۳ حمله پهپادی ارتش یمن به سرزمین‌های اشغالی نتانیاهو: حماس به دنبال توافق نیست | آن‌ها می‌خواهند ما را در هم بکوبند سردار فدوی: در مدت کوتاه پس از جنگ توانمندی خوبی بدست آورده‌ایم روسیه: ۹۶ پهپاد اوکراینی را سرنگون کردیم استقبال القسام از ارسال دارو و غذا برای اسیران صهیونیست سیگنال افت رمزارز‌ها به دلار و طلا در ایران پزشکیان اسلام‌آباد را ترک کرد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: سکوت در برابر مظالم رژیم صهیونیستی، همراهی با ظلم است تبادل ۱۲۰۰ اسیر اوکراین با روسیه تأسیس «شورای دفاع کشور» توسط «شورای عالی امنیت ملی» تصویب شد درگیری‌های مسلحانه خیابانی در رژیم صهیونیستی| ۵ نفر راهی بیمارستان شدند (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) پاپ با جوانان غزه ابراز همدردی کرد روایت نخست‌وزیر پاکستان از دیدار صمیمانه با پزشکیان افزایش تعداد شهدای جنگ غزه به ۶۰ هزار و ۸۳۹ نفر (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) غریب‌آبادی: اروپایی‌ها حق فعال‌سازی مکانیسم ماشه را نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: اندیشه‌های امام (ره)، راهکار برون‌رفت از چالش‌های اجتماعی کشور است سرزمین‌های اشغالی هدف حمله پهپادی یمن قرار گرفت (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: ارتباط ایران و پاکستان به هم گره خورده است جایگزین حجت‌الاسلام صدیقی در ریاست ستاد امر به معروف به زودی معرفی می‌شود عاقبت شوم خلبانان ارتش صدام در انتظار خلبانان صهیونیست + فیلم رئیس جمهور: پیمان‌های راهبردی مشترک ایران و پاکستان با رویکردی جدید احیا شود آنکارا درباره امضای توافق نظامی احتمالی با دمشق ابراز بی‌اطلاعی کرد محکومیت یورش صهیونیست ها به مسجد الاقصی از سوی عربستان و اردن حکم اعدام متهم ردیف‌اول پرونده «رضایت خودرو طراوت نوین» تأیید شد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) نخست وزیر پاکستان: ایران حق دارد برای برنامه‌های صلح آمیز، از انرژی هسته‌ای استفاده کند آیت الله علم الهدی: تحول در شورای فرهنگی تبلیغات اسلامی استان خراسان، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است | نیاز به تحول در روش‌های تبلیغی برای جذب نسل زد مادر اسیر کشته شده اسرائیلی: تسلیم شدن بهتر از آن است که فرزندان‌مان از گرسنگی بمیرند
سرخط خبرها

حجت الاسلام سالک: "جهاد تبیین" پایه‌های نظام را قوی می‌کند

  • کد خبر: ۱۰۱۹۷۷
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۱
حجت الاسلام سالک:
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تاکید کرد: اطلاع رسانی در راستای جهاد تبیین نقش اساسی در پایه های قدرت جمهوری اسلامی خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام احمد سالک درباره لزوم تقویت قدرت ملی به برنامه "رویداد" گفت: این موضوع برای چندمین بار در جلسه خبرگان توسط رهبری مطرح شد و مبانی قدرت عبارت است از ایمان به قدرت لایزال الهی و تکیه بر قدرت خداوند.

وی با اشاره به قدرت ملی که رهبری بر آن تاکید داشتند، گفت: اگر از نظر اعتقادی پایه های جامعه قوی باشد، بی تردید جامعه ای قدرتمند سامان می گیرد.نکته دوم شناخت ظرفیت هایی است که در قالب نعمات الهی در اختیار داریم؛ از جمله نیروی انسانی جوان و استعدادهای خلاقانه که به معنای تکیه بر قدرت جوانان مومن، متعهد و خلاق است.

به گفته سالک امروز شاهد این مهم در شرکت های دانش بنیان هستیم که تکیه بر جوانان مومن و خلاق دارد.

وی مدیریت و تدبیر را از دیگر الزامات دانست که باید بدان دقت نمود؛ یعنی بدون برنامه ریزی و تکیه بر ظرفیت های داخلی نمی توان به کشوری قوی دست یافت.

سالک مسئله دیگر را شناخت دقیق از مخاطبان داخل و خارج کشور دانست؛ امروز در کشوری زندگی می کنیم که جهان به دهکده ای تبدیل شده و باید از مخاطبان آن شناخت کافی داشته باشیم تا ایرانی قوی و با اقتدار را مورد توجه قرار دهیم.همچنین اطلاع رسانی مستند از پیشرفت ها را باید در دستور کار قرار دهیم؛ جوانان ما فضا را تسخیر کرده اند که قدرت ماهواره ای ما را در زمینه های مختلف نشان می دهد.

وی با بیان این که اطلاع رسانی در راستای جهاد تبیین نقش اساسی در پایه های قدت جمهوری اسلامی خواهد داشت، گفت: جامعه باید در مقابل فریب کاری استکبار بیدار شود تا مسیر انحرافی را بشناسد.

سالک همچنین تاکید کرد که باید توان نمایش قدرت خود را در عرصه جهانی داشته باشیم و گفت: مجموع این مسائل ایران قوی را به نمایش خواهد گذشت.

وی همچنین درباره سبک زندگی برای دستیابی به ایران قوی گفت: در بیانیه گام دوم که 30 محور دارد، یکی از توصیه ها به سبک زندگی ایرانی اسلامی می پردازد که به معنای پرهیز دادنِ جامعه توسط نخبگان و خواص از سبک زندگی غربی است. این سبک زندگی به مسائل مادی و خوشگذرانی نیم نگاهی دارد و از مسائل معنوی پرهیز می کند؛ لذا اگر سبک زندگی ایرانی اسلامی ناظر بر سنت های ملی سامان یابد، گرفتار فرهنگ غرب نمی شویم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->