پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دزدان سنگ‌قبرهای بهشت زهرا(س) تهران دستگیر شدند+جزئیات

  • کد خبر: ۱۰۲۵۱۴
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۲
دزدان سنگ‌قبرهای بهشت زهرا(س) تهران دستگیر شدند+جزئیات
علی توکلی نژاد معاون فنی و عمرانی سازمان بهشت زهرا(س) گفت: دزدان سنگ قبرهای بهشت زهرا با کمک سنگ فروشان و نیروی انتظامی پیدا شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون فنی و عمرانی سازمان بهشت زهرا (س) گفت که کمک سنگ‌فروشان منطقه و نیروی انتظامی در دستگیری دزدان سنگ قبرهای گران قیمت بهشت زهرا (س) نقش زیادی داشت.

علی توکلی نژاد معاون فنی و عمرانی سازمان بهشت زهرا(س) گفت: دزدان سنگ قبرهای بهشت زهرا با کمک سنگ فروشان و نیروی انتظامی پیدا شدند.

او ادامه داد: با توجه به روزهای پایانی سال و افزایش تردد شهروندان در بهشت زهرا (س) سطح ایمنی و گشت زنی ها هم افزایش پیدا کرده است .

به گفته توکلی نژاد، انتظامات بهشت زهرا (س) در ساعت اداری همیشه در حال گشت‌زنی است و از غروب آفتاب تا ۱۱ شب فقط یک در بهشت زهرا باز است و تمام ماشین‌هایی که از بهشت‌زهرا خارج می‌شوند کنترل می‌شوند . 

او ادامه داد: سرقت سنگ قبور در بهشت زهرا بیشتر در قبور چند طبقه بود و به عنوان مثال قبلا در یک طبقه متوفی دفن و سنگ مزار نصب شده است، بعد از مدتی که خانواده‌ها می‌خواهند از طبقه بالایی استفاده کنند بایدسنگ برداشته شود. بسیای از سنگ‌فروشان در این فاصله می‌آیند و سنگ را بدون هماهنگی با خانواده متوفی می‌برند تا آن را زیرنویس کنند بعد به یکباره خانواده متوفی متوجه می‌ شوند که سنگ نیست و اعلام سرقت می‌کنند.

توکلی نژاد با بیان اینکه با توجه به بالا رفتن قیمت سنگ مزار این اتفاقات رخ می داد، عنوان کرد: ما در حال حاضر سنگ زیر ۵ میلیون تومان نداریم و در برخی از مزار سنگ‌های گران قیمت (۱۴۰ تا ۱۵۰ میلیون) وجود دارد که خوشبختانه با کمک سنگ فروشان منطقه برخی از سارقان دستگیر شدند.

گفتنی است؛ پلیس هم درباره دستگیری سارقان سنگ قبرهای بهشت زهرا توضیح داده است که مأموران تیم عملیاتی کلانتری کهریزک در حال گشت زنی در محدوده بهشت زهرا به یک دستگاه خودروی وانت پیکان با دو سرنشین مشکوک شدند. آنها در حال حمل تعدادی سنگ قبر قدیمی بودند و همین موضوع ظن مأموران نسبت به آنها را بیشتر کرد.

وقتی مأموران درباره سنگ‌ قبرها از دو سرنشین وانت توضیح خواستند آنها جواب‌های قانع‌کننده‌ای نداشتند و معلوم بود موضوعی را از مأموران پنهان می‌کنند. این در حالی بود که به‌ نظر می‌رسید سنگ ‌قبرها مرغوب و گرانقیمت است و به‌تازگی از روی قبر جدا شده است. در این شرایط بود که دو متهم بازداشت و همراه با چهار سنگ قبر کشف‌شده به کلانتری منتقل شدند.

وقتی متهمان در کلانتری تحت بازجویی قرار گرفتند اعتراف کردند که با همدستی شخص دیگری سنگ ‌قبرها را از بهشت ‌زهرا سرقت کرده‌اند. یکی از آنها گفت که ما در قطعه‌های خلوت و کم‌تردد بهشت‌زهرا پرسه می‌زدیم و سنگ ‌قبرهای گران‌قیمت را انتخاب می‌کردیم. سپس در فرصتی مناسب که هیچکس آنجا نبود برمی‌گشتیم و سنگ را از روی قبر جدا می‌کردیم و در ادامه با وانت سنگ قبرها را از بهشت ‌زهرا بیرون می‌بردیم.یکی از ما قبلا در کار سنگ بود و به این کار آشنایی داشت.

او در ادامه روی سنگ را با دستگاه صاف می‌کرد و مثل یک سنگ نو با خیال راحت آن را می‌فروختیم.

بر اساس گزارش سایت شهر، به گفته سرهنگ دوستعلی جلیلیان، فرمانده انتظامی ویژه شهرری، سه متهم در جریان تحقیقات به سرقت ۱۰سنگ ‌قبر از بهشت ‌زهرا اعتراف کردند و تحقیقات برای کشف سایر جرائم احتمالی آنها ادامه دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->