سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» مشهد با نمایش ۲۰۰ گونه گل داوودی برگزار می‌شود ۳۵ دستگاه اتوبوس جدید در راه مشهد | ناوگان اتوبوسرانی تقویت می‌شود افزایش آماده‌باش قطار شهری مشهد همزمان با اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات اصلاحات جدید در خطوط ۲۹، ۸۱ و ۱۰۹۳ اتوبوسرانی مشهد تامین ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو مشهد وارد فاز اجرایی شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) جهش بی‌سابقه شهرداری مشهد در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم
سرخط خبرها

پیشرفت ۸۴ درصدی پارکینگ هشت آباد مشهد

  • کد خبر: ۱۰۱۶۰۳
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۹
پیشرفت ۸۴ درصدی پارکینگ هشت آباد مشهد
عملیات ساخت پارکینگ هشت آباد از پیشرفت فیزیکی ۸۴ درصدی برخوردار است و با ساخت این پارکینگ و پس از آن با ساخت پارکینگ توحید بخش شایان توجهی از نیاز پارکینگی در میدان شهدا مشهد حل خواهد شد.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ یکی از مشکلات شهر نبود پارکینگ به ویژه در هسته مرکزی شهر است و این موضوع سبب شده است وقت بسیاری از شهروندان برای پیدا کردن جای پارک خودرو تلف شود. ازاین رو در سال‌های گذشته پارکینگ‌های متعددی برای حل این مشکل شهری در کلان شهر مشهد ساخته شده است، اما همچنان نیاز به ساخت پارکینگ وجود دارد.

یکی از مناطقی که می‌تواند با ساخت پارکینگ در آن قسمت به بهبود شرایط ترافیکی در هسته مرکزی شهر به ویژه مسیر‌های منتهی به حرم مطهر رضوی کمک کند میدان شهداست.

ازاین رو تا به امروز چندین پارکینگ و فضای پارک عمومی خودرو‌ها در این میدان ساخته و ایجاد شده است و اکنون نیز عملیات ساخت دو پارکینگ مهم در این منطقه در حال انجام است. پارکینگ توحید یکی از آن هاست، اما پروژه‌ای که اکنون مدیریت شهری به دنبال ساخت سریع آن است پارکینگ عمومی هشت آباد است.

در این پارکینگ زیرسطحی قرار است برای حدود ۵۰۰ خودرو جای پارک ایجاد شود. اکنون عملیات ساخت پارکینگ هشت آباد از پیشرفت فیزیکی ۸۴ درصدی برخوردار است. به طور قطع با ساخت این پارکینگ و پس از آن با ساخت پارکینگ توحید بخش شایان توجهی از نیاز پارکینگی در میدان شهدا حل خواهد شد و زائران بارگاه رضوی می‌توانند با استفاده از این امکان برای پارک خودرو خود بدون دغدغه و با بهره گیری از سامانه‌های حمل ونقل عمومی به زیارت بارگاه رضوی مشرف شوند.

در همین زمینه معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا درباره ساخت پارکینگ هشت آباد گفت: عملیات ساخت این پارکینگ پس از انجام مراحل طراحی و اخذ مجوز‌های مربوط در خیابان توحید و در نزدیک‌ترین نقطه به میدان شهدا از تاریخ ۱۱ آذرماه سال ۹۹ آغاز شد.

۴۷۲ جای پارک جدید

سیدخلیل منبتی با بیان اینکه با ساخت پارکینگ هشت آباد توسط سازمان عمران شهرداری مشهد ۴۷۲ فضای پارک خودرو به موجودی فضای پارکینگی شهر مشهد افزوده خواهد شد، تصریح کرد: در ساخت این پارکینگ سعی شده است از به روزترین تجهیزات پارکینگی و سیستم‌های هوشمند استفاده شود.

وی با بیان اینکه پارکینگ هوشمند هشت آباد در زمینی به مساحت ۱۲ هزار مترمربع با ۸۴ درصد پیشرفت فیزیکی، آخرین مراحل ساخت را پشت سر می‌گذارد، ادامه داد: این پارکینگ دارای ۲۰ هزار و ۱۱۲ مترمربع فضای مسقف و ۵ هزارو ۲۴ متر مربع فضای غیرمسقف است.

معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد با بیان اینکه براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته قرار است پارکینگ هشت آباد در بهار سال ۱۴۰۱ آماده بهره برداری شود، تصریح کرد: با ساخت این پارکینگ و ایجاد فضای پارک در نزدیک منطقه به حرم مطهر رضوی، زائران این بارگاه نورانی می‌توانند بدون دغدغه خودرو خود را با امنیت بالا در این پارکینگ پارک کنند و با استفاده از سیستم حمل ونقل عمومی به زیارت حضرت‌رضا (ع) مشرف شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->