرها

واکنش خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به بداخلاقی‌های رسانه‌ای اخیر

  • کد خبر: ۱۰۱۱۹۵
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۱
واکنش خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به بداخلاقی‌های رسانه‌ای اخیر
طی روز‌های گذشته انتشار گسترده یک فایل صوتی حاوی جملاتی موهن و نازیبا از سوی فردی که خود را فعال مجازی و رسانه معرفی می‌کند، باعث واکنش‌های زیادی از سوی زحمتکش‌ترین اقشار جامعه شهری شده است. خانه مطبوعات خراسان رضوی در واکنش به این سخنان بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، طی روز‌های گذشته انتشار گسترده یک فایل صوتی حاوی جملاتی موهن و نازیبا از سوی فردی که خود را فعال مجازی و رسانه معرفی می‌کند، باعث واکنش‌های زیادی از سوی زحمتکش‌ترین اقشار جامعه شهری شده است. خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی در واکنش به این بداخلاقی‌های رسانه‌ای بیانیه‌ای صادر کرد که در ادامه می‌خوانید:

«یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِنْ جَاءَکُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَیَّنُوا أَنْ تُصِیبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَىٰ مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِینَ» (آیه ششم از سوره حجرات)‌ای مؤمنان، هر گاه فاسقی خبری برای شما آورد تحقیق کنید، مبادا از روی نادانی به قومی رنجی رسانید و سخت از کار خود پشیمان گردید.

طی روز‌های گذشته انتشار گسترده یک فایل صوتی حاوی جملاتی موهن و نازیبا از سوی فردی که خود را فعال مجازی و رسانه معرفی می‌کند، باعث واکنش‌های زیادی از سوی زحمتکش‌ترین اقشار جامعه شهری شده است.

پاکبانان و کارگران و عموم کارمندان شهرداری مشهد و دیگر نقاط کشور از جمله زحمتکش‌ترین اقشار جامعه اند و دستمزد اندکی که بابت کار فراوان شان دریافت می‌کنند، بی تردید از حلال‌ترین پول‌هایی است که در این بلبشوی اقتصادی و انحرافات آن، کسب می‌شود.

اینکه فردی به اسم مطالبه از مدیریت شهری، دستمزد آن‌ها را با هر توجیه و دلیلی نجس بنامد، قابل قبول نیست و خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به عنوان نماینده جامعه رسانه‌ای استان آن را بر نمی‌تابد.
همانگونه که خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی از مطالبه برحق خبرنگاران حمایت کرده و آن را در راستای رسالت مطبوعات و خبرنگاران قلمداد می‌کند، هرگونه توهین، افترا و استفاده از عناوین مجعول و مسموم را تایید نکرده و این قبیل رفتار‌ها و گفتار‌ها را از سوی هرکسی که صادر شود، محکوم می‌کند.

اگر چه ناگفته پیداست که دامن رسانه‌های اصیل مشهد و خراسان رضوی از صدور چنین گفتار و رفتار لغو و ناروا مبراست، در عین حال خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی خواستار پایان یافتن هرنوع بداخلاقی از سوی اهالی رسانه و متقابلاً پاسخگویی متولیان به شبهات و پرسش‌های خبرنگاران و اهالی با اصالت رسانه‌های شناخته شده است و تاکید دارد که فضای رسانه‌ای موجود که ناشی از انحراف در مطالبات مردم است، زیبنده پایتخت معنوی ایران و دومین قطب رسانه‌ای کشور نیست و چه خوب است که با همکاری رسانه‌ها و مدیران رسانه‌ای سازمان‌های دولتی و نهاد‌های عمومی هرچه سریعتر پایان یابد.

خانه مطبوعات و رسانه‌ها آمادگی دارد در این راستا با برگزاری جلسات نقد و پاسخگویی در جهت رفع سوءتفاهم‌های موجود، گام برداشته و در ایجاد فضای پاک رسانه‌ای نقش خود را ایفا کند.

خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->