ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اینترنت و تلفن همراه در چند شهر استان تهران مختل شد (۲۴ اسفند ۱۴۰۰) | علت چیست؟

  • کد خبر: ۱۰۲۳۶۶
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۶
اینترنت و تلفن همراه در چند شهر استان تهران مختل شد (۲۴ اسفند ۱۴۰۰) | علت چیست؟
اختلال اینترنت و تلفن همراه در چندین شهر حاشیه تهران از دیروز گزارش شده است که مدیرکل روابط عمومی مخابرات استان تهران گفت: حوضچه مخابراتی آتش گرفته و سعی می‌کنیم امروز به طور کامل مشکل برطرف شود.

به گزارش شهرآرانیوز، گزارشات مردمی از اختلال در خطوط ایرانسل و همراه اول از پیش از ظهر دیروز دوشنبه در شهرستان‌های مختلف حاشیه پایتخت حکایت دارد و کماکان این مشکل حل نشده است.

گزارشات مردمی حکایت از آن دارد که در رباط‌کریم، پرند، اسلامشهر، بهارستان، رودهن و دماوند اختلالاتی در اینترنت، تلفن همراه و تلفن ثابت وجود دارد.

این اختلال به وجود آمده مشکلات زیادی را برای بازاریان و شهروندان در روزهای پایانی سال ایجاد کرده است.

قربانعلی قمی مدیرکل روابط عمومی مخابرات استان تهران اظهار کرد: کابل های ارتباطی در یکی از حوضچه‌های تقاطع آزادگان_سعیدی به دلیل نامعلوم دچار آتش سوزی شده است.

وی گفت: تلفن و اینترنت بخشی از محدوده چهاردانگه اسلامشهر و رباط کریم قطع شده است.

مدیرکل روابط عمومی مخابرات استان تهران تصریح کرد: همکاران از دیشب پای کار بودند تا محدوده مشکل را شناسایی کنند. بخشی از قطعی رفع شده است و ان‌شاءالله تا پایان امروز ارتباط به طور کامل برقرار می‌شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->