اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخواست جنسی صهیونیست‌ها از پناهجویان اوکراینی

  • کد خبر: ۱۰۲۶۱۱
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۶
درخواست جنسی صهیونیست‌ها از پناهجویان اوکراینی
یک شبکه اسرائیلی گزارش کرده زنان پناهجوی اوکراینی در بدو ورود به فرودگاه «بن گوریون»، پیشنهاد ارائه خدمات جنسی دریافت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از گروهی از زنان پناهجوی اوکراینی گزارشی منتشر کرده که می‌گویند به محض ورود به سرزمین اشغالی، صهیونیست‌ها می‌خواستند از آن‌ها به عنوان برده جنسی استفاده کنند.

این زنان اوکراینی می‌گویند به محض ورود به فرودگاه «بن گوریون»، شهرک‌نشین‌های صهیونیست به فرودگاه آمده بودند تا آن‌ها ترغیب به ارائه خدمات جنسی کنند.

در این گزارش آمده است که طی روز‌های اخیر، وزارت رفاه و واحد قاچاق انسان در وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی گزارش‌های متعددی از تلاش برای وادار کردن پناهجویان زن اوکراینی به ارائه خدمات جنسی دریافت کرده است.

بر اساس این گزارش، افرادی به فرودگاه بن گوریون و هتل پانوراما فرستاده شده بودند تا زنان پناهجوی اوکراینی را وادار به مشارکت در اعمال غیراخلاقی کنند و آنطور که گزارش‌ها نشان می‌دهد طرح این درخواست‌های غیراخلاقی در فرودگاه بن گوریون آغاز نشده است.

حدود یکصد پناهجو از اوکراین در جریان مصاحبه خود در فرودگاه بن گوریون در مورد مردی با توصیفی مشابه گفتند که به آن‌ها پیشنهاد پول داده بود تا به آن‌ها کمک کند از منطقه جنگی در اوکراین فرار کنند و از مرز عبور کنند و به فلسطین اشغالی پرواز کنند. آن‌ها در این خصوص گفتند، زمانی که به فلسطین اشغالی رسیدند، همان شخص ادعا کرد که برای بازگرداندن پول باید شروع به ارائه خدمات جنسی کنند.

مقام‌های رژیم صهیونیستی چند روز پیش گزارش کردند که تل‌آویو بیش از ۶ هزار پناهجوی اوکراینی را پذیرش کرده است و طی روز‌های آینده این تعداد به ۱۵ هزار نفر افزایش می‌یابد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->